Lees de Officiële Beschrijving

Waarom CSI?

Program Variety

De meeste scholen bieden alleen ESL. We zijn niet zoals de meeste scholen. Naast het hebben van drie niveaus van ESL, bieden wij Skill Building en academische ESL-programma's. Deze programma's zijn uitstekend geschikt voor studenten die op zoek zijn krijgen een hoger niveau van het onderwijs.

Handige International Admissions Staff

We weten hoe moeilijk het is om van toepassing zijn op een internationale student geworden. Onze opnames personeel is zeer goed getraind in de F-1 proces om u te helpen van start tot finish, van het invullen van papierwerk, en planning klassen.

Gelegenheid voor Professional Experience

Een fundamenteel onderdeel van onze Skill Building programma is bedoeld voor studenten aan te vullen klaslokaal leren met externships. Om dit te doen, zijn internationale studenten uitgegeven werk machtiging door de CPT (Curricular Practical Training).

Betaalbare Collegegeld

Er is genoeg stress te leren hoe om te passen in een nieuwe cultuur. Financiën moet niet aan toe te voegen. Om het leven gemakkelijker te maken voor onze studenten, we proberen en houden onze collegegeld betaalbaar. ESL-programma's beginnen bij slechts $ 3600 collegegeld voor 33 weken.

Multiple Locations - Chicago en Boston

We hebben campussen in twee van de grootste steden van de Verenigde Staten. Dit biedt studenten de mogelijkheid om te leren over de Amerikaanse cultuur op een manier die niet kan worden onderwezen in de klas.

Kwaliteit voorzieningen

Klassikale omgeving is een belangrijk onderdeel van het leerproces. Wij bieden kamers groot genoeg om comfortabel plaats aan onze klassen en hen uitrusten met een up-to-date technologie.

Commuter vriendelijke

De Chicago, Charlestown, en Skokie campussen zijn toegankelijk via het openbaar vervoer. Lombard en Worcester hebben student parkeerplaatsen beschikbaar. Alle campussen zijn op rijafstand van de respectievelijke binnensteden van Chicago en Boston.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Cursus

Computer Systems Institute

Computer Systems Institute's Academic ESL programma's zijn ontworpen voor studenten die zeer bedreven of naderen spreekvaardigheid in het Engels. Deze cursussen omvatten ... [+]

Academische ESL Programma

Computer Systems Institute's Academic ESL programma's zijn ontworpen voor studenten die zeer bedreven of naderen spreekvaardigheid in het Engels. Deze cursussen omvatten woordenschat door het lezen en klassikale discussie in aanvulling op de ontwikkeling van academische schrijfvaardigheid en communicatieve vaardigheden die nodig zijn voor deelname aan de Amerikaanse universiteit klaslokalen; Academische ESL bereidt studenten om te studeren in een reguliere klas met native speakers door het bouwen van hun vermogen om kritische meningen in academische discussie te geven, om aandachtig te lezen, en om effectief te schrijven. Deze cursussen helpen studenten in het ontwikkelen van de vaardigheden die nodig zijn voor de taal op basis van examens vereist voor toelating tot een universitaire opleiding.... [-]

Verenigde Staten Chicago Lombard Boston Skokie Worcester  + 2 Meer
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
11 - 33 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Computer Systems Institute

CSI's ESL programma's bieden gerichte klas en computer-gebaseerde Engels als tweede taal training. Programma's zijn onderverdeeld in drie vakgebieden: 1.Vocabulary en con ... [+]

Engels als tweede taal (ESL) Programma's

CSI's ESL programma's bieden gerichte klas en computer-gebaseerde Engels als tweede taal training. Programma's worden onderverdeeld in drie onderwerpen: 1. Woordenschat en conversatie 2. Schrijven en grammatica 3. Lezen strategieën Door het verbeteren van het schrijven, luisteren en begrijpend lezen vaardigheden zijn alle ESL programma's ontworpen om studenten voor te bereiden op deelname aan de Amerikaanse universiteit en universitaire opleidingen.

CSI Biedt leiding van een instructeur lezingen, leiding van een instructeur labs, computer-based materialen, en project-based learning sessies. Deze methode maakt het mogelijk studenten naar Engels efficiënter te leren en hun doelen te bereiken.... [-]

Verenigde Staten Chicago Worcester Lombard Boston Skokie  + 2 Meer
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
11 - 33 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Computer Systems Institute

Gepassioneerd door computers? Is het zijn op het snijvlak van de technologie iets dat je boeit? Als dat zo is, kunt u misschien perfect voor een van onze Computer Science ... [+]

Computer Science (CS) Foundation Program

Computer Systems Institute Computer Science (CS) Foundation Program biedt studenten met een sterke academische achtergrond en -industrie op basis van certificeringen die hen helpen voor te bereiden op succes in de informatica-gerelateerde beroepen. Door het combineren van praktische training met theoretische kennis, de CS Stichting Program geeft studenten de vaardigheden die ze nodig hebben om te slagen in deze snel groeiende industrie.

De doelstellingen van dit programma zijn: (1) om studenten een stichting in de informatica die ze kunnen gebruiken bij het nastreven van verdere studie; (2) om studenten voor entry-level werkgelegenheid voor te bereiden; en (3) om studenten voor te bereiden op het ISTQB certificering. Afgestudeerden van de CS Stichting programma zal een praktische kennis van computersystemen, programma-ontwerp, elektrische en elektronische circuits, handmatig testen en testautomatisering die in het bedrijfsleven, IT en gezondheidszorg kan worden toegepast te hebben. Deze programma's zijn niet in aanmerking voor financiering van titel IV (financiële hulp).... [-]

Verenigde Staten Chicago Skokie Worcester Lombard Boston  + 2 Meer
September 2020
Engels
Voltijd
1 - 1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Computer Systems Institute

Skill Building programma Computer Systems Institute's bieden een manier voor studenten om professionele vaardigheden die nodig zijn in de zakelijke wereld te winnen. Elk ... [+]

Skill Building Programma's

Skill Building programma Computer Systems Institute's bieden een manier voor studenten om professionele vaardigheden die nodig zijn in de zakelijke wereld te winnen. Elk programma is een gespecialiseerde, snelle, flexibele en academisch strenge opleiding. Studenten vullen klaslokaal lezing met externships in diverse industriële posten.

Elk programma is vier academische kwartalen (44 weken academische) lang en omvat externships als een integraal onderdeel van het leerproces. Deze programma's zijn niet in aanmerking voor financiering van titel IV (financiële hulp).

Customer Service Specialist Program - 1 Jaar / 44 weken

Collegegeld - $ 4.700 per jaar of $ 1175 per kwartaal... [-]

Verenigde Staten Chicago Worcester Lombard Boston Skokie  + 2 Meer
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
11 - 44 weken
Campus
Lees meer in Nederlands