Allegheny College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

allegheny1

Allegheny College trekt topstudenten met ongebruikelijke combinaties van interesses, vaardigheden en talenten, waaronder een aantal ze niet wisten dat ze hadden. Bij Allegheny, nodigen wij onze studenten om zich niet te beperken - maar in plaats daarvan al hun belangen te verkennen.

Allegheny elke student neemt cursussen in elke divisie van kennis - geesteswetenschappen, natuurwetenschappen en sociale wetenschappen - waarbij zowel een grote en een kleine (buiten de verdeling van hun major) aan het einde van hun tweede jaar.

Studenten combineren hun belangen en breiden hun concentraties die een divisie, de ontwikkeling van de soort van grote beeld denken dat in de hoge vraag in de wereldwijde markt van vandaag.

Onze Missie

undergraduate onderwijs residentiële Allegheny bereidt jongeren voor een succesvolle, zinvol leven door het bevorderen van intellectuele, morele en sociale ontwikkeling van de leerlingen en het stimuleren van de persoonlijke en maatschappelijke verantwoordelijkheid. docenten en personeel Allegheny's combineren een hoge academische standaarden en een verbintenis tot de uitwisseling van kennis met een ondersteunende benadering van het leren. Afgestudeerden zijn uitgerust om kritisch en creatief te denken, duidelijk te schrijven, spreken overtuigend, en de uitdagingen aan te gaan in een diverse, onderling verbonden wereld.

Verklaring van de communautaire

Allegheny studenten en medewerkers zetten zich in voor het creëren van een inclusieve, respectvolle en veilige woonwijk learning community die actief zal confronteren en uitdagen van racisme, seksisme, heteroseksisme, religieuze onverdraagzaamheid, en andere vormen van intimidatie en discriminatie. We moedigen individuele groei door het bevorderen van een vrije uitwisseling van ideeën in een omgeving die diversiteit, vertrouwen en gelijkheid waarden. Zodat de juiste plaats om deel te nemen aan een gedeelde leerervaring wordt gehandhaafd, Allegheny bevestigt zijn gehechtheid aan de beginselen van vrijheid van meningsuiting en onderzoek, terwijl op hetzelfde moment het bevorderen van verantwoordelijkheid en verantwoording in de uitoefening van deze vrijheden. Deze verklaring is geen vervanging van de bestaande personeelsbeleid en gedragscodes.

Institutionele Learning Outcomes

Allegheny bestaat om studenten met een liberal arts onderwijs van hoge normen te bieden.

Wij verwachten van onze afgestudeerden die in staat en vooruitziende leiders en rationele en verantwoordelijke burgers toegerust om de uitdagingen waarvoor alle samenleving te voldoen. We verwachten dat ze de diversiteit, de individuele integriteit van denken en handelen, en het belang van de persoonlijke rechten en vrijheden te waarderen in de context van de samenleving als geheel. We verwachten dat ze weten dat dezelfde complexiteit dat de problemen en uitdagingen van het leven te creëren ook geven het leven zijn rijkdom.

Allegheny van mening dat onder alle mogelijke vormen van onderwijs, vrije kunsten en wetenschap onderwijs best ontwikkelt individuele mogelijkheden. Het stelt de deelnemers te beleven en te genieten van het leven ten volle, waardoor de geest om alle aspecten van de wereld omvatten. Onder andere voordelen, liberal arts onderwijs verbreedt de soorten carrière, interesses en activiteiten die kunnen be-en zullen waarschijnlijk worden-nagestreefd. Het ontwikkelt en stimuleert het gebruik van de verbeelding, in de creatieve zin en voor het oplossen van de problemen van het dagelijks leven. Het bevordert begrip van de aspiraties en gevoelens ten opzichte van de basis van constructieve relaties van anderen.

Om een ​​dergelijk onderwijs, Allegheny streeft ernaar om deze academische doel: geesten studenten te ontwikkelen en hen te leren hoe om te leren op hun eigen. Terwijl de feitelijke kennis is belangrijk, kan niemand de knie in vier jaar alles wat nodig is voor een mensenleven. Het belangrijkste is het betrekken van studenten in een actief leerproces dat niet alleen begrijpen feiten met zich meebrengt, maar ook het nemen van verantwoordelijkheid voor het juiste gebruik.

Zo is educatief programma Allegheny is zo ontworpen dat de afgestudeerden in staat zijn om:

  • Denk kritisch en creatief;
  • Communiceer duidelijk en overtuigend als sprekers en schrijvers;
  • Beroepen meerdere manieren van begrip te organiseren en bewijzen te evalueren en te interpreteren en zin geven aan hun ervaringen en de ervaringen van anderen;
  • Solliciteer hun kennis en leren om deel te nemen in geïnformeerd debat, en te analyseren en problemen op te lossen.
Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Bachelor » Bekijk Bachelors »

Videos