Avionica

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Het is in ons belang aan de gemeenschap van de Verenigde Staten te bereiken met onze doeleinden en dat ze nuttig zijn voor het personeel werkzaam op het gebied van de luchtvaart kan zijn. In november 2011 zijn we gestart met het eerste nummer van ons tijdschrift Avionica, Met de medewerking van:

  • NASA
  • Federal Aviation Administration (FAA)
  • Federale Commissie voor Communicatie (FCC)
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Spaans

Bekijk cursussen »

Programma's

Deze school biedt ook:

Cursus

Cursus in avionica technicus

Campus Deeltijd 3 maanden September 2019 Verenigde Staten Orlando

Avionica Orlando biedt voortgezette beroepsopleiding en licenties die door de federale entiteiten uit te oefenen en de praktijk van het beroep van avionica. We streven naar een representatie van een dergelijke groep van professionals in Latijns-Amerika bij elkaar te brengen. De luchtvaartindustrie benadert onze vereniging op zoek naar de avionics personeel door ons opgeleid om te werken in bedrijven als gecertificeerd en FCC in licentie avionica technici. [+]

Over het programma

Avionica Orlando biedt voortgezette beroepsopleiding en licenties die door de federale entiteiten uit te oefenen en de praktijk van het beroep van avionica.

We streven naar een representatie van een dergelijke groep van professionals in Latijns-Amerika bij elkaar te brengen.

De training die wij aanbieden is een van het soort job training (OJT) van de opleiding, geen theoretische, duurt 3 maanden (twee dagen per week). Inclusief: Examens voor de FCC-certificaten, certificaten van de opleiding voltooid, we bereiden en te actualiseren onze leden hervat, hulp in werkgelegenheid en 1 jaar lidmaatschap met onze vereniging.

Training bevat beoordelingen en tests voor 2 van de belangrijkste licenties van de Federal Communications Commission (FCC) en een jaar lidmaatschap van de Avionics Technici Association, Inc. wij zijn ook de enige Chief Examiner van de FCC in de staat Florida. ... [-]


Videos

Avionica - Avionics Technician Program

Avionica - Adiestramiento en Electrónica de Aviación

Contact

Avionica Orlado - Avionics Technician Association

Adres 241 Nilson Way Suite 100
FL 32803 Orlando, Florida, Verenigde Staten
Website http://www.avionicaatao.com/
Telefoon +1 321-424-5664