ASC English

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

ASC ENGELS SCHOOL ENGELS KLASSEN

Educatieve diensten voor internationale studenten in de omgeving van Boston sinds 1993.

Voortbouwend op een erfenis van tien jaar internationale ESL ervaring heeft ASC Engels is de ondersteuning van en het verstrekken van educatieve diensten voor internationale studenten in de omgeving van Boston sinds 1993.

We hebben een sterk inzicht in de behoeften van de buitenlandse individuen beginnen aan een opleiding in de Verenigde Staten bevorderd, en een breed scala aan diensten hebben ontwikkeld om u te helpen door middel van de uitdagingen van slagen in het Amerikaanse onderwijssysteem.

Onze brede diensten en middelen vloeien voort uit een ervaren docenten en een gastvrije en vriendelijke omgeving die is gericht op de individuele behoeften als een internationale student in de Verenigde Staten op te lossen.

Allemaal op een redelijke prijsstelling systeem, optellen tot een Engels taal-programma van onschatbare waarde en voordeel.

Een paar factoren die ASC een geweldige plek om Engels te leren maken:

Professionele en gepassioneerde docenten met jarenlange ervaring in het lesgeven internationale studenten Een reeks van programma's die de specifieke taal en academische vaardigheden-adressen die u nodig hebt als student in een Amerikaanse universiteit Flexibele schema's voor alle programma's, inclusief weekend en zomercursussen Gegarandeerd persoonlijke aandacht van toegewijde instructeurs en personeel Bekendheid met de specifieke behoeften van studenten uit landen over de hele wereld Diensten van hoge kwaliteit voor volwassenen, uit recente middelbare school gradutes door college en post-graduate studenten

Locaties

Boston

ASC English

Address
ASC English School Main Office
1106 Commonwealth Ave.
Boston, MA 02215
Tel 617-505-4032
Fax 617-730-3700

Boston, Massachusetts, Verenigde Staten
Telefoonnr.
+1 617-338-5288