Alabama Community College System

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Het Alabama Community College System ( ACCS ) is Alabama's toegangspoort tot betaalbaar onderwijs van wereldklasse en technische training voor de nodige vaardigheden om te concurreren in een voortdurend evoluerend personeelsbestand. Het systeem bestaat uit 24 gemeenschaps- en technische hogescholen, waaronder het Alabama Technology Network en het Marion Military Institute - een van de vijf junior militaire hogescholen. Het Alabama Technology Network maakt deel uit van The Alabama Community College System en het Manufacturing Extension Partnership.

Zowel middelbare scholieren als volwassen leerlingen profiteren van de verschillende certificaten, referenties en opleidingen die beschikbaar zijn via The Alabama Community College System .

Collegegeld aan de community colleges van Alabama is minder dan de helft van de kosten voor dezelfde academische kerncursussen als die aan vierjarige universiteiten in de staat. Elk jaar kiezen meer dan 168.000 mensen ervoor om via The Alabama Community College System te studeren.

Locaties

Montgomery

Address
South Union Street,135
36130 Montgomery, Alabama, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

Geen programma's om te laten zien

Verfijn zoekopdracht hierboven, kijk op onze populaire categorieën hieronder of voer een trefwoord zoeken.


... or simply by choosing your degree: