Aviator Flight School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Welkom bij Aviator Flight School

We hebben vertrouwen in onze curriculumopties voor vaste prijs, all-inclusive en versnelde vluchttraining om uw piloottrainingsbehoeften nauwkeurig te beoordelen, aangezien wij al 30 jaar professionals in onze gebieden zijn. We gebruiken Jeppesen als onderdeel van onze FAA Part 141 goedgekeurde syllabus, die ervoor zorgt dat je alle juiste tools tot je beschikking hebt om te slagen in je versnelde vliegtraining vanaf het allereerste begin. Als een school zijn wij professionele en doorgewinterde piloot training professionals met een grote familiale sfeer.

Veiligheid, vaardigheid en professionaliteit in ons doel en wat we streven naar waardering na rating. Als vliegschool Part 141 zijn wij experts op het gebied van de branche die snellere vliegtraining begrijpen en wat nog belangrijker is, wij begrijpen u - onze studenten!
Met 98% first-time slagingspercentages 9 jaar op rij, zijn wij de logische keuze voor uw eerste of volgende rating (s).

Wij bieden de I-20 voor internationale studenten en verwelkomen iedereen die zijn dromen wil verwezenlijken om een ​​vliegenier te worden.

Waarom kiezen voor Aviator Flight School ?

  • 98% 1e keer Pass Rate

Je hebt de beste handen bij Aviator Flight School als het gaat om het passeren van je FAA-checkrit bij de eerste poging. Leer van de besten en bespaar tijd en geld!

  • 20 landen

We zijn afgestudeerd aan studentenvliegers uit meer dan 20 landen. Vliegtrainingscursussen ontworpen om te voldoen aan de trainingsvereisten van uw land voor eenvoudige licentiedoculatievalidatie.

  • Versneld 141

Onze accelerated flight training courses finish laat je je privé-, instrument- en commerciële certificaten in slechts 6-8 maanden voltooien! Professioneel pilotcurriculum voor een snelle baan.

  • G-1000 glazen cockpits

Biedt je de basis voor het leren van geavanceerde cockpits vanaf het begin van je training. De overstap naar complexe cockpits voor luchtvaartmaatschappijen eenvoudiger maken.

Traditionele versus versnelde vliegtrainingsprogramma's

Onze programmastructuur staat vermeld in de naam van onze vliegschool omdat we geloven dat we de versnelde vliegtraining hebben geperfectioneerd. Deze programma's zijn ontworpen om de student weg te nemen van afleidingen en deze in een omgeving te plaatsen die erop is gericht ze in een professionele piloot te modelleren. Met dit type koersoverzicht blijft de leercurve van de leerling gedurende de duur van zijn studie op zijn hoogtepunt om de retentie van zowel klassikale instructie als vaardigheden voor het omgaan met het vliegtuig te maximaliseren.

Dit soort gestructureerd leren en volledige onderdompeling bespaart trainingstijd terwijl het produceren van kwaliteit piloten. Het besparen van tijd betekent natuurlijk geld besparen en een snelle weg naar het behalen van uw beoordelingen om sneller een positie in een luchtvaartmaatschappij aan te vragen dan andere vliegschoolprogramma's.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk cursussen »

Programma's

Deze school biedt ook:

Cursus

Vaste prijs Career Pilot Course

Campus Voltijd Deeltijd 6 - 8 maanden September 2019 Verenigde Staten Chino +1 more

Uw vliegtraining begint 5 dagen na uw aankomst. Dit geeft je voldoende tijd om te herstellen van je reis en laat ons toe om alle noodzakelijke regeringsregistraties met je te voltooien. [+]

Word lid van de eerste Californische vliegschool die je volledig voorbereidt op het huren van vliegtuigen wereldwijd voor één vaste prijs! Gegarandeerde afronding zonder meer te betalen, cursus Engels luchtvaart inbegrepen. PPL IR CMEL Jet Transition Course met een Cessna Citation Jet - minimaal 250 uur na voltooiing. 6-8 maandcursussen 12-14 maandcursussen met EASA ATPL-theorie

Eén betaling - Gegarandeerde voltooiingPPL IR CPL Jet-cursusMinimaal 250 HRSAll-inclusiveLuchtvaart Engels ATC-cursusPrivate Pilot CourseInstrumentbeoordelingTijd gebouwCommerciële motor met meerdere motorenJet Transition CourseFAA schriftelijke examensFAA-checkridesFAA MedicalTSA-registratiesTSA-vingerafdrukkenAlle pilootbenodigdhedenbehuizingvervoerVerzekering... [-]

Contact