American Language Academy

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over ons

Bij ALA geloven we in de kracht van u en uw vermogen om te slagen. Daarom wordt elke student beschouwd als het belangrijkste en meest gerespecteerde deel van de ALA-familie. Ons zorgzame, zorgzame en ondersteunende netwerk van hooggekwalificeerde leraren en professionele stafmedewerkers zal een superieure leeromgeving bieden die u in staat zal stellen om uw doelen te bereiken. We houden onze klasgrootte klein, zodat docenten de maximale persoonlijke aandacht kunnen geven aan elke student.

Al onze programma's zijn ontworpen met het oog op uw leerbehoeften. Onze onderwijsfilosofie is ontwikkeld met behulp van de nieuwste theorieën en op onderzoek gebaseerde benaderingen van het leren en onderwijzen van talen die gericht zijn op het bieden van vele succesvolle leerresultaten voor elke student.

WAAROM VOOR ONS KIEZEN

 • Alle ALA-campussen in de Verenigde Staten zijn gecertificeerd door het Amerikaanse Ministerie van Onderwijs en geaccrediteerd door de Commissie voor de accreditatie van het Engelse Taalprogramma.
 • We zijn volgens de federale wetgeving geautoriseerd om niet-immigrantenstudenten in te schrijven en om formulier I-20 voor F-1-visumstudenten af ​​te geven.
 • ALA is gespecialiseerd in intensieve Engelse studie met niveaus in de basis, academische en gevorderden.
 • ALA University-partners bieden een Pathway (GEEN TOEFL- of ILETS-tests) voor afgestudeerden van ALA's niveau 5-cursus.
 • ALA University-partners geven voorwaardelijke toelatingsbrieven uit voor ALA ingeschreven studenten.
 • ALA biedt gratis universitair advies aan haar studenten
 • ALA heeft hooggekwalificeerde moedertaalsprekers met BA / MA / Ph.D TESOL-graden, met vele jaren ervaring.
 • ALA heeft kleine, diverse en interactieve lessen
 • ALA biedt culturele activiteiten, excursies en sociale evenementen.
  * Sommige Amerikaanse familie Homestay-opties zijn beschikbaar

Missie

 Onze missie is om de beste leerervaringen en ondersteuning te bieden aan Engelse studenten om te voldoen aan hun leerbehoeften voor academische, professionele en sociale doeleinden.

Onze belofte

Het ALA-leiderschap belooft elke student wat we beschouwen als de beste waarde en kwaliteit van het ESL-onderwijs in de wereld. Wij danken u voor de mogelijkheid om uw vertrouwen te winnen.

Onze Pathway

ALA is je Pathway naar succes in academische of carrièredoelen. We hebben veel opties om u te helpen uw Engelstalige doelen te bereiken. We bieden verschillende programma's om aan uw behoeften te voldoen. Je kunt fulltime of parttime studeren, in ons centrum in de VS of via online afstandsonderwijs.

Begin je toekomst met ALA.

American Language Academy ACCREDITATION

American Language Academy is door de Commissie geaccrediteerd voor de accreditatie van het Engels taalprogramma voor de periode april 2018 tot april 2028 en stemt ermee in de CEA-normen voor Engelse taalprogramma's en -instellingen te handhaven. CEA wordt door het Amerikaanse ministerie van Onderwijs erkend als een landelijk erkend accreditatiebureau voor Engelstalige programma's en instellingen in de VS. Voor meer informatie over deze accreditatie kunt u contact opnemen met CEA, 1001 N. Fairfax Street, Suite 630, Alexandria, VA 22314, ( 703) 665-3400, voor meer informatie ga naar: www.cea-accredit.org
Waarom studeren aan een geaccrediteerde school
 • Wees ervan overtuigd dat u instructies en service van de hoogste kwaliteit zult ontvangen voor de beste leerervaring
 • We hebben een curriculum dat is gericht op het voldoen aan de beoordeelde leerbehoeften van onze studenten. s
 • We handhaven een effectief systeem voor het beoordelen van de studievoortgang van de eerste plaatsing in cursussen tot promotie op niveau tot niveau.
 • We hebben ervaren, Amerikaans moedertaalspreker, professionele faculteit die zich inzet voor lesgeven.
 • We hebben faciliteiten en administratief personeel om een uitstekende leeromgeving te bieden.
 • We bieden een breed scala aan studentendiensten vanuit oriëntatie; academisch visum en immigratie- en huisvestingsadvisering; en sociale, recreatieve en culturele activiteiten

Locaties

Greensboro