Lees de Officiële Beschrijving

Bristow Academy

Bristow Academy is een van 's werelds grootste commerciële helikopter aanbieders van opleidingen, met een wereldwijd klantenbestand dat omspant meer dan 120 landen. Het voert maar liefst 45.000 training vlieguren per jaar met een vloot van meer dan 50 vliegtuigen. belangrijkste campus van de Academie is in Titusville, Florida. Aanvullende opleiding bevinden zich in Carson City, Nevada, en Gloucester, Engeland.

Bristow Academy is geaccrediteerd door de accrediterende Commissie van Career Scholen en Universiteiten (ACCSC). ACCSC is een erkend accrediteren agentschap door het Amerikaanse ministerie van Onderwijs. ACCSC accreditatie bevordert institutionele verantwoording door het systematisch en uitvoerig evalueren instellingen op basis van via de Normen voor Accreditatie vastgestelde criteria. Als een-ACCSC geaccrediteerde instelling, Bristow Academy is toegewijd aan continue evaluatie en verbetering van de kwaliteit van het onderwijs en continue verbetering.

Die gespecialiseerd is in "ab initio" training, filosofie Bristow Academy is dat wat men eerst leert, leert men het beste. De leiders van Bristow Academy versterking van de training organisatie door het maken van de veiligheid uitstek een integraal onderdeel van alle activiteiten. Vanaf het allereerste begin, de veiligheid is de kern van alle opleidingen, en wordt gecombineerd met een verbeterde nadruk op professionaliteit en theoretische kennis. Deze aanpak ontwikkelt toekomstige luchtvaart leiders van de bevolking is een stichting van de gewone gedrag dat professionele groei, voortdurende verbetering en verbeterde persoonlijke normen te bevorderen gedurende hun hele carrière.

Als Bristow Academy student, profiteert u van een uitzonderlijke training omgeving die professionele full-time vlucht en op de grond instructeurs combineert met een grote, moderne vloot van zorgvuldig onderhouden helikopters.

Bristow Academy afgestudeerden tot een succes, het belonen van een carrière in de offshore olie en gas, zoek- en reddingsacties, militaire operaties, rechtshandhaving, pijpleidingen en nutsvoorzieningen, brandweer, media, toerisme, landbouw en andere roterende vliegtuigen missies.

Netwerk Support Services

Van registratie tot afstuderen en daarbuiten, zult u deskundige begeleiding en advies. Voor de training begint, Bristow Academy personeel hands-on hulp bij uw verhuizing eisen. Tijdens je opleiding, bieden wij middelen en begeleiding ontworpen om uw opleiding vlot en succesvol te maken.

Carrière adviseren en arbeidsbemiddeling bijstand helpen de huidige markt te begrijpen en hoe u een positie die het beste gebruik maakt van uw vaardigheden te landen. De breed netwerk van Bristow Academy alumni is een waardevolle bron van steun na het afstuderen.

De Bristow Academy vloot VFR- IFR- en NVG-uitgeruste vliegtuigen:

Sikorsky 300CBi Robinson R22 Bell 206 JetRanger AS355 Twin Squirrel Robinson R44 AgustaWestland 109E

vliegopleiding

Bristow Academy biedt commerciële en militaire vlucht trainingsprogramma's die zijn aangepast aan de individuele behoeften van de groep contract klanten te kunnen voldoen. Militaire programma training wordt gegeven door een kern van zeer ervaren voormalige militaire Instructor Pilots (IP), vele met Special Operations en Combat vliegervaring.

Bristow Academy is goedgekeurd door de Federal Aviation Administration (FAA), Europees Agentschap voor de Veiligheid van de Luchtvaart (EASA), Department of Homeland Security (voor de afgifte van F-1 en M-1 student visa), en de Veterans Administration (voor de opleiding van veteranen, reservisten, en andere personen onder de bepalingen van titel 38, US Code).

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Cursus

Bristow Academy

EASA Integrated Commercial Pilot License (CPL-H) programma Bristow Academy is bedoeld voor studenten die de werkgelegenheid binnen de Europese vlucht markt te verkrijgen. ... [+]

EASA Integrated Commercial Pilot License (CPL-H) programma Bristow Academy is bedoeld voor studenten die de werkgelegenheid binnen de Europese vlucht markt te verkrijgen.

Dit programma voldoet aan de minimale eis van 135 uren vliegopleiding aan de vliegervaring eisen van EASA deel FCL 1178/2011 Bijlage 1 te voldoen, de aanhangsels 3 en 4. De lessen starten in januari, mei en september en zijn beperkt tot 14 leerlingen per klas.

certificaat

FAA Private Pilot License (PPL) EASA Commercial Pilot License (CPL-H)

DUUR

12 maanden

Ong. vlieguren

138,5

* Dit is de gemiddelde duur van het programma. Feitelijke duur is gebaseerd op individuele student geschiktheid. ... [-]

Verenigde Staten Titusville Verenigd Koninkrijk Chesterfield
September 2019
Engels
Voltijd
12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Bristow Academy

Bristow Academy gecombineerd FAA / EASA Professional Pilot Program biedt volledige Europese certificering door het combineren van EASA CPL (H) training met FAA training c ... [+]

Bristow Academy gecombineerd FAA / EASA Professional Pilot Program biedt volledige Europese certificering door het combineren van EASA CPL (H) training met FAA training componenten. Deze cursus is goedgekeurd voor de toepassing van één jaar na de voltooiing Optional Practical Training (OPT).

certificaat

FAA Private Pilot License (PPL) FAA Commercial Pilot License (CPL) FAA Instrument Rating (IR) EASA Commercial Pilot License (CPL-H) FAA Certified vlieginstructeur (CFI) FAA Certified Flight Instructor Instrument (CFII)

DUUR

20 maanden

Ong. vlieguren

216.2

* Dit is de gemiddelde duur van het programma. Feitelijke duur is gebaseerd op individuele student geschiktheid. ... [-]

Verenigde Staten Titusville Verenigd Koninkrijk Chesterfield
September 2019
Engels
Voltijd
20 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Bristow Academy

Bristow Academy FAA Pilot Professional Program is een uitgebreide curriculum van de grond en vlieginstructie ontworpen om studenten in professionele piloten te ontwikkele ... [+]

Bristow Academy FAA Pilot Professional Program is een uitgebreide curriculum van de grond en vlieginstructie ontworpen om studenten in professionele piloten te ontwikkelen. Certified vlieginstructeur (CFI) en Certified Flight Instructor Instrument (CFII) zijn beschikbaar als add-on componenten. Dit programma, in samenwerking met de CFI en CFII cursussen, is goedgekeurd voor de toepassing van één jaar na de voltooiing Optional Practical Training (OPT).

certificaat

FAA Private Pilot License (PPL) R44 Transition FAA Instrument Rating (IR) FAA Commercial Pilot License (CPL)

DUUR

10 maanden

Ong. vlieguren

151,5

* Dit is de gemiddelde duur van het programma. Feitelijke duur is gebaseerd op individuele student geschiktheid. ... [-]

Verenigde Staten Titusville Verenigd Koninkrijk Chesterfield
September 2019
Engels
Voltijd
10 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands