Lees de Officiële Beschrijving

Groeten! Als voorzitter van Bellevue College, Ik ben blij dat u de tijd om onze website te bezoeken en te leren over onze prachtige universiteit, gelegen op een prachtige bosrijke campus in het hart van Bellevue hebben genomen. BC werd bijna 50 jaar geleden opgericht als onderdeel van een beweging om betaalbaar en toegankelijk onderwijs aan de burgers van de Eastside en omgeving, en we zijn er trots op vandaag is deze traditie voort te zetten.

Bellevue College Voorzitter

BC is de op twee na grootste instelling voor hoger onderwijs in de staat Washington. We zijn een student-gerichte open access-instelling die een sterke nadruk op excellent onderwijs en kleine klassen plaatst. Vorig jaar, een enorm diverse groep van 37.000 studenten koos voor Christus tot een verscheidenheid aan educatieve en professionele doelen te bereiken.

De meerderheid van onze studenten zich inschrijven voor een van de zes overdracht programma's - ze de eerste twee jaar van hun opleiding te voltooien hier en vervolgens over te dragen aan een universiteit naar graden hun bachelor af te ronden. We sturen meer instromers aan de Universiteit van Washington dan enige andere gemeenschap of technische hogeschool in de staat.

Een andere groep van BC studenten zijn carrière-gerichte - wij bieden bijna 100 professionele en technische programma's in high-demand carrière velden die onze leerlingen voor te bereiden op de banen van vandaag en de mogelijkheden van morgen.

Anderen kiezen voor Christus om Engels te leren of hun basisvaardigheden te verbeteren; retool hun vaardigheden in onze Worker Omscholing programma; blijven hun opleiding om door te gaan in een carrière met een voortgezet onderwijs klas; of verdienen college krediet, terwijl nog op de middelbare school met de vliegende start programma. We werken er hard aan om voor Christus te verzekeren is uitgerust om de behoeften van studenten voor de toekomst te voldoen. In de komende twee jaar, verwachten we vier extra bachelor-opleidingen toe te voegen, in aanvulling op de drie programma's die we nu al bieden. We zijn in het proces van het ontwikkelen van een nieuwe Oost-Campus in Issaquah dat onze klassen meer toegankelijk voor mensen in Oost-King County zal maken. En we zijn van plan om de grond te breken op een faciliteit state-of-the-art, dat zal het huis van onze groeiende Gezondheidswetenschappen programma's, het opleiden van mensen voor banen in de zorgsector.

Na het verkennen van deze website, ik nodig u uit om onze campus te bezoeken snel, zodat u zelf kunt zien wat maakt Bellevue College zo speciaal. U kunt een campus tour te plannen, een ontmoeting met een studieadviseur of discussieer je carrière doelen met een hulpverlener. Of, als je woont ver van de campus of liever een flexibele planning, meer informatie over onze uitgebreide online aanbod. Nogmaals, ik dank u voor de tijd neemt om meer over Bellevue College te leren, en ik hoop dat u profiteren van de geweldige mogelijkheden die wij bieden.

Dave Regel Voorzitter, Bellevue College

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Associate Degree

Bellevue College

Dit programma biedt een uitstekende academische mogelijkheden voor studenten om de groeiende gebied in te voeren van de boekhouding door middel van diploma en certificaat ... [+]

Dit programma biedt een uitstekende academische mogelijkheden voor studenten om de groeiende gebied in te voeren van de boekhouding door middel van diploma en certificaat programma's. Credits verdiend certificaten van toepassing tot de opleiding.

Korte beschrijving

De Associate in Applied Science-T Accounting graad combineert technische opleidingen die nodig zijn voor de voorbereiding werk en college-niveau algemene opleidingen. Deze diploma's zijn ontworpen voor het tweeledige doel van directe werkgelegenheid en de voorbereiding voor de junior jaar in een staat Washington Bachelor of Applied Science (BAS) opleiding. De AAS-T Accounting graden geeft een sterke achtergrond in de boekhouding, het voorbereiden van studenten voor een breed scala aan carrière mogelijkheden in het gebied van jaarrekeningen. De mate heeft de optie om twee nationale certificeringen evenals verschillende ingebed programma certificaten te verdienen, terwijl het verdienen van de graad.... [-]

Verenigde Staten Bellevue
September 2020
Engels
Campus
Lees meer in Nederlands
Bellevue College

De volgende diploma-eisen zijn voor zakelijke studenten die van plan zijn over te dragen aan de deelnemende 4-jarige instellingen in de staat Washington. ... [+]

De volgende diploma-eisen zijn voor zakelijke studenten die van plan zijn over te dragen aan de deelnemende 4-jarige instellingen in de staat Washington.

BELLEVUE COLLEGE ALGEMENE ONDERWIJS EISEN

Algemene Onderwijs Eisen De Associate Degree in Business Planning werkblad bevat alle specifieke opleiding en natuurlijk vereiste informatie voor Bellevue College. Als u van plan bent om je diploma geheel compleet met online cursussen, de volgende zijn degenen die eisen afstuderen voldoen.

Alle Bellevue College graden kan ook een combinatie van on-campus en online academische krediet cursussen omvatten.

Hebt u al college credits verdiend op een andere school voorafgaand aan het bijwonen BC? U kunt in aanmerking komen voor deze kredieten over te dragen of toe te passen op BC Natuurlijk voorwaarden voldoen.... [-]

Verenigde Staten Bellevue
September 2020
Engels
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands
Bellevue College

Cursussen kunnen worden onderworpen aan voorwaarden en minimale kwaliteit eisen ... [+]

Cursussen kunnen worden onderworpen aan voorwaarden en minimale kwaliteit eisen. Associate in Occupational Arts Degree Certificate of Achievement in Occupational & Life Skills

TOELATING TOT HET PROGRAMMA

De Occupational and Life Skills Associate in Arts graad is een selectieve-opnames programma. Om in aanmerking voor toelating tot het programma, moet de student specifieke richtlijnen toelating te volgen.

BEOORDELING

OLS maakt gebruik van een indeling systeem dat meet prestatie-indicatoren die rechtstreeks verband houden 21st Century Skills en Bellevue College erkende cursus uitkomsten. Alle cursussen voor OLS worden gesorteerd pass / fail.

STAGES

De stage-ervaring op OLS is ontworpen om een ​​veilige en praktische omgeving te bieden voor studenten om een ​​dieper begrip van de beroeps- en sociale vaardigheden die ze geleerd hebben te ontwikkelen.... [-]

Verenigde Staten Bellevue
September 2020
Engels
Campus
Lees meer in Nederlands

Bellevue College Information

Office of International Education at Bellevue College

BC Celebrates the 12th Man!