California Language Academy

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Bij de Californië Taalacademie zijn wij een familiebezit en exploitant, boetiek, taalschool die al onze studenten, medewerkers en partners als een deel van het gezin behandelt. Onze missie en onze passie zijn om persoonlijke, intieme en engele Engelse lessen te geven.

58649_Skjermbilde2017-10-17kl.11.37.47.png

Californië Taalacademie is gebaseerd op het idee dat de taal levend en levendig is. Het moet worden ervaren om volledig te worden gewaardeerd en begrepen. Wij bieden deeltijdse en volledige Engelstalige lessen in Los Angeles en San Diego. Bij de California Language Academy, zijn we gepassioneerd om iedereen te leren kennen die door onze deuren loopt en we gaan uit onze weg om een ​​warme en persoonlijke klaslokaalervaring te creëren. Dat maakt ons anders! We kijken ernaar uit om u persoonlijk te verwelkomen in onze leuke en unieke California Language Academy familie!

Waarom CLA?

59074_location.png We hebben twee mooie zuidelijke Californië locaties in Los Angeles en San Diego die zich dicht bij restaurants, winkels, attracties en stranden bevinden.
59076_intimateexperience.png Studenten zijn niet alleen een nummer, ze maken deel uit van onze familie. Leraren en medewerkers willen je leren kennen. We hebben kleine klassen van maximaal 10 studenten per klas voor gepersonaliseerde aandacht.
59075_studentservice.png Wij zijn volledig geaccrediteerd met een toegewijde student service manager die kan helpen met studenten visa, huisvesting, activiteiten en meer, zodat u een comfortabele en authentieke ervaring heeft.
59077_customizedsyllabi.png Lessen zijn studentgerichte en minstens een keer per maand buiten gehandhaafd voor real-world applicaties. Pret is de zon!
59078_accreditationandawards.png CLA is genomineerd voor de Star Awards 2017 Best Languages ​​School in Noord-Amerika en 99% van onze studenten zouden ons aanraden aan hun vrienden en familie.
59080_idealclassromenvironment.png Onze klasgroottes zijn klein en zeer divers om te richten op de individuele behoeften van elke student. We hebben studenten uit ruim 45 verschillende landen voor een uitstekende nationaliteitsmix.
59079_bluebackground.png "Ik ging eerder naar andere scholen, maar voelde me nooit zo! Ik voelde me nooit dat ik deel uitmaak van een grote familie! Iedereen is zo vriendelijk en warm en deze hele reis is zo leuk geweest! Mijn homestay, Meggie, is perfect en Roland is zo grappig! Ik wil niet naar huis teruggaan. '

58636_Skjermbilde2017-10-17kl.11.40.36.png

Locaties

Los Angeles

Address
8632 S. Sepulveda Blvd, Suite # 205
California 90045 Los Angeles, Californië, Verenigde Staten

San Diego

Address
1133 Sixth Street
California 92101 San Diego, Californië, Verenigde Staten