Boston School of Modern Languages

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Boston School Moderne Talen (BSML) is een particuliere instelling taal die biedt het hele jaar door intensieve en semi-intensieve Engels taal programs.We zijn Amerika's eerste en meest gerespecteerde Engels Language School. Sinds 1925 hebben we duizenden studenten en professionals opgeleid uit de hele wereld. Wij zijn de school van keuze voor studenten op zoek naar een weg programma om de overgang naar een Amerikaanse middelbare school, hogeschool of universiteit en voor professionals op zoek naar hun kwalificaties te verbeteren in het mondiale milieu. Ongeacht wat u zoekt, zal BSML je voor te bereiden voor academische en carrière succes.

BSML heeft een uitstekende reputatie en een groot aantal van onze studenten bij ons komen door mond tot mond. Wij zijn uniek in het aanbieden van onze studenten een educatieve en culturele ervaring die niet in andere Engels taal scholen en programma's. Wij zijn trots op het onderhouden van duurzame relaties met onze studenten, van wie velen terug om opnieuw te studeren met ons, en hebben verwelkomd tweede, derde en vierde generatie van de families van onze alumni om te studeren met ons. Ons motto is "ENGELS! Leer het, Live it, Love it ... bij BSML!"

Belangrijkste feiten

Meer dan 90 jaar ervaring in het onderwijs Engels aan duizenden internationale studenten. Prachtige historische granieten stenen gebouw, gelegen in een woonwijk en grenst aan Harvard University's Arboretum. Uitstekende huisvesting opties op loopafstand van de school. Focus georiënteerde curriculum met gespecialiseerde klassen in het algemeen, academische, zakelijke en Test Voorbereiding cursussen. ETS officiële TOEFL-test website. Studenten kunnen de officiële test direct bij de school te nemen. Wekelijkse zakelijke en sociale evenementen georganiseerd door onze deskundige docenten en leidinggevenden. Flexibel rooster. Studenten kunnen beginnen op elke maandag. Het hele jaar open. Individuele aandacht en diensten. Dagelijkse sociale activiteiten. Leren gegarandeerd met onze uitstekende methodologie. Wij zullen met de student om hen te helpen hun Engels te leren doelen te bereiken - ze hebben alleen maar om hun steentje bij te dragen.

Locaties

Boston

Address
814 South Street,
Boston,
Massachusetts 02131

02131 Boston, Massachusetts, Verenigde Staten