Bay State School Of Technology

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Welkom bij Bay State School of Technology

Bay State School of Technology (BSST), Inc. is een van de toonaangevende technische opleiding scholen in de regio, het voorbereiden van mannen en vrouwen voor een verscheidenheid aan spannende hands-on carrière, van elektrische werk te herstellen appliance.

Bij BSST, we geloven in een persoonlijke benadering van de instructie. Onze klassen zijn klein. Onze studenten leren door te doen -wat we leren in de ochtend, zetten we in de praktijk in onze laboratoria in de middag. Onze instructeurs hebben jarenlange succesvolle ervaring in de sector.

BSST biedt versneld, uitgebreide training in: apparaten reparatie en basic elektriciteit; computers; binnenlands koeling, verwarming, ventilatie, airconditioning (HVAC); koeling, airconditioning, commerciële HVACR en elektronica. We bieden ook een online cursus in elementaire elektriciteit en een eendaagse Freon recovery seminar gevolgd door een EPA-certificatie test.

Of u nu op zoek bent naar je eerste baan of opnieuw in te voeren de arbeidsmarkt iets nieuws te doen, kunnen we u getraind en klaar voor een lonende baan in minder dan een jaar. Als je wilt om zelfstandig te werken, problemen op te lossen en mensen helpen, kan een technische carrière voor je. Laat Bay State School of Technology bereidt je voor op de beste zijn!

BSST biedt versneld, uitgebreide training met: apparaten reparatie en basiselektriciteitsprijs cursussen; computers netwerken cursussen; binnenlands koeling cursussen, (verwarming, ventilatie, airconditioning) HVAC cursussen; koeling, airconditioning, commerciële HVACR cursussen en elektronica cursussen.

Locaties

Kanton

Address
Bay State School of Technology,
225 Turnpike St (Route 138),
Canton

02021 Kanton, Massachusetts, Verenigde Staten