HIWASSEE COLLEGE

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Wij zijn verheugd u denkt over het deel gaan uitmaken van de Hiwassee community! We zijn hier om u te helpen met alles en nog wat je nodig hebt. We zouden graag om eventuele vragen die u heeft over het College van academici om de betaalbaarheid en daarbuiten te beantwoorden.

Invloeden Hiwassee worden niet beperkt tot de directe omgeving. 10.000 plus alumni dragen bij aan gemeenschappen in 44 staten en 28 landen. Sommige van succesvolle alumni Hiwassee omvatten: een premier van Jordanië, een gepensioneerde president van de Amerikaanse BMW operaties, een Emory hartchirurg en een Broadway performer. In slechts een paar jaar, hopen we in staat zijn om uw naam onder onze welvarende alumni leden.

Onze campus is gegroeid van slechts zeven acres naar een grotere campus, bestaande uit achttien gebouwen gelegen op 400 acres. Wij bieden een verscheidenheid van universitaire parallelle en carrière / beroepsgerichte programma's die leiden tot de Associate of Arts, Associate of Science, Associate of Applied Science, Bachelor of Arts en Bachelor of Science graden.

In de afgelopen jaren, heeft Hiwassee lof ontvangen voor zijn financiële hulp, academische en atletische programma en is beoordeeld als een van de vijf meest betaalbare particuliere hogescholen in Tennessee. Hiwassee professoren, studenten, en atletische teams ook vaak ontvangt de gehele staat, nationale en zelfs internationale erkenning. U zou een van deze uitstekende en goed-erkende studenten, terwijl hier bij Hiwassee College!

Omringd door de majesteit van de Appalachian Mountains, zul je merken dat je geïnspireerd op Hiwassee College. Geïnspireerd om meer te worden, om grootheid te bereiken, en om dromen te vervullen. Bij Hiwassee College, zult u het echte leven, authentieke gemeenschap en avontuur om elke hoek. Hier vindt u een college dat het onderwijs, excellentie, individualiteit, authenticiteit, geloof en relaties waarden te ontdekken.

Echte leven.

Hiwassee College is een plek waar leren komt in de klas, maar nog belangrijker is het afkomstig is van real-world ervaring. U kunt worden verrast hoe weinig je ziet het bureau voor u. Leren is meer dan hands-on. Het is het echte leven.

Gemeenschap.

Wij geloven in de gemeenschap hier. Dit is een plek waar je levenslange relaties niet alleen met uw collega's te vinden, maar ook uw instructeurs. Veel van onze studenten en professoren hebben vergelijkbare doelen, overtuigingen, en hobby's, het creëren van vriendschappen die verder gaan dan het klaslokaal.

Avontuur.

Met elke hoek draaien, zul je avontuur. Atletiek jouw ding? We hebben bijna elke sport beschikbaar en zijn altijd op zoek naar getalenteerde nieuwe atleten. Meer in de buitenlucht? Hier kan je jezelf raften op een rivier van stroomversnellingen, wandelen een uitdagende parcours, of gewoon in de majesteit van de prachtige natuur.

Hiwassee College is een school met een rijk erfgoed in het onderwijs, een sterke gemeenschap, een stichting van het geloof, en een ongebreidelde geest van avontuur. Leren is hier anders. Het is opgericht in geloof en gesmeed in excellence.

Voordelen van het bijwonen van Hiwassee College - een klein Liberal Arts College

Hiwassee College als een kleine, liberale arts college biedt studenten de mogelijkheden voor het ontwikkelen van leiderschapskwaliteiten zo vroeg als het eerste jaar. Studenten hebben mogelijkheden om zich uit te drukken door middel van muziek, theater, sport, creatief schrijven, clubs en organisaties, allemaal terwijl het uitbreiden van hun niveau van zelfvertrouwen in wat ze kunnen worden.

Studenten zullen meer mogelijkheden hebben voor één-op-één contact met professoren en academische adviseurs die u kunnen helpen studenten plotten hun opleiding door middel van hun academische carrière. Studenten zijn vaak in de klassen gegeven door hun academische adviseurs waardoor ze volop mogelijkheden om vragen over academische zaken te vragen.

Hiwassee College professoren zijn volledig verantwoordelijk voor de evaluatie van de studievoortgang in de cursussen. Aangezien Hiwassee niet graduate programma's te bieden, zoals in grotere hogescholen, zijn assistenten niet gebruikt voor onderwijs of scoren opdrachten. Integendeel, professoren neem de tijd om zorgvuldig voor te bereiden boeiende leermiddelen, lees werk student, bieden gedetailleerde opmerkingen, en geef constructieve feedback aan studenten.

Beperkte groepsgrootte maakt het mogelijk voor docenten toewijzen en geschreven werk en projecten te evalueren, waardoor studenten volop mogelijkheden om het kritisch denken en communicatieve vaardigheden die nodig zijn succesvol in de huidige veranderende wereld te ontwikkelen.

Bij Hiwassee, het onderwijs is de primaire focus van de faculteit. Leren van studenten en student succes zijn wat we het meest waarderen.

Studenten zullen zelden in een klas met meer dan 25 studenten - de meeste zijn in de klassen van minder dan 20 leerlingen. Deze omgeving biedt een grotere kans om actief deel te nemen aan discussies en hebben directe interactie met de professoren.

Acht 5-90 procent van alle lessen worden gegeven door full-time faculteit leden.

Atletiek

Wij zijn trots op de atletische programma op Hiwassee College, en een meerderheid van onze studenten zijn betrokken bij het team of intramurale sporten. Wij werven studenten van over om een ​​deel van een verscheidenheid van zijn mannen, sport vrouwen, waaronder: honkbal, basketbal, golf, voetbal, softbal, tennis, volleybal, paardensport, bas visserij, schietsport, en rodeo. Voor veel atleten verlangen om te blijven sporten na de middelbare school, Hiwassee College biedt de perfecte gelegenheid om onze sportieve programma. Wij bieden vele beurzen aan talentvolle sporters in het hele land. Kom deel uitmaken van ons team bij Hiwassee College en "Ga Tijgers!"

Locaties

Madisonville

Hiwassee College

Address
225 Hiwassee College Dr.
37354 Madisonville, Tennessee, Verenigde Staten
Telefoonnr.
+1 800-356-2187