Brooklyn Education Innovation Network (BE.IN)

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over Brooklyn Education Innovation Network (BE.IN) De Brooklyn Education Innovation Network (BE.IN) dient als een lokaal talent pipeline studenten aan de industrie en de gemeenschap verbinden door middel van stages, banen, gebeurtenissen en programmering. Opgericht in 2014 door het Centrum van Brooklyn Partnership, met steun van de Stad van New York, BE.IN's missie is om de samenwerking tussen de instellingen te bevorderen te verbreden en te verrijken academische programma, schaalvoordelen te stimuleren door middel van shared services, uit te breiden en de dienstverlening aan de gemeenschap activiteiten aan te moedigen , en brandstof economische groei door als een magneet om de beste studenten te trekken en docenten om te studeren, te verkennen, te leven, intern, en werken in Brooklyn.

BE.IN werkt ook om een ​​gevoel van gemeenschap tussen de meer dan 11.000 docenten en medewerkers van onze tien lidorganisaties maken, verbinden het gebied van 66.000 studenten om stages en banen, en helpen lokale bedrijven de bron van de beste talent om stage en graduate plekken rechts vullen in hun eigen achtertuin - Brooklyn. De Brooklyn Education Innovation Network is momenteel samengesteld uit 10 aangesloten instellingen:

Berkeley College Brooklyn Law School Empire State College (SUNY) LIU Brooklyn Medgar Evers College (CUNY) New York City College of Technology (CUNY) New York University Pratt Institute St. Francis College St. Joseph's College

BE.IN wordt bestuurd door een raad van bestuur bestaat uit universiteit, en de wet school presidenten. De dagelijkse activiteiten wordt beheerd door de uitvoerend directeur bij de begeleiding van veertien werkgroepen en het Centrum van Brooklyn Partnership. Daarnaast BE.IN is in het proces van het ontwikkelen van een externe adviescommissie onder leiding van Robert Walsh, voormalig NYC Small Business Services commissaris. De externe commissie zal real-time feedback te BE.IN aangesloten instellingen verstrekken om curriculumontwikkeling en carrière voorbereiding beïnvloeden.

BE.IN Succes In het afgelopen jaar, heeft BE.IN bijgedragen aan de ontwikkeling van het personeelsbestand behoeften van Downtown Brooklyn's innovatie bedrijven in veelzijdige manieren, waaronder, maar niet beperkt tot:

Gewerkt met meer dan 230 innovatie bedrijven te werven, dierenarts, en plaatste studenten en alumni in banen en stages. Mits lid instellingen met meer dan 6.000 banen en stages beschikbaar in NYC via onze job board posten, straathoekwerk, en direct contact met bedrijven. Connected innovatie bedrijven die behoefte hebben aan talent naar Downtown Brooklyn hogescholen en universiteiten door middel van meet-ups, e-communicatie, en hervatten bijeenkomst. Conservatief geëvenaard meer dan 1.000 studenten aan banen en stages. Het beheer en het toezicht op de Brooklyn Tech Driehoek Internship Program (BTTIP), in samenwerking met de New York City College of Technology en NYC Tech Talent Pipeline. Ontwikkeld een stage template voor kleine bedrijven en start-ups die BE.IN zou coördineren en te beheren. Onderzocht en beschikbare banen en stages verspreid in de Brooklyn Tech Driehoek.

Het overbruggen van de kloof tussen Downtown Brooklyn's innovatie start-up bedrijven en instellingen voor hoger onderwijs is een prioriteit voor BE.IN. geweest Een essentieel onderdeel van de missie BE.IN is om te pleiten ten behoeve van innovatie bedrijven verder te ontwikkelen en verbeteren van vaardigheden en capaciteiten BE.IN student aan de behoeften van NYC groeiende innovatie-economie te voldoen. Deze ontwikkeling omvat de aanbevolen veranderingen in het curriculum op basis van werkgever feedback en meer professionele ontwikkeling mogelijkheden voor studenten. Met betrekking tot de professionele ontwikkeling van Downtown Brooklyn studenten, BE. IN dit moment uitvoert, of is in het proces van het uitvoeren van een groot aantal programma's en evenementen, waaronder:

BE.INnovative Symposium, een week lang ondernemerschap top gericht op het creatieve, academische, en de lokale industrie gemeenschappen verbinden met gelijktijdig geleid faculteit en de industrie panelen, open office rondleidingen en een mentorschap hackathon dat streeft naar grote lokale kwesties aan te pakken. BE.INnovative Meet-ups die docenten, medewerkers en studenten aan te sluiten op innovatie bedrijven voor carrière en intern onderzoek. BE.INnovative leiders, die de studenten voorziet van leiderschap workshops, mogelijkheden om te voldoen aan verkozen en ambtenaren, en speciale evenementen en programma's bij te wonen. BE.INnovative Professional Development Workshop serie gebaseerd op de industrie gerichte feedback. BE.INnovative dienstverlening aan de gemeenschap evenementen en programma's om studenten engagement in Brooklyn te verhogen. BE.INnovative Boot Camps gericht op ondernemerschap, creativiteit en fundamentele codering. BE.INnovative Fellowship Program aan studenten over ondernemerschap, innovatie en creativiteit en de kruising met de traditionele academische disciplines en sectoren op te voeden.

Locaties

New York

BE.IN