Bilingual Education Institute

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Brief van de directeur

Groeten, en welkom bij tweetalig onderwijs Institute (BEI). Van zijn bescheiden begin in 1982, heeft BEI uitgegroeid tot een van de belangrijkste taal en culturele opleidingscentra van de staat. In elk opzicht, zijn we bezig met het helpen van individuen te verwerven en te begrijpen andere talen en culturen. Mensen maken een instituut geweldig, dus of je een student, leraar, medewerker, gediplomeerde, bedrijf, buur, of bezoeker, uw interesse en enthousiasme worden gewaardeerd en gewaardeerd. Het is onze gezamenlijke inspanningen, echter, maken dat vandaag dit instituut een levendige plek om te studeren, te leren, te werken, en om nieuwe levenslange vrienden te maken.

Zoals we allemaal weten, is onze wereld steeds kleiner. We kunnen verbinden met anderen over de hele wereld bij de klik van een knop. Belangrijker dan ooit, talen zijn niet alleen de middelen van communicatie, maar zijn ook middelen en vaardigheden voor het aansluiten en het werken met onze collega's. Hier bij BEI, in de eerste plaats, is het verbinden van mensen.

Wij verwachten van onze faculteit grote leraren, en onze medewerkers om mededogen en service-georiënteerde, en bovenal effectieve facilitators. Zij belichamen de geest van vrijgevigheid en optimistische en onvermoeibare houding zo overheersend hier. Daarnaast bieden wij onze studenten een divers maar hechte gemeenschap en state-of-the-art technologie die hen een zo breed mogelijk bereik voor een versnelde taalverwerving geeft, maar toch gefocust genoeg om de kwaliteit resultaten te bereiken.

Het is mij een genoegen om u te verwelkomen op BEI. Onze medewerkers en docenten zijn verheugd om deze kans om samen met u en om u te helpen bij het bereiken van uw taal doelen en doelstellingen. Beste wensen als u aan boord van uw taal reis. Wij zullen u te ondersteunen langs de weg.
Hartelijke groeten, Gordana Arnautovic Director, BEI

Waarom BEI?

BEI is het verstrekken van kwaliteit van multicultureel onderwijs aan individuen, groepen en de overheid serviceprogramma's in de regio Houston al meer dan vijfentwintig jaar.

Als één van de weinige erkende private taalscholen in Houston, blijven we onze rol als leider in multi-culturele communicatie op te bouwen door middel van verschillende projecten, variërend van Refugee Education Programma's om onze Intensive Engels Program, en een Foreign Language Program.

BEI's missie is om unieke leerervaringen bevorderlijk zijn voor het bereiken van de communicatie met begrip in cross-culturele omgevingen door middel van effectieve mondiale partnering, inclusiviteit, zelfbewustzijn, en innovatieve producten en diensten te creëren.

Om onze missie te realiseren, de BEI docenten en personeel behartigt de volgende principes, van de Principles of Ethics vastgesteld voor ACCET geaccrediteerde instellingen.

Locaties

Houston

Address
6060 Richmond Ave, Suite 180
Houston, TX 77057

TX 77057 Houston, Texas, Verenigde Staten