Lees de Officiële Beschrijving

Al meer dan 23 jaar, Capstone College, voorheen Adelante Career Institute, is het verstrekken van carrière-gerichte opleidingen in de snel groeiende industrieën, waaronder de gezondheidszorg, het bedrijfsleven en de verwarming / airconditioning trades. Wij zijn toegewijd en toegewijd aan het helpen van onze studenten het realiseren van hun carrière dromen en het krijgen van hen werk klaar en aan het werk zo snel mogelijk. Een van de handelsmerken van Capstone College is onze geschiedenis van persoonlijke aandacht en een zeer ondersteunend scheve omgeving. Wij zijn trots op het leveren van het hoogste niveau van het onderwijs en de positie van onze studenten de kennis, job-specifieke vaardigheden en gedrag verwacht door de werkgevers, om voor hen om snel en met succes worden toegepast in hun gekozen carrière.

De missie van Capstone College is om carrière-gerichte opleiding en technische vaardigheden opleiding, ondersteunende diensten en een leven lang onderwijs nodig is om onze studenten in staat stellen met succes werkzaam zijn in hun vakgebied te worden en hun hoogste potentieel te bereiken bieden. Door het onderwijs van studenten van de vaardigheden en kennis die nodig is door de industrie, en het werk gedrag verwacht door de werkgevers, machtigen wij de studenten aan hun individuele carrière doelen succesvol voort te zetten. Dit zal hen in staat stellen om een ​​integraal onderdeel van hun gemeenschap en positieve bijdrage leveren aan de maatschappij waarin zij leven geworden.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Certificaat

Capstone College

De HVAC Technician programma is ontworpen om studenten te voorzien van de elementaire kennis, vaardigheden, werkgewoonten, en praktische toepassingen van HVAC / R-systeme ... [+]

Programma beschrijving

De HVAC Technician programma is ontworpen om studenten te voorzien van de elementaire kennis, vaardigheden, werkgewoonten, en praktische toepassingen van HVAC / R-systemen die nodig zijn voor entry-level werkgelegenheid in de huidige HVAC / R-industrie. De HVAC Technician programma bereidt studenten om efficiënt uit te voeren en zijn gespecialiseerd in de installatie, onderhoud en service van HVAC / R-systemen in de high-demand HVAC / R-industrie.

Programma Missie en Doelstellingen

De missie en de doelstelling van de HVAC Technician Program is om studenten te voorzien van de training in verwarming, ventilatie, airconditioning en koelsystemen, waaronder procedures veiligheid van het gebruik van hulpmiddelen en testapparatuur, basic elektriciteit, elektrische componenten, theorie en praktische toepassingen van verwarming, ventilatie, airconditioning en koelsystemen, plaatwerk installatie, schema's, solderen, onderhoud en service, het oplossen van problemen, reparatie en installatie van HVAC / R-systemen. Studenten zullen worden voorzien van de training en praktische toepassingen op de basis HVAC / R-processen in een real-world, hands-on laboratorium omgeving op dezelfde apparatuur die wordt gebruikt door het bedrijfsleven en de industrie en in staat zijn om efficiënt uit te voeren van de entry-level werkzaamheden die noodzakelijk zijn in de HVAC / R Industry.... [-]

Verenigde Staten Pasadena
September 2020
Engels
Voltijd
36 weken
Campus
Lees meer in Nederlands

HVAC Technician - HVAC School