Allegheny College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over

Allegheny College trekt topstudenten aan met ongebruikelijke combinaties van interesses, vaardigheden en talenten, waaronder enkele waarvan ze niet wisten dat ze het hadden. Bij Allegheny nodigen we onze studenten uit zichzelf niet te beperken - maar in plaats daarvan al hun interesses te onderzoeken.

Elke Allegheny-student volgt cursussen in elke kennisdeling - geesteswetenschappen, natuurwetenschappen en sociale wetenschappen - en verklaart zowel een majoor als een minderjarige (buiten de verdeling van hun major) tegen het einde van hun tweede jaar.

Studenten combineren hun interesses en breiden hun concentraties uit tot voorbij een divisie, en ontwikkelen het soort grootbeelddenken waar de vraag naar is op de hedendaagse wereldwijde markt.

Onze missie

Allegheny's undergraduate residentiële opleiding bereidt jonge volwassenen voor op een succesvol, zinvol leven door de intellectuele, morele en sociale ontwikkeling van studenten te bevorderen en persoonlijke en maatschappelijke verantwoordelijkheid te stimuleren. De faculteit en het personeel van Allegheny combineren hoge academische normen en streven naar kennisuitwisseling met een ondersteunende benadering van leren. Afgestudeerden zijn uitgerust om kritisch en creatief te denken, helder te schrijven, overtuigend te praten en uitdagingen aan te gaan in een diverse, onderling verbonden wereld.

Verklaring van de Gemeenschap

Allegheny-studenten en -medewerkers doen er alles aan om een ​​inclusieve, respectvolle en veilige woongemeenschap te creëren die racisme, seksisme, heteroseksisme, religieuze onverdraagzaamheid en andere vormen van intimidatie en discriminatie actief confronteert en uitdaagt. We moedigen individuele groei aan door een vrije uitwisseling van ideeën te bevorderen in een omgeving die diversiteit, vertrouwen en gelijkheid hoog in het vaandel heeft. Zodat het recht van iedereen om deel te nemen aan een gedeelde leerervaring wordt bevestigd, bevestigt Allegheny zijn inzet voor de principes van vrijheid van meningsuiting en onderzoek, terwijl het tegelijkertijd verantwoordelijkheid en verantwoordelijkheid bevordert bij de uitoefening van deze vrijheden. Deze verklaring vervangt niet het bestaande personeelsbeleid en gedragscodes.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Health Bachelor » Bekijk Bachelors »

Contact

Allegheny College

Website https://sites.allegheny.edu
Telefoon (814) 332-3357