Central Wyoming College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Uw succes is ons succes

Central Wyoming College is een twee jaar college dienen Fremont, Hot Springs en Teton County. Onze belangrijkste campus is gevestigd in Riverton Wyoming en we hebben outreach centra in Lander, Jackson en Dubois, Elk ontworpen om aan de behoeften van de gemeenschap het dient te voldoen.

We zijn toegewijd aan het helpen van onze studenten succes te behalen. Bij CWC kun je een mate die je meeneemt direct in het personeelsbestand, of dat kan overdragen aan de hogeschool of universiteit van je keuze te verdienen.

We zijn hier om uw educatieve journey- ondersteunen dat is de reden waarom vind je jezelf omgeven door docenten en personeel die de zorg dat je een leuk college ervaring. We kunnen niet wachten tot je in een mate die je gepassioneerd verdienen!

CWC_students

CWC Fast Facts

1,800+ Studenten
58% bewoners Fremont County
57% Vrouw 43% Man
21 Gemiddelde leeftijd
125+ studiebeurzen
3 Outreach locaties
5 Campus huisvestingsopties
1+ Miljoen uitgereikt in beurzen
5 NJCAA Region 9 Athletic Teams We voorzien ook in een leven lang leren door middel van gemeenschap verrijking klassen, professionele ontwikkeling en volwasseneneducatie en carrière bereidheid.

Daarnaast is het college is een cultureel centrum voor de regio. Met een van de mooiste beeldende en podiumkunsten centra in de regio, vindt u een compleet scala aan culturele activiteiten te vinden! Zie onze evenementenkalender voor meer!

Het college is ook de thuisbasis van Wyoming PBS, de staat de enige publieke omroep.

CWC_campus
Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Associate of Applied Science » Bekijk Associate of Science » Bekijk Associate Degrees » Bekijk Health Associate Degrees »

Programma's

Deze school biedt ook:

Associate Degree

Associate in Biological Science

Campus Voltijd 2 jaar August 2019 Verenigde Staten Riverton Lander Jackson Dubois +3 more

[+]

$ 1500 [-]

Associëren in buitenopvoeding en leiderschap

Campus Voltijd 2 jaar August 2019 Verenigde Staten Riverton Lander Jackson Dubois +3 more

Om de vaardigheden in de buitenlucht onderwijs te ontwikkelen, moet je jezelf volledig onder te dompelen in een opleiding die u buiten nodig is! U zult wandelen, fietsen, raften, klimmen en skiën in de uitgestrekte terrein van Wyoming, terwijl het ontwikkelen van vaardigheden die je nodig hebt voor een loopbaan als leider in de buitenlucht. Dit unieke programma zal je leren door middel van veld gebaseerde excursies in de afgelegen wildernis gebieden in en rond de Wyoming Rockies. Wilderness expedities en outdoor vaardigheden cursussen worden gecombineerd met natuurlijke historie en een liberal arts curriculum. [+]

Om de vaardigheden in de buitenlucht onderwijs te ontwikkelen, moet je jezelf volledig onder te dompelen in een opleiding die u buiten nodig is! U zult wandelen, fietsen, raften, klimmen en skiën in de uitgestrekte terrein van Wyoming, terwijl het ontwikkelen van vaardigheden die je nodig hebt voor een loopbaan als leider in de buitenlucht. Dit unieke programma zal je leren door middel van veld gebaseerde excursies in de afgelegen wildernis gebieden in en rond de Wyoming Rockies. Wilderness expedities en outdoor vaardigheden cursussen worden gecombineerd met natuurlijke historie en een liberal arts curriculum.

COR Outdoor Education and Leadership is uniek op vier manieren Onze Outdoor Education Center op Sinks Canyon met studentenhuisvesting Focus op experential onderwijs en samenwerking met de NOLS outstanding Faculty World class locatie in de uitlopers van de Wyoming Rockies ... [-]

Associate of Applied Science

Associëren in het paard management

Campus Voltijd 2 jaar August 2019 Verenigde Staten Riverton Lander Jackson Dubois +3 more

Afgestudeerden van de paardenhouderij curriculum verdienen de vaardigheden die nodig zijn voor het beheer en de exploitatie van het paard productie, training, boarding en verkoop faciliteiten, waaronder paarden en zakelijke aspecten. [+]

paardenhouderij

Afgestudeerden van de paardenhouderij curriculum verdienen de vaardigheden die nodig zijn voor het beheer en de exploitatie van het paard productie, training, boarding en verkoop faciliteiten, waaronder paarden en zakelijke aspecten.

Programma-eisen Cursussen Credits Public Speaking OR 3 Horse Production 3 Paardenvoeding 3 horsemanship I 3 Horse Showmanship 3 horsemanship II 3 Stock Horse Gebruik & Toon I 3 Stock Horse Gebruik & Toon II OF 3-4 Engels Equitation I 3 Training voor Timed Events 3 Horse Event Production 4 Fonds van het rennen 3 Engels Equitation II 3 Intro to Business 3 General Electives 3 Algemeen Ed. Vereisten ... [-]

Associate of Science

Associate in Business

Campus Voltijd 2 jaar August 2019 Verenigde Staten Riverton Lander Jackson Dubois +3 more

[+]

4

$ 1500 $ 1500 $ 1500 Totaal [-]

Associate van de wetenschap graad in computerwetenschappen

Campus Voltijd 2 jaar August 2019 Verenigde Staten Riverton Lander Jackson Dubois +3 more

Computer Science is bedoeld voor studenten die willen een interesse in computer software design na te streven. Studenten zullen werkwijzen voor het formuleren en oplossen van problemen met de huidige technieken, vaardigheden en instrumenten die nodig zijn voor het berekenen van de praktijk te bestuderen. Naast numerieke berekeningen, het gebied bevat onderwerpen als netwerkanalyse, graphics, modelvorming en simulatie, parallelle berekening en kunstmatige intelligentie. [+]

Computer Science is bedoeld voor studenten die willen een interesse in computer software design na te streven. Studenten zullen werkwijzen voor het formuleren en oplossen van problemen met de huidige technieken, vaardigheden en instrumenten die nodig zijn voor het berekenen van de praktijk te bestuderen. Naast numerieke berekeningen, het gebied bevat onderwerpen als netwerkanalyse, graphics, modelvorming en simulatie, parallelle berekening en kunstmatige intelligentie.

Programma-eisen Cursussen Credits Inleiding tot Information Management 3 Analyse I 5 Calculus II 5 College Natuurkunde I 4 College Natuurkunde II 4 Fundamentele Statistiek 4 Algemeen Ed. Vereisten Studenten moeten algemeen onderwijs eisen dat de studenten zal zorgen voor een algemene kennis om hen te helpen een diploma te voltooien bij CWC te voltooien. Cursussen Credits Het schrijven van Level I 3 Schrijven Level II 3 American & Wyoming Government 3 arts 3 Geesteswetenschappen 3 Personal Finance Planning 1 Oral Communications 3 Lichamelijke opvoeding 1 Sociale Wetenschap 3 Freshman Seminar 1 Wellness 1 Studenten moeten 2 kredieten van Co-curriculaire algemeen onderwijs cursussen gedurende twee van de volgende verschillende co-curriculaire gebieden: Cursussen Credits Co-curriculaire culturele activiteiten 1 Co-curriculaire Community Engagement 1 Co-curriculaire Professional Experience 1 [-]

Videos

Welcome to your future at Central Wyoming College

CWC Student Life

Contact

Central Wyoming College

Adres 2660 Peck Avenue (307) 855 - 2000 (800) 735 - 8418
82501 Riverton, Wyoming, Verenigde Staten
Website http://www.cwc.edu/
Telefoon +1 307-855-2000

Central Wyoming College

Adres 120 Leedy Blvd. (307) 332 - 3394 (800) 735 - 8394
82520 Lander, Wyoming, Verenigde Staten

Central Wyoming College

Adres 240 S. Glenwood St #124 P.O. Box 4795 (307) 733 - 7425
83001 Jackson, Wyoming, Verenigde Staten

Central Wyoming College

Adres 308 W. Ramshorn P.O. Box 175 (307) 455 - 2625
82513 Dubois, Wyoming, Verenigde Staten