Lees de Officiële Beschrijving

Over ons

Bij ALA geloven we in de kracht van u en uw vermogen om te slagen. Daarom wordt elke student beschouwd als het belangrijkste en meest gerespecteerde deel van de ALA-familie. Ons zorgzame, zorgzame en ondersteunende netwerk van hooggekwalificeerde leraren en professionele stafmedewerkers zal een superieure leeromgeving bieden die u in staat zal stellen om uw doelen te bereiken. We houden onze klasgrootte klein, zodat docenten de maximale persoonlijke aandacht kunnen geven aan elke student.

Al onze programma's zijn ontworpen met het oog op uw leerbehoeften. Onze onderwijsfilosofie is ontwikkeld met behulp van de nieuwste theorieën en op onderzoek gebaseerde benaderingen van het leren en onderwijzen van talen die gericht zijn op het bieden van vele succesvolle leerresultaten voor elke student.

WAAROM VOOR ONS KIEZEN

 • Alle ALA-campussen in de Verenigde Staten zijn gecertificeerd door het Amerikaanse Ministerie van Onderwijs en geaccrediteerd door de Commissie voor de accreditatie van het Engelse Taalprogramma.
 • We zijn volgens de federale wetgeving geautoriseerd om niet-immigrantenstudenten in te schrijven en om formulier I-20 voor F-1-visumstudenten af ​​te geven.
 • ALA is gespecialiseerd in intensieve Engelse studie met niveaus in de basis, academische en gevorderden.
 • ALA University-partners bieden een Pathway (GEEN TOEFL- of ILETS-tests) voor afgestudeerden van ALA's niveau 5-cursus.
 • ALA University-partners geven voorwaardelijke toelatingsbrieven uit voor ALA ingeschreven studenten.
 • ALA biedt gratis universitair advies aan haar studenten
 • ALA heeft hooggekwalificeerde moedertaalsprekers met BA / MA / Ph.D TESOL-graden, met vele jaren ervaring.
 • ALA heeft kleine, diverse en interactieve lessen
 • ALA biedt culturele activiteiten, excursies en sociale evenementen.
  * Sommige Amerikaanse familie Homestay-opties zijn beschikbaar

Missie

 Onze missie is om de beste leerervaringen en ondersteuning te bieden aan Engelse studenten om te voldoen aan hun leerbehoeften voor academische, professionele en sociale doeleinden.

Onze belofte

Het ALA-leiderschap belooft elke student wat we beschouwen als de beste waarde en kwaliteit van het ESL-onderwijs in de wereld. Wij danken u voor de mogelijkheid om uw vertrouwen te winnen.

Onze Pathway

ALA is je Pathway naar succes in academische of carrièredoelen. We hebben veel opties om u te helpen uw Engelstalige doelen te bereiken. We bieden verschillende programma's om aan uw behoeften te voldoen. Je kunt fulltime of parttime studeren, in ons centrum in de VS of via online afstandsonderwijs.

Begin je toekomst met ALA.

American Language Academy ACCREDITATION

American Language Academy is door de Commissie geaccrediteerd voor de accreditatie van het Engels taalprogramma voor de periode april 2018 tot april 2028 en stemt ermee in de CEA-normen voor Engelse taalprogramma's en -instellingen te handhaven. CEA wordt door het Amerikaanse ministerie van Onderwijs erkend als een landelijk erkend accreditatiebureau voor Engelstalige programma's en instellingen in de VS. Voor meer informatie over deze accreditatie kunt u contact opnemen met CEA, 1001 N. Fairfax Street, Suite 630, Alexandria, VA 22314, ( 703) 665-3400, voor meer informatie ga naar: www.cea-accredit.org
Waarom studeren aan een geaccrediteerde school
 • Wees ervan overtuigd dat u instructies en service van de hoogste kwaliteit zult ontvangen voor de beste leerervaring
 • We hebben een curriculum dat is gericht op het voldoen aan de beoordeelde leerbehoeften van onze studenten. s
 • We handhaven een effectief systeem voor het beoordelen van de studievoortgang van de eerste plaatsing in cursussen tot promotie op niveau tot niveau.
 • We hebben ervaren, Amerikaans moedertaalspreker, professionele faculteit die zich inzet voor lesgeven.
 • We hebben faciliteiten en administratief personeel om een uitstekende leeromgeving te bieden.
 • We bieden een breed scala aan studentendiensten vanuit oriëntatie; academisch visum en immigratie- en huisvestingsadvisering; en sociale, recreatieve en culturele activiteiten

Opleidingen te volgen in:
 • Engels

Deze school biedt ook:


American Language Academy

ALA's Intensive English-programma (IEP) is ontworpen om de snelste en beste leerervaring en ondersteuning te bieden aan serieuze Engelse studenten om aan hun behoeften te ... [+]

Over het programma

ALA's Intensive English-programma (IEP) is ontworpen om de snelste en beste leerervaring en ondersteuning te bieden aan serieuze Engelse studenten om aan hun behoeften te voldoen voor academische of carrièredoeleinden. ALA biedt zeven vaardigheidsniveaus van instructie: Inleiding, Stichting Engels (niveaus 1-3), Academisch (niveaus 4-5) en Gevorderden (niveau 6). Elk cursusniveau is 200 uur met studenten in de klas 22 uur per week gedurende 9 weken. Studenten die met succes zijn geslaagd voor niveau 5, komen in aanmerking voor toegang tot Pathway tot de partneruniversiteiten van ALA.

Onze IEP is gespecialiseerd in Engelstalige instructie voor studenten die een Amerikaanse universiteit of hogeschool willen volgen voor hun undergraduate en graduate studies. ALA heeft samenwerkingsverbanden met vele uitstekende hogescholen en universiteiten in de Verenigde Staten. ALA biedt internationale studenten met een Pathway om academici en programma's in te voeren op these0 partneruniversiteiten bij het afstuderen van niveau 5. Onze partners het erover eens dat het afstuderen van Level 5 voldoet aan hun Engels taalvaardigheid eisen voor toelating in plaats van de TOEFL, IELTS, of een andere gestandaardiseerde Engelse test. Het ALA-afstudeercertificaat verzekert de instelling dat de student de Engelse taalvaardigheden bezit die nodig zijn om op universitair niveau te slagen.... [-]

Verenigde Staten Greensboro
September 2020
Engels
Campus
Online
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands
American Language Academy

Het programma English for Academic Purposes (EAP) is het equivalent van het Intensive English Program (IEP) van de American Language Academy dat gedurende een langere per ... [+]

Over het programma

Het programma English for Academic Purposes (EAP) is het equivalent van het Intensive English Program (IEP) van de American Language Academy dat gedurende een langere periode wordt gegeven. EAP is ontworpen om de beste leerervaringen en ondersteuning aan Engelse studenten te bieden om aan hun behoeften voor hun academische of professionele doeleinden te voldoen. Dit programma is gemaakt voor Engelse studenten die zich niet kunnen binden aan een voltijds programma voor Engels taalstudie.

Het EAP is gespecialiseerd in het geven van Engelstalige instructie aan studenten die een Amerikaanse universiteit of hogeschool willen bezoeken voor hun undergraduate en graduate studies. Het ALA Engels voor Academic Purposes Programme afstudeercertificaat verzekert dat studenten de Engelse taalvaardigheden bezitten die nodig zijn om te slagen op universitair niveau.... [-]

Verenigde Staten Greensboro
Open Inschrijving
Engels
Campus
Online
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands