Brookdale Community College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over het college

Brookdale Community College is een openbare community college in New Jersey. Onze hoofdcampus bevindt zich in Lincroft, en we hebben tal van locaties in de grotere delen van Monmouth County. Wij zijn gevestigd in de buurt van de iconische Jersey Shore met zijn prachtige stranden. Populaire bestemmingen zoals New York City, Philadelphia en Washington DC zijn slechts een bus- of treinrit verwijderd.

Open opnames, ESL / internationale studentenondersteuning, een veilige campusomgeving en gemakkelijke overstap naar universiteiten maken Brookdale een geweldige plek voor internationale studenten om hun Amerikaanse universiteitservaring te beginnen.

Brookdale biedt 90 graden en certificaatprogramma's die zijn opgenomen in onze catalogus: http://catalog.brookdalecc.edu/

Alle studenten worden aangemoedigd om deel te nemen aan meer dan 50 studentenclubs, vele campusevenementen, gastcolleges, reizen en optredens die worden aangeboden via onze levendige studentenlevenafdeling. We bieden ook een geweldig atletisch programma met nationale kampioensteams in veel sporten.

119274_IMG_2187.JPG

Brookdale biedt ook een breed scala aan studentenservices, waaronder mogelijkheden voor stages en ontwikkeling van leiderschap, loopbaanvoorbereiding, academisch advies, gratis begeleiding, persoonlijke begeleiding en ondersteuning voor studenten met een functiebeperking.

119283_95-recommend-1000x380-L.jpg

Bekijk onze campus van bovenaf in onze Fly High-video.

Bezoek onze website www.brookdalecc.edu voor meer informatie en om u aan te melden.

Locaties

Middletown

Address
Newman Springs Road,765
07738 Middletown, New Jersey, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden