Lees de Officiële Beschrijving

Avel Flight School wordt FAA Part 141 en FAA Deel 65 erkende vliegopleiding organisatie de opleiding van piloten van over de hele wereld. We zijn ook trots om te zeggen dat we in staat zijn om veteranen gefinancierd door het Department of Veterans Affairs zoals we VA ook goedgekeurd trainen. Avel Flight School behoort tot een select groepje vliegscholen die ook SEVIS geautoriseerd door de Immigration and Customs Enforcement, Department of Homeland Security te trainen internationale studenten.

Uitgerust met state of the art vliegtuigen, vluchtsimulators, klaslokalen en faciliteiten, Avel Flight School onderhoudt zeer hoge veiligheidsnormen overschrijden Federal Aviation Administration (FAA) en de International Civil Aviation Organization (ICAO) eisen.

Avel Flight School zich op DuPage Airport, West Chicago, , VS, Met een ander filiaal in Chennai, India catering aan de Aziatische subcontinent.

Ons doel is om van wereldklasse opleiding te geven met behulp van de nieuwste technologieën en trends in de luchtvaart te hoog kaliber piloten te produceren. Sommige van de cursussen die wij aanbieden zijn Private Pilot License, Commercial Pilot License, Instrument Rating, vlieginstructeur Ratings, Single en Multi-Engine Ratings, Vliegtuigen / Flight Dispatcher Course.

Bij Avel Flight School veiligheid is onze hoogste prioriteit. Al onze vliegtuigen hebben een uitstekende veiligheid van gegevens en worden onderhouden door de FAA gecertificeerd professionele monteurs. Met onze vriendelijke administratief personeel, ervaren Chief Flight Instructor en onze hoog gekwalificeerde instructeurs, zal u de hoogste kwaliteit vliegopleiding te ontvangen en hebben een fantastische leerervaring met ons.

Bij Avel Flight School, Zult u uw vlucht opleiding te voltooien op tijd en binnen budget. Bovendien zal u ongeëvenaarde training en profiteer van onze uitgebreide support systeem beleven. Word lid van onze vlucht school vandaag en maak je dromen werkelijkheid!

Avel Flight School in Chicago, Illinois, USA biedt een scala vlucht trainingsprogramma's. Als u op zoek bent naar de beste Flight Training in Chicago, Illinois, USA of Pilot School of Pilot Training, bent u aan het juiste adres.

International Students Bij Avel Flight School, Bieden wij vliegopleiding aan internationale studenten. Onze cursussen zijn ontworpen om de internationale eisen van studenten en hun respectieve burgerluchtvaartautoriteiten eisen.

Ons doel is om een ​​veilige, topkwaliteit vliegopleiding in een vriendelijke en professionele omgeving te bieden. Wij streven ernaar om uw tijd bij ons comfortabel en soepel, zodat u zich kunt concentreren op het bereiken van uw droom om een ​​professionele piloot.

Onze toelatingsprocedures zijn eenvoudig te maken het gemakkelijk voor internationale studenten die zich inschrijven op onze vliegschool te maken heeft. Meer informatie over onze toelatingsprocedure.

Wij bieden een aantal pilot-opleiding opties ontworpen om de wensen en behoeften van onze internationale studenten te ontmoeten en helpen bij arbeidsbemiddeling ook.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Cursus

Avel Flight School

The Commercial Pilot License kunt u een vliegtuig voor compensatie of huur vliegen. Dit is ook de minimale vergunningplicht voor de werkgelegenheid als piloot of uitgegro ... [+]

The Commercial Pilot License kunt u een vliegtuig voor compensatie of huur vliegen. Dit is ook de minimale vergunningplicht voor de werkgelegenheid als piloot of uitgegroeid tot een vlieginstructeur. Commerciële piloten kunnen ook worden betaald voor bepaalde handelingen, zoals banner slepen, agrarische toepassingen, en fotografie.

Minimumeisen naar een Commercial Pilot License te verkrijgen Minstens 18 jaar oud zijn Kunnen lezen, spreken, schrijven en begrijpen vloeiend het Engels. Houd een Private Pilot License. Het verkrijgen van ten minste een tweede klasse medisch attest van een Aviation Medical Examiner Laat een geautomatiseerde luchtvaart kennistoets Ophopen en log een bepaald bedrag van de opleiding en ervaring in het kader van deel 61, Titel 14 van de Code of Federal Regulations (CFR) sectie 61,129. Pass een mondelinge toets en flight test beheerd door een FAA inspecteur of aangewezen examinator ... [-]
Verenigde Staten West Chicago India Chennai
September 2020
Engels
Voltijd
6 - 8 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Avel Flight School

Een Instrument Rating is nodig voor een pilot om te vliegen onder Instrument Flight Rules (IFR). Onder deze omstandigheden is de piloot in staat is om externe visuele ref ... [+]

Een Instrument Rating is nodig voor een pilot om te vliegen onder Instrument Flight Rules (IFR). Onder deze omstandigheden is de piloot in staat is om externe visuele referenties gebruiken voor navigatie en vliegt het vliegtuig uitsluitend op basis van de instrumenten in de cockpit. Dit cijfer is ook een vereiste voor de werkgelegenheid als een professionele piloot en is een voorwaarde voor de Airline Transport Pilot License (ATPL).

Minimumeisen om een ​​Instrument Rating verkrijgen Ten minste 17 jaar oud zijn Kunnen lezen, spreken, schrijven en begrijpen vloeiend het Engels. Houd een Private Pilot License. Het verkrijgen van ten minste een derde klasse medisch attest van een Aviation Medical Examiner Laat een geautomatiseerde luchtvaart kennistoets Ophopen en log een bepaald bedrag van de opleiding en ervaring in het kader van deel 61, Titel 14 van de Code of Federal Regulations (CFR) sectie 61,65. Pass een mondelinge toets en flight test beheerd door een FAA inspecteur of aangewezen examinator ... [-]
Verenigde Staten West Chicago India Chennai
September 2020
Engels
Voltijd
4 - 6 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Avel Flight School

De Private Pilot License kunt u de gezagvoerder van een vliegtuig voor iedere niet-commerciële doel. Dit is ook de eerste stap naar het krijgen van uw Commercial Pilot Li ... [+]

De Private Pilot License kunt u de gezagvoerder van een vliegtuig voor iedere niet-commerciële doel. Dit is ook de eerste stap naar het krijgen van uw Commercial Pilot License en later een luchtvaartmaatschappij job. Onder de vele privileges van de Private Pilot License, bent u ook toegestaan ​​om liefdadigheid vluchten onderworpen aan bepaalde beperkingen te werken, en kunnen deelnemen aan soortgelijke activiteiten, zoals Angel Flight, Civil Air Patrol en vele anderen.

Minimumeisen een Private Pilot License te verkrijgen Ten minste 17 jaar oud zijn Kunnen lezen, spreken, schrijven en begrijpen vloeiend het Engels. Het verkrijgen van ten minste een derde klasse medisch attest van een Aviation Medical Examiner Laat een geautomatiseerde luchtvaart kennistoets Ophopen en log een bepaald bedrag van de opleiding en ervaring in het kader van deel 61, Titel 14 van de Code of Federal Regulations (CFR) sectie 61,109. Pass een mondelinge toets en flight test beheerd door een FAA inspecteur of aangewezen examinator ... [-]
Verenigde Staten West Chicago India Chennai
September 2020
Engels
Voltijd
6 - 8 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Avel Flight School

De luchtvaartmaatschappij Dispatcher ook wel bekend als Flight Dispatcher of flight operations officer is een van de best betaalde en spannende banen in de luchtvaartsect ... [+]

De luchtvaartmaatschappij Dispatcher ook wel bekend als Flight Dispatcher of flight operations officer is een van de best betaalde en spannende banen in de luchtvaartsector. Elke luchtvaartmaatschappij vraagt ​​vliegtuigen dispatchers net zoveel als piloten voor de vluchtuitvoering. Met een FAA Aircraft Dispatcher Certificaat, de carrièremogelijkheden open te stellen in de wereld!

Na het afstuderen van Avel Flight School en het verwerven van uw FAA Aircraft Dispatcher Certificate, ben je klaar om te werken in een luchtvaartmaatschappij te zijn, het delen van commando beslissingen met een luchtvaartmaatschappij kapitein.

Een deel van de verantwoordelijkheden en de functieomschrijving van een Flight Dispatcher zijn:... [-]

Verenigde Staten West Chicago India Chennai
September 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 - 4 weken
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands

IFR Flight In The Multi Engine At Avel Flight School.