Bellevue College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Groeten! Als voorzitter van Bellevue College, Ik ben blij dat u de tijd om onze website te bezoeken en te leren over onze prachtige universiteit, gelegen op een prachtige bosrijke campus in het hart van Bellevue hebben genomen. BC werd bijna 50 jaar geleden opgericht als onderdeel van een beweging om betaalbaar en toegankelijk onderwijs aan de burgers van de Eastside en omgeving, en we zijn er trots op vandaag is deze traditie voort te zetten.

Bellevue College Voorzitter

BC is de op twee na grootste instelling voor hoger onderwijs in de staat Washington. We zijn een student-gerichte open access-instelling die een sterke nadruk op excellent onderwijs en kleine klassen plaatst. Vorig jaar, een enorm diverse groep van 37.000 studenten koos voor Christus tot een verscheidenheid aan educatieve en professionele doelen te bereiken.

De meerderheid van onze studenten zich inschrijven voor een van de zes overdracht programma's - ze de eerste twee jaar van hun opleiding te voltooien hier en vervolgens over te dragen aan een universiteit naar graden hun bachelor af te ronden. We sturen meer instromers aan de Universiteit van Washington dan enige andere gemeenschap of technische hogeschool in de staat.

Een andere groep van BC studenten zijn carrière-gerichte - wij bieden bijna 100 professionele en technische programma's in high-demand carrière velden die onze leerlingen voor te bereiden op de banen van vandaag en de mogelijkheden van morgen.

Anderen kiezen voor Christus om Engels te leren of hun basisvaardigheden te verbeteren; retool hun vaardigheden in onze Worker Omscholing programma; blijven hun opleiding om door te gaan in een carrière met een voortgezet onderwijs klas; of verdienen college krediet, terwijl nog op de middelbare school met de vliegende start programma. We werken er hard aan om voor Christus te verzekeren is uitgerust om de behoeften van studenten voor de toekomst te voldoen. In de komende twee jaar, verwachten we vier extra bachelor-opleidingen toe te voegen, in aanvulling op de drie programma's die we nu al bieden. We zijn in het proces van het ontwikkelen van een nieuwe Oost-Campus in Issaquah dat onze klassen meer toegankelijk voor mensen in Oost-King County zal maken. En we zijn van plan om de grond te breken op een faciliteit state-of-the-art, dat zal het huis van onze groeiende Gezondheidswetenschappen programma's, het opleiden van mensen voor banen in de zorgsector.

Na het verkennen van deze website, ik nodig u uit om onze campus te bezoeken snel, zodat u zelf kunt zien wat maakt Bellevue College zo speciaal. U kunt een campus tour te plannen, een ontmoeting met een studieadviseur of discussieer je carrière doelen met een hulpverlener. Of, als je woont ver van de campus of liever een flexibele planning, meer informatie over onze uitgebreide online aanbod. Nogmaals, ik dank u voor de tijd neemt om meer over Bellevue College te leren, en ik hoop dat u profiteren van de geweldige mogelijkheden die wij bieden.

Dave Regel Voorzitter, Bellevue College

Locaties

Bellevue

Bellevue College

Address
3000 Landerholm Circle SE Bellevue, WA 98007-6406
Bellevue, Washington, Verenigde Staten
Telefoonnr.
+1 425-564-1000