Columbia West College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Op dit moment, we weten dat je een heleboel vragen over het kiezen van de juiste school - en terecht. U wilt natuurlijk een school die kwaliteitsprogramma's en instructie, behulpzaam student diensten en deskundige docenten combineert met een warme en boeiende omgeving. Maar het belangrijkste is, wil je een school die de tijd die nodig is om je te begrijpen en zal u helpen om het Engels te beheersen, zodat u uw doelen kunt bereiken. Andere talenscholen kunnen soortgelijke beloftes te maken.

Dus wat maakt Columbia West College anders dan de rest?

Eerst en vooral, ik begrijp de ontberingen die je geconfronteerd als een Engels taal student, omdat ik door hen ging mezelf toen ik kwam naar de Verenigde Staten meer dan drie decennia geleden. Ik ben zeer vertrouwd met de paniekerige gevoel dat je krijgt wanneer een Amerikaan zegt iets tegen je in het Engels dat je niet begrijpt. Ik weet precies hoe frustrerend het kan zijn als je jezelf niet goed kunt uitdrukken in het Engels. En ik begrijp uw aarzeling om Engels te spreken vrijuit angst dat je iets verkeerd zou kunnen zeggen en in verlegenheid jezelf. Dus begon ik deze school in het bijzonder om studenten te helpen, net als u. En omdat ik deze obstakels hebben overwonnen en hielp zo veel studenten om hetzelfde te doen, hebben we aan de Columbia West College begrijpt de uitdagingen waar u bent geconfronteerd en weet dat je succes kunt behalen.

Niet alleen dat, beseffen we u zeer persoonlijke en unieke redenen om te willen om Engels te leren. Uw behoeften, doelen en verlangens zijn verschillend van iedereen anders, en we willen je op een educatief pad dat past bij wat u wilt bereiken. Columbia West College is hier om u te helpen uw doelen te bereiken door u te voorzien van een rigoureuze curriculum, ervaren docenten en een "studenten komen eerst" omgeving om u te ondersteunen op je reis.

Dus wat je doelen - om uw onderwijs te bevorderen, om jezelf meer verhandelbaar aan de werkgevers te maken of gewoon om comfortabel en vol vertrouwen spreken voelen aan een Amerikaanse, een opleiding aan de Columbia West College kan dienen als de sleutel tot het ontsluiten van uw dromen. Belangrijker nog, we zijn blij om je te leren kennen. Dus ga je gang en grote droom. Laat ons u helpen uw dromen werkelijkheid te maken. We kunnen niet wachten om u te helpen uw succes verhaal te schrijven.

Hartelijke groet, Dr. Samuel N. Lee president, Columbia West College

Locaties

Los Angeles

Address
3435 Wilshire Blvd., Suite 1700 Los Angeles, CA 90010
Los Angeles, Californië, Verenigde Staten