Carteret Community College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Carteret Community College biedt mogelijkheden voor levenslang leren door middel van hoogwaardig traditioneel onderwijs en afstandsonderwijs, training, ondersteuning en verrijking met het beoogde doel om de kwaliteit van leven te verbeteren voor alle inwoners van Carteret County en het oosten van North Carolina.

Het College speelt in op de behoeften van het lokale bedrijfsleven en de industrie en biedt beroepsopleidingsprogramma's, waaronder programma's ter ondersteuning van toerisme, maritieme beroepen en juridische en zakelijke beroepen.

Het college draagt bij aan de persoonlijke, sociale en culturele groei van lokale burgers en biedt geïnteresseerde studenten cursussen aan die overgaan naar senioreninstellingen.

Het College zet zich zowel in voor de open-deurfilosofie als voor het leren en succes van studenten. Het erkent dat sommige individuen hun academische vaardigheden moeten verbeteren voordat ze hun educatieve doelen kunnen bereiken. Daarom handhaaft het College een verplicht systeem voor het testen en plaatsen van academische vaardigheden, waardoor studenten effectieve academische vaardigheden kunnen verwerven voordat ze aan hun gekozen studieprogramma's beginnen.

Locaties

Morehead City

Address
Arendell Street,3505
28557 Morehead City, Noord Carolina, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

Geen programma's om te laten zien

Verfijn zoekopdracht hierboven, kijk op onze populaire categorieën hieronder of voer een trefwoord zoeken.


... or simply by choosing your degree: