Coastal Carolina Community College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Als lid van het North Carolina Community College System biedt Coastal Carolina Community College ( CCCC ) mogelijkheden voor kwalitatief hoogstaand postsecundair onderwijs, overplaatsing naar hogescholen, opleiding van personeel en levenslang leren voor de burgerlijke en militaire bevolking van Onslow County, binnen de grenzen van beschikbare bronnen. Kustwaarden academische excellentie richt zich op leerresultaten, en het succes van studenten biedt leiderschap voor samenwerking in de gemeenschap en draagt actief bij aan de economische ontwikkeling van Onslow County.

Coastal Carolina Community College biedt Associate Degrees, diploma's en certificaten, personeelsontwikkeling, training op maat, ontwikkelingseducatie en basisvaardigheden voor volwassenen, toegankelijk onderwijs inclusief afstandsonderwijs, levenslang leren, persoonlijke en culturele verrijking, uitgebreide studentenondersteuning, agressieve economische ontwikkeling.

Coastal Carolina Community College zet zich in om een significant verschil te maken in het leven van haar studenten door studenten, docenten en personeel te inspireren om te streven naar uitmuntende onderwijs en een effectieve partner te zijn in de sociale, culturele en economische ontwikkeling van Onslow County. Door een constante focus op de onderwijskwaliteit van de leerervaringen die het College biedt, zullen de studenten worden aangemoedigd, geïnspireerd en bekrachtigd om hun educatieve en carrièredoelen te bereiken.

Coastal Carolina Community College is geaccrediteerd door de Southern Association of Colleges and Schools Commission on Colleges om geassocieerde graden, diploma's en certificaten toe te kennen.

Locaties

Jacksonville

Address
Western Boulevard,444
28546 Jacksonville, Noord Carolina, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

Geen programma's om te laten zien

Verfijn zoekopdracht hierboven, kijk op onze populaire categorieën hieronder of voer een trefwoord zoeken.


... or simply by choosing your degree: