Lees de Officiële Beschrijving

Onze school streeft ernaar studenten van hoogwaardig taalonderwijs te voorzien om studenten te helpen hun doelen te bereiken. ACE, opgericht in 2007, is momenteel gevestigd in Koreatown, Los Angeles, naast Downtown Los Angeles, Hollywood, Santa Monica en Glendale. Op de campus bestaat uit vijf klaslokalen en een computerlokaal om extra middelen te bieden om met succes tegemoet te komen aan de onderwijsbehoeften van studenten.

In het bijzonder is ACE's missie:

om studenten een kwalitatief hoogwaardig Engels taalonderwijs te bieden, inclusief testvoorbereiding in een studentgerichte leeromgeving, waarmee ze hun Engelse taalvaardigheid en testvaardigheden kunnen verbeteren die nodig zijn voor hun academische, professionele en persoonlijke bezigheden.

Onder de vele doelen van ACE voor studenten, zijn er enkele om:

  • Het aanbieden van Engelstalige onderwijsprogramma's inclusief testvoorbereiding die pedagogisch verantwoord, actueel, van hoge kwaliteit en aantoonbaar effectief zijn.
  • Om hoog gekwalificeerde en gemotiveerde instructeurs te hebben die studenten aanmoedigen om hun Engelse taalvaardigheid en testvaardigheden te verbeteren.
  • Om student-gecentreerde, positieve en goed uitgeruste leeromgevingen te behouden, inclusief passende studentenvoorzieningen voor een hoge studenttevredenheid.
  • Om systematische, effectieve en meetbare beoordelingssystemen voor studenten te beheren om hun academische, professionele en persoonlijke doelen te bereiken.
  • Creëren van studentgeoriënteerde strategische businessplannen voor hoogwaardig Engels taalonderwijs inclusief testvoorbereiding.
  • Om gelijke leermogelijkheden te bieden met betrekking tot minder van de basis van leeftijd, ras, etnische afkomst, geslacht, seksuele geaardheid of religie.
Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Cursus

Adams College of English

Het doel van de cursus ESL Beginlezen, Vocabulaire, Grammatica (RVG) is om fundamentele lees-, schrijf-, woordenschat- en grammaticale vaardigheden te ontwikkelen. Deze c ... [+]

ESL Begin

Maandag tot vrijdag 09:00 - 12:36 uur

Het doel van de cursus ESL Beginlezen, Vocabulaire, Grammatica (RVG) is om fundamentele lees-, schrijf-, woordenschat- en grammaticale vaardigheden te ontwikkelen. Deze cursus zal studenten kennis begrijpend lezen en basisschrijfvaardigheden ontwikkelen. Deze cursus is ook bedoeld om de woordenschat van de student te vergroten en de herkenning van grammaticale structuren te ontwikkelen. Deze cursus introduceert en ontwikkelt vaardigheden van studenten om begin-ESL-vaardigheden aan te tonen die nodig zijn voor progressie via het ESL-programma bij ACE.

Het doel van de cursus ESL Beginning Listening, Speaking, Conversation (LSC) is het ontwikkelen en gebruiken van fundamentele luister-, spreek- en uitspraakvaardigheden voor het verbeteren en aantonen van communicatieve vaardigheden in het Engels. Deze cursus is bedoeld voor studenten om te communiceren met verschillende onderwerpen, met behulp van uitdrukkingen, woordenschat, uitspraaktechnieken, en de juiste grammatica in het spreken, evenals het ontwikkelen van het vermogen om te luisteren naar informatie.... [-]

Verenigde Staten Los Angeles
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
4 - 44 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Adams College of English

Het doel van de cursus ESL Conversation Intermediate Conversation Management en Accent Reduction (CMAR) is dat studenten communicatieve vaardigheden kunnen aantonen door ... [+]

ESL Conversation Intermediate

Maandag tot vrijdag 13:10 - 17:10 uur

Dinsdag, donderdag 8:30 - 17:10 uur, vrijdag 1:10 - 17:10 uur

Het doel van de cursus ESL Conversation Intermediate Conversation Management en Accent Reduction (CMAR) is dat studenten communicatieve vaardigheden kunnen aantonen door middel van accentverlagingsprincipes en communicatieve strategieën voor het uiten van ideeën, meningen en feiten op basis van onderwerpen die in het curriculum worden behandeld.

Het doel van de cursus ESL Conversation Intermediate Idioms is dat studenten idioom en informele uitdrukkingen kunnen gebruiken in het Engelse gesprek. Door middel van klassikale instructie, is het doel voor studenten om in staat te zijn met vertrouwen te herkennen, oefenen en demonstreren competent gebruik van idiomatische uitdrukkingen en informele spraak in het Engels gesprekken op een dagelijkse basis.... [-]

Verenigde Staten Los Angeles
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
4 - 44 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Adams College of English

Het doel van de TOEFL iBT-testvoorbereidingscursus is om studenten voor te bereiden om de TOEFL iBT-oefeningen te doen en uiteindelijk de officiële TOEFL iBT-test voor to ... [+]

Maandag tot vrijdag 9.00 - 13.00 uur

Het doel van de TOEFL iBT-testvoorbereidingscursus is om studenten voor te bereiden om de TOEFL iBT-oefeningen te doen en uiteindelijk de officiële TOEFL iBT-test voor toelating of overdracht aan een geaccrediteerde universiteit, waarvoor studenten een TOEFL-testscore moeten leveren die aan de specifieke vereisten voldoet. voor inschrijving in die onderwijsinstelling.

Deze cursus testvoorbereiding introduceert, ontwikkelt, verbetert en demonstreert de gedeelten lezen, schrijven, luisteren en spreken van de TOEFL iBT-test. Studenten volgen de praktijktesten gedurende de cursus om zich voor te bereiden op de taalvaardigheden van de TOEFL iBT-test. Deze cursus biedt studenten het zelfvertrouwen en de taalkundige functies die nodig zijn om een ​​bevredigende score te behalen op de TOEFL iBT-test.... [-]

Verenigde Staten Los Angeles
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
4 - 44 weken
Campus
Lees meer in Nederlands