College of Marin

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Welkom bij het College van Marin

Opgericht in 1926, College van Marin is één van de 113 openbare community colleges in Californië. Er zijn twee campussen om u te dienen in een prachtige Marin County. De Kentfield Campus ligt op ongeveer 11 minuten ten noorden van de Golden Gate Bridge in de 835 College Avenue in Kentfield. De Indiase Valley Campus ligt op enkele minuten weg op een spectaculaire 333 acre site op Ignacio Boulevard in Novato, CA.

Accreditatie

College van Marin is geaccrediteerd door de accrediterende Gemeenschapscommissie en Junior Colleges, en de Westelijke Vereniging van Scholen en universiteiten, een institutioneel accreditatieorgaan erkend door de Raad voor Accreditatie Hoger Onderwijs en het Amerikaanse ministerie van Onderwijs.

Studentenleven

Ongeveer 13.000 studenten zich inschrijven per jaar in het college vele uitstaand krediet, noncredit, onderwijs en het gemeenschapsonderwijs klassen. Het college heeft een reputatie als een kwaliteit onderwijsinstelling verstrekken van een route voor prestatie en succes voor studenten van alle leeftijden en uit alle lagen van het leven verdiend.

Om studenten met de mogelijkheden die zij nodig hebben, en ervoor te zorgen dat de studenten hun specifieke doelen en doelstellingen te bereiken, het College biedt Associate van Kunsten en Associate of Science opleidingen. College van Marin neemt deel aan een gegarandeerde toelating tot specifieke Universiteit van Californië campussen. Elk jaar worden er vele internationale studenten die studeren aan de Universiteit van Marin hebben afgerond met succes overgebracht naar UC Berkeley, UCLA en UC Davis, onder anderen. Daarnaast heeft het college heeft een Transfer Center, dat wordt bemand voor het doel van het helpen van studenten onderzoek overdracht en toelatingseisen.

Het college biedt drieëndertig carrière technisch onderwijs programma's (CTE), alsmede het verschaffen van basisvaardigheden, Engels als tweede taal (ESL) onderwijs en het gemeenschapsonderwijs klassen. Het College van CTE programma's bieden de nodige vaardigheden voor succes in een wereldwijd concurrerende personeelsbestand omgeving. Of het doel is loopbaanontwikkeling, carrière verandering, of het invoeren van het personeelsbestand voor de eerste keer, College van Marin biedt een scala aan programma's om studenten te helpen slagen.

Faculteiten

College van betrokkenheid Marin's tot educatieve excellentie is geworteld in het verstrekken van eerlijke kansen en het bevorderen van het succes voor alle leden van onze diverse gemeenschap door het aanbieden van de voorbereiding voor overdracht naar vier jaar hogescholen en universiteiten, universitair diploma's en getuigschriften, Engels als tweede taal en levenslang leren.

Wij bieden momenteel academische programma's in de volgende afdelingen:

Allied Health Sciences gedragswetenschappen bedrijfsinformatiesystemen Carrière technisch onderwijs mededeling Consultancy Early Childhood Education and Child Development Engels / Geesteswetenschappen / Filosofie Fijn / Visual Arts Life and Earth Sciences wiskunde Podiumkunsten Lichamelijke Opvoeding, Kinesiologie, en Atletiek EXACTE WETENSCHAPPEN Sociale Wetenschappen Wereld Talen en Culturen

Locaties

Kentfield

College of Marin - Kentfield Campus

Address
835 College Avenue, Kentfield, CA 94904
94904 Kentfield, Californië, Verenigde Staten
Telefoonnr.
+1 415-457-8811

novato

College of Marin - Indian Valley Campus

Address
1800 Ignacio Boulevard, Novato, CA 94949
novato, Californië, Verenigde Staten
Telefoonnr.
+1 415-457-8811