Adams College of English

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Onze school streeft ernaar studenten van hoogwaardig taalonderwijs te voorzien om studenten te helpen hun doelen te bereiken. ACE, opgericht in 2007, is momenteel gevestigd in Koreatown, Los Angeles, naast Downtown Los Angeles, Hollywood, Santa Monica en Glendale. Op de campus bestaat uit vijf klaslokalen en een computerlokaal om extra middelen te bieden om met succes tegemoet te komen aan de onderwijsbehoeften van studenten.

In het bijzonder is ACE's missie:

om studenten een kwalitatief hoogwaardig Engels taalonderwijs te bieden, inclusief testvoorbereiding in een studentgerichte leeromgeving, waarmee ze hun Engelse taalvaardigheid en testvaardigheden kunnen verbeteren die nodig zijn voor hun academische, professionele en persoonlijke bezigheden.

Onder de vele doelen van ACE voor studenten, zijn er enkele om:

  • Het aanbieden van Engelstalige onderwijsprogramma's inclusief testvoorbereiding die pedagogisch verantwoord, actueel, van hoge kwaliteit en aantoonbaar effectief zijn.
  • Om hoog gekwalificeerde en gemotiveerde instructeurs te hebben die studenten aanmoedigen om hun Engelse taalvaardigheid en testvaardigheden te verbeteren.
  • Om student-gecentreerde, positieve en goed uitgeruste leeromgevingen te behouden, inclusief passende studentenvoorzieningen voor een hoge studenttevredenheid.
  • Om systematische, effectieve en meetbare beoordelingssystemen voor studenten te beheren om hun academische, professionele en persoonlijke doelen te bereiken.
  • Creëren van studentgeoriënteerde strategische businessplannen voor hoogwaardig Engels taalonderwijs inclusief testvoorbereiding.
  • Om gelijke leermogelijkheden te bieden met betrekking tot minder van de basis van leeftijd, ras, etnische afkomst, geslacht, seksuele geaardheid of religie.

Locaties

Los Angeles

Address
3700 Wilshire Blvd. Suite 985
CA 90010 Los Angeles, Californië, Verenigde Staten