Read the Official Description

Over ons

Bij ALA geloven we in de kracht van u en uw vermogen om te slagen. Daarom wordt elke student beschouwd als het belangrijkste en meest gerespecteerde deel van de ALA-familie. Ons zorgzame, zorgzame en ondersteunende netwerk van hooggekwalificeerde leraren en professionele stafmedewerkers zal een superieure leeromgeving bieden die u in staat zal stellen om uw doelen te bereiken. We houden onze klasgrootte klein, zodat docenten de maximale persoonlijke aandacht kunnen geven aan elke student.

Al onze programma's zijn ontworpen met het oog op uw leerbehoeften. Onze onderwijsfilosofie is ontwikkeld met behulp van de nieuwste theorieën en op onderzoek gebaseerde benaderingen van het leren en onderwijzen van talen die gericht zijn op het bieden van vele succesvolle leerresultaten voor elke student.

WAAROM VOOR ONS KIEZEN

 • Alle ALA-campussen in de Verenigde Staten zijn geaccrediteerd door CEA.
 • We zijn volgens de federale wetgeving geautoriseerd om niet-immigrantenstudenten in te schrijven en om formulier I-20 voor F-1-visumstudenten af ​​te geven.
 • ALA is gespecialiseerd in intensief academisch Engels - voorbereidend, academisch en gevorderd wetenschappelijk onderwijs in zeven verschillende niveaus.
 • ALA University-partners bieden een Pathway (afzien van TOEFL-tests) voor afgestudeerden van ALA's niveau 5-cursus.
 • ALA University-partners geven voorwaardelijke toelatingsbrieven af ​​voor ALA ingeschreven en gekwalificeerde studenten.
 • ALA werkt samen met Global Student Exchange (GSE), waarmee studenten toegang krijgen tot een van de 80 private boarding- en dagschools van de GSE in 28 staten. De middelbare schoolpartners zullen voorwaardelijke toelatingsbrieven voor gekwalificeerde studenten verstrekken.
 • ALA heeft gekwalificeerde leraren met BA / MA / Ph.D TESOL-graden, met vele jaren ervaring.
 • ALA heeft kleine, diverse en interactieve lessen.
 • ALA biedt culturele activiteiten, excursies en sociale evenementen.
  * Op sommige ALA-campussen zijn Amerikaanse gastgezinnen beschikbaar.

Missie

 Onze missie is om de beste leerervaringen en ondersteuning te bieden aan Engelse studenten om te voldoen aan hun leerbehoeften voor academische, professionele en sociale doeleinden.

Onze belofte

Beste waarde en beste kwaliteit van het Engels als een tweede taalonderwijs

Het ALA-leiderschap belooft elke student wat we beschouwen als de beste waarde en kwaliteit van het ESL-onderwijs in de wereld. Wij danken u voor de mogelijkheid om uw vertrouwen te winnen.

Onze Pathway

Je Pathway naar succes

We hebben veel opties om u te helpen uw Engelse taaldoelen te bereiken. We bieden verschillende programma's om aan uw behoeften te voldoen. Je kunt fulltime of parttime studeren, in ons centrum in de VS of via online studie "Sky Campus".

Begin je toekomst met ALA. Wij kunnen uw Pathway naar succes zijn.

American Language Academy ACCREDITATION

American Language Academy is door de Commissie geaccrediteerd voor de accreditatie van het Engels taalprogramma voor de periode april 2018 tot april 2028 en stemt ermee in de CEA-normen voor Engelse taalprogramma's en -instellingen te handhaven. CEA wordt door het Amerikaanse ministerie van Onderwijs erkend als een landelijk erkend accreditatiebureau voor Engelstalige programma's en instellingen in de VS. Voor meer informatie over deze accreditatie kunt u contact opnemen met CEA, 1001 N. Fairfax Street, Suite 630, Alexandria, VA 22314, ( 703) 665-3400, www.cea-accredit.org.

Online cursussen Accreditatie: CEA heeft ALA's Intensive English Programme Levels 1-3 en Engels voor Academic Purposes Programme Levels 1-3 geaccrediteerd.

Waarom studeren aan een geaccrediteerde school

 • Wees zelfverzekerd en u ontvangt instructies en service van hoge kwaliteit

Door naar een geaccrediteerde school te gaan, kun je erop vertrouwen dat het een leerervaring van hoge kwaliteit biedt.

 • Voldoen aan de leerbehoeften van studenten

We hebben een curriculum dat is gericht op het voldoen aan de geschatte behoeften van studenten.

 • Systeem voor beoordeling van studenten

We hanteren een effectief systeem voor de beoordeling van studenten voor de eerste plaatsing in cursussen en voor de voortgang van niveau naar niveau.

 • Ervaren faculteit

We onderhouden een ervaren, professioneel gekwalificeerde faculteit die zich inzet voor lesgeven.

 • Uitstekende leeromgeving

We hebben faciliteiten en administratieve middelen om een ​​uitstekende leeromgeving te bieden.

 • Wide Array van Student Services

We bieden een breed scala aan studentendiensten in de toekomst; academisch visum en immigratie-advies; en sociale, recreatieve en culturele activiteiten

Ga voor meer informatie naar: www.cea-accredit.org

Programs taught in:
Engels

Deze school biedt ook:


American Language Academy

American Language Academy Intensive English Programme (IEP) van American Language Academy is ontworpen om de beste leerervaringen en ondersteuning aan Engelse studenten t ... [+]

Over het programma

American Language Academy Intensive English Programme (IEP) van American Language Academy is ontworpen om de beste leerervaringen en ondersteuning aan Engelse studenten te bieden om aan hun behoeften voor hun academische doeleinden te voldoen. ALA biedt zeven vaardigheidsniveaus van intensief Engels leren: Engels, Engels (niveaus 1-3), Academisch Engels (niveaus 4-5) en Advanced Academic English (niveau 6). Alle zeven-gangen niveaus, van Introductie tot Engels via Advanced Academic English niveau 6, zijn onderdeel van het Intensive English-programma. Studenten studeren af ​​bij het succesvol afronden van niveau 5.

Onze IEP is gespecialiseerd in Engelstalige instructie voor studenten die een Amerikaanse universiteit of hogeschool willen bijwonen voor hun undergraduate en graduate studies. ALA heeft samenwerkingsverbanden met vele uitstekende hogescholen en universiteiten in de Verenigde Staten. ALA biedt internationale studenten een manier om undergraduate- en graduate-programma's aan te schaffen aan de partneruniversiteiten in de VS bij het afstuderen van ons IEP. Onze partners zijn het erover eens dat het afstuderen op niveau 5 voldoet aan hun Engelse taalvaardigheidseisen voor toelating in plaats van de TOEFL, IELTS of een andere gestandaardiseerde Engelse toets. Het ALA-afstudeercertificaat verzekert de instelling dat de student de Engelse taalvaardigheden bezit die nodig zijn om te slagen op universitair niveau.... [-]

Verenigde Staten Greensboro
September 2019
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
American Language Academy

Het programma English for Academic Purposes (EAP) is het equivalent van het Intensive English Program (IEP) van de American Language Academy dat gedurende een langere per ... [+]

Over het programma

Het programma English for Academic Purposes (EAP) is het equivalent van het Intensive English Program (IEP) van de American Language Academy dat gedurende een langere periode wordt gegeven. EAP is ontworpen om de beste leerervaringen en ondersteuning aan Engelse studenten te bieden om aan hun behoeften voor hun academische of professionele doeleinden te voldoen. Dit programma is gemaakt voor Engelse studenten die zich niet kunnen binden aan een voltijds programma voor Engels taalstudie.

Het EAP is gespecialiseerd in het geven van Engelstalige instructie aan studenten die een Amerikaanse universiteit of hogeschool willen bezoeken voor hun undergraduate en graduate studies. Het ALA Engels voor Academic Purposes Programme afstudeercertificaat verzekert dat studenten de Engelse taalvaardigheden bezitten die nodig zijn om te slagen op universitair niveau.... [-]

Verenigde Staten Greensboro
September 2019
Campus
Online
Lees meer in Nederlands