Avel Flight School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Avel Flight School wordt FAA Part 141 en FAA Deel 65 erkende vliegopleiding organisatie de opleiding van piloten van over de hele wereld. We zijn ook trots om te zeggen dat we in staat zijn om veteranen gefinancierd door het Department of Veterans Affairs zoals we VA ook goedgekeurd trainen. Avel Flight School behoort tot een select groepje vliegscholen die ook SEVIS geautoriseerd door de Immigration and Customs Enforcement, Department of Homeland Security te trainen internationale studenten.

Uitgerust met state of the art vliegtuigen, vluchtsimulators, klaslokalen en faciliteiten, Avel Flight School onderhoudt zeer hoge veiligheidsnormen overschrijden Federal Aviation Administration (FAA) en de International Civil Aviation Organization (ICAO) eisen.

Avel Flight School zich op DuPage Airport, West Chicago, , VS, Met een ander filiaal in Chennai, India catering aan de Aziatische subcontinent.

Ons doel is om van wereldklasse opleiding te geven met behulp van de nieuwste technologieën en trends in de luchtvaart te hoog kaliber piloten te produceren. Sommige van de cursussen die wij aanbieden zijn Private Pilot License, Commercial Pilot License, Instrument Rating, vlieginstructeur Ratings, Single en Multi-Engine Ratings, Vliegtuigen / Flight Dispatcher Course.

Bij Avel Flight School veiligheid is onze hoogste prioriteit. Al onze vliegtuigen hebben een uitstekende veiligheid van gegevens en worden onderhouden door de FAA gecertificeerd professionele monteurs. Met onze vriendelijke administratief personeel, ervaren Chief Flight Instructor en onze hoog gekwalificeerde instructeurs, zal u de hoogste kwaliteit vliegopleiding te ontvangen en hebben een fantastische leerervaring met ons.

Bij Avel Flight School, Zult u uw vlucht opleiding te voltooien op tijd en binnen budget. Bovendien zal u ongeëvenaarde training en profiteer van onze uitgebreide support systeem beleven. Word lid van onze vlucht school vandaag en maak je dromen werkelijkheid!

Avel Flight School in Chicago, Illinois, USA biedt een scala vlucht trainingsprogramma's. Als u op zoek bent naar de beste Flight Training in Chicago, Illinois, USA of Pilot School of Pilot Training, bent u aan het juiste adres.

International Students Bij Avel Flight School, Bieden wij vliegopleiding aan internationale studenten. Onze cursussen zijn ontworpen om de internationale eisen van studenten en hun respectieve burgerluchtvaartautoriteiten eisen.

Ons doel is om een ​​veilige, topkwaliteit vliegopleiding in een vriendelijke en professionele omgeving te bieden. Wij streven ernaar om uw tijd bij ons comfortabel en soepel, zodat u zich kunt concentreren op het bereiken van uw droom om een ​​professionele piloot.

Onze toelatingsprocedures zijn eenvoudig te maken het gemakkelijk voor internationale studenten die zich inschrijven op onze vliegschool te maken heeft. Meer informatie over onze toelatingsprocedure.

Wij bieden een aantal pilot-opleiding opties ontworpen om de wensen en behoeften van onze internationale studenten te ontmoeten en helpen bij arbeidsbemiddeling ook.

Locaties

West Chicago

Avel Flight School / Flight Dispatcher School in Chicago, Illinois, USA

Address
Avel Flight School,
DuPage Airport,
3N040 Powis Road

60185 West Chicago, Illinois, Verenigde Staten
Telefoonnr.
+1 847-466-5161

Chennai

Address
Old No. 20, No. 18, 1st Floor, Anna Nagar West End Colony Street, New Colony
600050 Chennai, Tamil Nadu, India