Arizona Culinary Institute

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Arizona Culinary Institute is ontworpen om efficiënt gebruik te maken van uw tijd en middelen. In een recente peiling voltooide 76% van Arizona Culinary Institute afgestudeerden van het Arizona Culinary Institute het programma in 8 maanden of minder!

"Wauw! Slechts 8 maanden? Hoe is dat mogelijk? " je mag vragen. Onze filosofie is simpel. Studenten leren het meest efficiënt wanneer ze zich in een kleine, comfortabele omgeving bevinden en persoonlijke aandacht krijgen van ervaren instructeurs. Ons team bestaat uit een diverse en uitgebalanceerde groep chef-instructeurs met praktijkervaring en een oprechte passie voor lesgeven.

Een andere reden waarom het Arizona Culinary Institute anders is, is door de praktische leerervaring die onze studenten opdoen. Omdat veel scholen overstappen op klassikale of online formaten om geld te besparen, houden we onze leerlingen waar ze horen, in de keuken. Geef toe aan uw passie voor koken door te leren met vallen en opstaan en persoonlijke instructies in plaats van thuis een leerboek door te spitten.

Locaties

Scottsdale

Address
North 114th Street,10585
85259 Scottsdale, Arizona, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

Geen programma's om te laten zien

Verfijn zoekopdracht hierboven, kijk op onze populaire categorieën hieronder of voer een trefwoord zoeken.


... or simply by choosing your degree: