Computer Systems Institute

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Waarom CSI?

Program Variety

De meeste scholen bieden alleen ESL. We zijn niet zoals de meeste scholen. Naast het hebben van drie niveaus van ESL, bieden wij Skill Building en academische ESL-programma's. Deze programma's zijn uitstekend geschikt voor studenten die op zoek zijn krijgen een hoger niveau van het onderwijs.

Handige International Admissions Staff

We weten hoe moeilijk het is om van toepassing zijn op een internationale student geworden. Onze opnames personeel is zeer goed getraind in de F-1 proces om u te helpen van start tot finish, van het invullen van papierwerk, en planning klassen.

Gelegenheid voor Professional Experience

Een fundamenteel onderdeel van onze Skill Building programma is bedoeld voor studenten aan te vullen klaslokaal leren met externships. Om dit te doen, zijn internationale studenten uitgegeven werk machtiging door de CPT (Curricular Practical Training).

Betaalbare Collegegeld

Er is genoeg stress te leren hoe om te passen in een nieuwe cultuur. Financiën moet niet aan toe te voegen. Om het leven gemakkelijker te maken voor onze studenten, we proberen en houden onze collegegeld betaalbaar. ESL-programma's beginnen bij slechts $ 3600 collegegeld voor 33 weken.

Multiple Locations - Chicago en Boston

We hebben campussen in twee van de grootste steden van de Verenigde Staten. Dit biedt studenten de mogelijkheid om te leren over de Amerikaanse cultuur op een manier die niet kan worden onderwezen in de klas.

Kwaliteit voorzieningen

Klassikale omgeving is een belangrijk onderdeel van het leerproces. Wij bieden kamers groot genoeg om comfortabel plaats aan onze klassen en hen uitrusten met een up-to-date technologie.

Commuter vriendelijke

De Chicago, Charlestown, en Skokie campussen zijn toegankelijk via het openbaar vervoer. Lombard en Worcester hebben student parkeerplaatsen beschikbaar. Alle campussen zijn op rijafstand van de respectievelijke binnensteden van Chicago en Boston.

Locaties

Chicago

Address
Chicago Campus
29 E Madison St

IL 60602 Chicago, Illinois, Verenigde Staten

Worcester

Address
Worcester Campus
10 Mechanic Street

MA 01608 Worcester, Massachusetts, Verenigde Staten

Lombard

Address
Lombard Campus
477 E Butterfield Rd

IL 60148 Lombard, Illinois, Verenigde Staten

Boston

Address
Charlestown Campus
529 Main Street

MA 02129 Boston, Massachusetts, Verenigde Staten

Skokie

Address
Skokie Campus
8930 Gross Point Road

IL 60077 Skokie, Illinois, Verenigde Staten