College of du Page

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Presenteren onze regio, Connecting Onze Wereld Sinds haar oprichting in 1967, de Universiteit van DuPage is uitgegroeid tot iets heel bijzonders. Het is een community college met verstrekkende gevolgen. We zijn stevig geworteld in de gemeenschap die ons mandaat biedt, maar toch vastbesloten om als gevolg van de behoeften en eisen van een steeds veranderende wereld.

Van onze faculteit door naar onze Raad van Bestuur, we begrijpen het belang van relevante nog op meerdere niveaus: interpersoonlijke, academische, maatschappelijke, culturele en economische. Met een gestage oog op regionale, nationale en internationale ontwikkelingen, College van DuPage vervult haar missie als een educatieve en economische agent van verandering voor de bewoners het dient.

Boven alle andere overwegingen, hoewel, we zijn opvoeders, gewijd aan het idee dat kennis transformatieve. Wij geloven dat er zijn weinig dingen krachtiger dan een geest bezig. We zijn enthousiast over de mogelijkheden ontstoken wanneer kennis wordt bijgebracht door middel van zinvolle discours, in dienst van het realiseren van een ieder van volledige potentieel van onze gemeenschap lid.

Wij nodigen u uit om meer over de wereld-klasse instelling beschikbaar om u en uw gezin uit te vinden, hier thuis.

Locaties

Glen Ellyn

College of DuPage

Address
College of DuPage425 Fawell Blvd.
Glen Ellyn, Illinois, Verenigde Staten