Arkansas State University - Beebe

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Arkansas State University - Beebe ( ASU-BEEBE ) is een community college in Central Arkansas dat zich richt op het transformeren van levens door middel van leerervaringen van hoge kwaliteit.

Onze Missie- en Visieverklaringen dragen de verantwoordelijkheid, tradities en toekomstgerichtheid met zich mee die worden geïllustreerd door iedereen die bij de instelling betrokken is. Gesteund door onze kernwaarden blijven we de weg naar opwaartse mobiliteit en realisatie van menselijk potentieel voor zo velen in Centraal Arkansas en daarbuiten.

Arkansas State University - Beebe biedt graden en certificaten aan, zoals Associate Degrees, technische certificaten en bekwaamheidscertificaten. De Associate Degree-programma's duren twee jaar voor voltijdstudenten. Programma's omvatten vrije kunsten en wetenschappen, algemene studies en geesteswetenschappen, gezondheidsberoepen, zaken, management en marketing.

Arkansas State University - Beebe biedt 2 + 2-programma's aan die zijn aangesloten bij andere hogescholen en universiteiten om een bachelordiploma te behalen. Studenten worden toegewezen aan een studieadviseur die met hen samenwerkt met hun doelen en de 1 + 2 programma-overeenkomsten, zodat ze alleen overdraagbare lessen volgen en toewerken naar het door hen gekozen diploma. Studenten kunnen een baccalaureaat en een diploma behalen aan de Arkansas State University door cursussen te volgen aan het Degree Center op de Arkansas State University - Beebe campus via een partnerschap tussen A-State en ASU-BEEBE . A-State-cursussen worden aangeboden via interactieve video op locatie en online instructie.

Locaties

Beebe

Address
West Iowa Street,1000
72012 Beebe, Arkansas, Verenigde Staten

Beebe

Address
Peach Street,610
72012 Beebe, Arkansas, Verenigde Staten

Heber Springs

Address
101 River Crest
Heber Springs, AR 72543

72543 Heber Springs, Arkansas, Verenigde Staten

Jacksonville

Address
1490 Vandenberg Blvd
Suite 115
Jacksonville, AR 72099

72099 Jacksonville, Arkansas, Verenigde Staten

Searcy

Address
1800 East Moore Avenue
Searcy, AR 72143

72143 Searcy, Arkansas, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

Geen programma's om te laten zien

Verfijn zoekopdracht hierboven, kijk op onze populaire categorieën hieronder of voer een trefwoord zoeken.


... or simply by choosing your degree: