Aviation Institute of Maintenance

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Bij de Aviation Institute of Maintenance, Het is onze missie om volwassenen te helpen de vaardigheden en attitudes te behalen die nodig zijn voor een zinvolle carrierepositie op het binnenvaartniveau. Wij streven ernaar om aandacht te schenken aan de behoeften van onze studenten, bedrijfstakken, industrieën en overheid. We zijn toegewijd aan hoge academische normen in al onze curriculaire aanbiedingen, en wij zijn toegewijd aan het leveren van de diensten die het succes van onze studenten ondersteunen.

Wij bieden de volgende programma's aan bij onze luchtvaartcarrièrescholen die u kunnen helpen om te beginnen op het spannende gebied van luchtvaartonderhoud.

  • Aviation Maintenance Technician (AMT)
  • Technische ingenieur voor luchtvaartonderhoud (AMTE)
  • Aviation Maintenance Technician Helikopter (AMTH)
  • Avionics Technician
  • Vliegtuig Dispatcher
  • Combinatieslassen
  • Verwarming, Ventilatie en Airconditioning (HVAC)

De Aviation Institute of Maintenance (AIM) Maakt deel uit van een succesvolle groep bedrijven die in 1969 voor het eerst in Norfolk, Virginia, begonnen. We hebben al meer dan vier decennia een traditie van uitmuntendheid in het onderwijs door onze uitbreiding van de carrièrescholen voor luchtvaart gehandhaafd.

De FAA eist de hoogste en strengste normen ter wereld voor de opleiding van luchtvaartprofessionals. De training die onze graden ontvangen, voldoet niet alleen aan, maar overschrijdt deze normen. Wij zijn trots op de technici die we door de jaren heen hebben gezet met bedrijven over de hele wereld.




De manier waarop we ons merk, zijn stijl en kwaliteit presenteren, is een directe vertegenwoordiging van onze instelling. Consistentie met onze identiteit is de basis voor een betere herkenning, respect en bewustzijn van ons merk op lokale en mondiale markten.

Bij AIM zijn wij toegewijd aan het bouwen van een sterk en vertrouwd merk. Met deze gids hopen we marketing- en communicatiematerialen aan te moedigen die AIM bevorderen om op een consistente en nauwkeurige manier te worden ontworpen en geïmplementeerd - lokaal en globaal.




Internationaal Onderwijsbeurs
Technicus voor luchtvaartonderhoud (ingenieur)
Het Aviation Maintenance Technology Scholarship wordt toegekend aan studenten die een 3.0 GPA onderhouden, goed aanwezig zijn en goed in staat zijn met de school. Beurs wordt toegekend tijdens het laatste semester van de student voor afstuderen. (Vergoedingen in verband met reizen, kamer en boord, visum en reiscriteria, en toelatingsvergoedingen zijn niet bij de beurs inbegrepen.) Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

India contact:
Deepti Jain
Landadviseur
Aviation Institute of Maintenance (AIM)
Mobiel: +91 (971) 700-2261
E-mail: CountryAdviserIndia@AviationMaintenance.edu
Gebaseerd in New Delhi, India

Azië contact:
Yee Pei K'NG 康 依 佩 강 이페이
Regionale Specialist - Azië-Pacific
Skype: AIM_YeePei
WeChat: AIM_YeePei
Mobiel: 6012-3310427
E-mail: RRS@AviationMaintenance.edu
Gebaseerd in Kuala Lumpur, MY

Andere regio's contact:
Deonne Facada
National Admissions Director
Aviation Institute of Maintenance (AIM National)
4525 South Blvd., Suite 301
Virginia Beach, Virginia, 23452 US
Kantoor: 001-757-233-6542
E-mail: admdirnat@aviationmaintenance.edu

Neem een virtuele rondleiding naar AMN

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Certificaten » Bekijk cursussen »

Programma's

Deze school biedt ook:

Certificaat

Aviation Maintenance Technical Engineer (AMTE) Program

Campus Voltijd 26 maanden September 2018 Verenigde Staten Irving Casselberry +1 more

[+]

De opleiding vergt de student door middel van technologische kennis en kennis op het gebied van samengestelde fabricage en reparatie, plaatwerk, hydrauliek, pneumatiek, instrumentatie, landingsinrichting en zuiger- en turbine-motoren, om de verschillende vliegtuigsystemen in te vullen.

[-]


Avionics Technician Programma

Campus Voltijd 6 maanden September 2018 Verenigde Staten Duluth

Het programma Avionics Technician is ontworpen om de student voor te bereiden die enige opleiding of ervaring heeft gehad in het onderhoud van vliegtuigen en / of elektronica reparatie voor carrièremogelijkheden, variërend van vliegtuig elektriciteit tot probleemoplossing en reparatie van luchtvaartelektronica systemen. Studenten die geen eerdere vliegtuigonderhoud of elektronica-ervaring hebben gehad, zouden het AMTE-programma moeten overwegen, die bedoeld is om die fundamentele vaardigheden te leveren, evenals de specifieke vaardigheden en kennis die nodig zijn voor de werkgelegenheid op het gebied van avionica. [+]

De Avionics Technician Programma is ontworpen om de student voor te bereiden die enige opleiding of ervaring heeft gehad in het onderhoud van vliegtuigen en / of elektronica reparatie voor carrièremogelijkheden, variërend van vliegtuig elektriciteit tot probleemoplossing en reparatie van luchtvaart elektronica systemen. Studenten die geen eerdere vliegtuigonderhoud of elektronica-ervaring hebben gehad, zouden het AMTE-programma moeten overwegen, die bedoeld is om die fundamentele vaardigheden te leveren, evenals de specifieke vaardigheden en kennis die nodig zijn voor de werkgelegenheid op het gebied van avionica. Na het leren van de basis van analoge en digitale elektronica zal de student de meer geavanceerde aspecten van het luchtvaartelektronica-veld leren en hoe ze betrekking hebben op een positie in deze technische industrie. Studenten in dit versnelde programma leren de theorieën in het klaslokaal en het lab voor praktische toepassing. De student zal leren om plichten uit te voeren die gebruik maken van standaard testapparatuur, zoals de oscilloscoop, voltmeter, functiegeneratoren, vliegtuigdiagnostiek van vliegtuigdiagnostiek en soortgelijke elektronische testapparatuur die essentieel zijn voor het oplossen van de moderne vliegtuigsystemen van vandaag. Studenten krijgen instructies om schematische tekeningen en logische diagrammen te lezen om veel elektronische apparaten te diagnosticeren, repareren en vervangen. Tijdens het programma wordt de nadruk gelegd op werkgerelateerde vaardigheden bij het onderhoud en het oplossen van avionica. Dit omvat de installatie, de exploitatie, het oplossen van problemen en het vervangen van avionics apparatuur zoals brandstofhoeveelheidssystemen, transponders, communicatie ontvangers, afstandsmeterapparatuur, transceivers, satellietnavigatiesystemen, automatische richtingzoekers, autopilot en flight directors. Studenten zullen zich voorbereiden op de Federal Communications Commission... [-]

Luchtvaart Onderhoud Technicus Helikopter (amth) Programma

Campus Voltijd 26 maanden September 2018 Verenigde Staten Irving Las Vegas +1 more

Het programma Aviation Maintenance Technician-Helikopter (AMTH) geeft de student een basis in de basis van vlucht en algemeen luchtvaartonderhoud. Op basis van deze basis richt het programma zich vervolgens op specifieke aspecten van het onderhoud van helikopters. De opleiding vergt de student door middel van technologische kennis en kennis op het gebied van samengestelde fabricage en reparatie, plaatwerk, hydrauliek, pneumatiek, instrumentatie, landingsuitrusting, zuiger- en turbine-motoren en andere vliegtuigsystemen. De student leert de ingewikkeldheden van het gehele vliegtuig, aangezien elk systeem gedissecteerd wordt voor dieper begrip. [+]

De Aviation Maintenance Technician-Helikopter (AMTH) Programma geeft de student een basis in de basis van de vlucht en het algemene luchtvaartonderhoud. Op basis van deze basis richt het programma zich vervolgens op specifieke aspecten van het onderhoud van helikopters. De opleiding vergt de student door middel van technologische kennis en kennis op het gebied van samengestelde fabricage en reparatie, plaatwerk, hydrauliek, pneumatiek, instrumentatie, landingsuitrusting, zuiger- en turbine-motoren en andere vliegtuigsystemen. De student leert de ingewikkeldheden van het gehele vliegtuig, aangezien elk systeem gedissecteerd wordt voor dieper begrip. De leerlingen krijgen de vaardigheden om goed en efficiënt problemen op te lossen en reparatie van zowel vaste-vinger als roterende vliegtuigen. Na het verkrijgen van een basis in het onderhoud van het vliegtuig wordt de student diepgaande instructies gegeven over de specifieke concepten, procedures en technieken die van toepassing zijn op roterende vliegtuigen. De student zal de unieke theorie, de werking en het onderhoud van helikopters bestuderen, die in detail rigging, gewicht en balans bestrijken, de extra zorg die nodig is voor het laden van de helikopter, transmissies, rotorkoppen, rotorbladen, turbines en hun statische en dynamische balansering. Zij zullen ook studeren hoe elektrische systemen, avionics instrumentatie en autopilot verschillen voor helikopters. De afgestudeerde Aviation Maintenance Technician-Helikopter zal training ontvangen in de kennis en vaardigheden die nodig zijn om de Airframe en Powerplant-certificeringstest te verrichten die wordt beheerd door de Federal Aviation Administration (FAA) om in dienstverlenende banen op te treden als een A & P Mechanic, Aviation Maintenance Technician , Avionics Technician, Inspectors,... [-]

Verwarming, Ventilatie En Airconditioning (HVAC) Programma

Campus Voltijd 12 maanden September 2018 Verenigde Staten Casselberry

Het programma Verwarming, Ventilatie en Airconditioning (HVAC) bereidt afgestudeerden voor opleidingsposities binnen de HVAC-industrie. Studenten krijgen praktische hands-on instructies in airconditioning, verwarmingssystemen, residentiële en commerciële koelkasten, warmtepompen, hydraulica en vele andere gebieden. Voor afstuderen worden de studenten de gelegenheid gegeven om de Environmental Protection Agency (EPA) certificering en het Industry Competence Examination (ICE) te nemen. [+]

De Verwarming, Ventilatie en Airconditioning (HVAC) Programma zal afgestudeerden voorbereiden op opleidingsniveau posities binnen de HVAC industrie. Studenten krijgen praktische hands-on instructies in airconditioning, verwarmingssystemen, residentiële en commerciële koelkasten, warmtepompen, hydraulica en vele andere gebieden. Voor afstuderen worden de studenten de gelegenheid gegeven om de Environmental Protection Agency (EPA) certificering en het Industry Competence Examination (ICE) te nemen. Het verkrijgen van deze industriële certificaties is niet een voorwaarde voor werkgelegenheid, maar sommige werkgevers kunnen het naar eigen goeddunken eisen. De missie van het programma zal de student voorbereiden op de vaardigheden en vaardigheden die nodig zijn voor een zinvolle intreevlakpositie in de HVAC-industrie. De student zal mechanische en elektrische toepassingen leren in residentiële en lichte commerciële verwarming, ventilatie, airconditioning en koeling (HVACR). Zij zullen vaardigheden ontwikkelen in preventief en correctief onderhoud voor woonverwarmings- en koelsystemen, en berekenen de koeling en verwarming eisen voor residentiële toepassingen. Zij zullen de huidige wetten en voorschriften identificeren ter voorbereiding van het programma voor overgang en herstel van koelmiddelen, rookgasanalyse uitvoeren voor gas- en oliegestookte verwarmingssystemen, en berekenen van warmtebelastingen met behulp van J-Right-software. * Programma gegevens kunnen per campus verschillen. Programma Bedrag dat moet worden weergegeven voor I-20 en Consulaat Interview Totale kosten van onderwijs Verwarming, ventilatie en airconditioning $ 11.467 $ 16.867 Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: India contact: Deepti Jain Landadviseur Aviation Institute of Maintenance (AIM) Mobiel: +91 (971) 700-2261 Email: CountryAdviserIndia@AviationMaintenance.edu Gebaseerd in New Delhi, India ... [-]

Vliegtuig Dispatcher Programma

Campus Voltijd 3 maanden December 2017 Verenigde Staten Casselberry

Het programma Aircraft Dispatcher is een goedgekeurde opleiding van de Federale Luchtvaartadministratie (FAA) die de klas- en laboratoriuminstructie voorbereidt voor het voorbereiden van vliegtuigverzenderstudenten om de FAA Aircraft Dispatcher schriftelijke, mondelinge en praktische diploma's te testen, die worden geadviseerd door FAA Designated Aircraft Dispatcher Examiners bij afstuderen . [+]

De Vliegtuig Dispatcher Programma is een goedgekeurde opleiding van de federale luchtvaartadministratie (FAA) die de klas- en laboratoriuminstructie oplegt voor het voorbereiden van vliegtuigverzenderstudenten om de schriftelijke, mondelinge en praktische certificatie-examens van de FAA-vliegtuigverzending te verrichten. Deze certificering is zeer erkend en krachtig. Zij die het bezitten, hebben de gelegenheid om niet alleen als vluchtverzenders te zoeken, maar ook als luchtvaartmaatschappij Crew Schedulers, Crew Planners, Navigatie Data Base Specialists, Meteorology Assistants, Flight Flight Operations Agents, Ramp Control Tower Agents, en vele andere vluchten Operatieposities. De meeste kandidaten die het FAA Aircraft Dispatcher-certificaat bezitten, zullen erin slagen om bijna onmiddellijke banen in de luchtvaartindustrie te verkrijgen en sommige van de voordelen zijn uniek voor de functieomschrijving. Airline Dispatchers zijn NIET Air Traffic Controllers. Luchtverkeerscontrollers werken voor de FAA en scheiden luchtverkeer. Denk aan Air Traffic Controllers als "traffic cops." Vliegtuig Dispatchers werken op het gebied van Airline Operational Control, in het 'Nerve Center' van de luchtvaartmaatschappij, een omgeving die veel overeenkomt met NASA's Mission Control. Als FAA Licensed Aircraft Dispatcher, bent u gemachtigd door de FAA om gelijke autoriteit (50/50) en gedeelde besluitvorming met de Pilot-in-Command (Airline Captain) van elke vlucht onder uw controle uit te oefenen. Vliegtuig Dispatchers beheersen de vluchtoperatie van de luchtvaartmaatschappijen (soms wereldwijd), meestal allemaal vanuit één centrale Operations Control Center (OCC) locatie. Werkende 'achter de schermen', naast elkaar, met andere luchtvaartmaatschappijen zoals senior dispatch managers, crew schedulers en onderhoudsbestuurders, onderhoudscontrollers en meteorologen, vliegtuigverdelers plannen, coördineren, uitvoeren, vertragen, annuleren en onderhouden van "positieve operationele controle" van De... [-]

Cursus

Luchtvaart Onderhoud Technicus (amt) Programma

Campus Voltijd 21 maanden December 2017 Verenigde Staten Duluth Irving Houston Indianapolis Kansas City Las Vegas Washington DC Virginia Beach Casselberry Philadelphia Oakland +10 more

AIM's Aviation Maintenance Technician (AMT) programma is ontworpen om onze studenten de juiste kennis en vaardigheidsniveaus te geven om op hun gekozen carriereveld te kunnen presteren als AMT of als servicetechnicus. Deze training bereidt onze studenten voor op de juiste kennis en vaardigheidsniveaus die nodig zijn om de door de Federal Aviation Administration (FAA) geadministreerde test te verlenen om de werkgelegenheid op het niveau van de luchtvaart te verwerven. [+]

AIM Aviation Maintenance Technician (AMT) Programma is ontworpen om onze studenten de juiste kennis en vaardigheidsniveaus te geven om in hun gekozen carriere veld te presteren als een AMT of als servicetechnicus. Deze training bereidt onze studenten voor op de juiste kennis en vaardigheidsniveaus die nodig zijn om de door de Federal Aviation Administration (FAA) geadministreerde test te verlenen om de werkgelegenheid op het niveau van de luchtvaart te verwerven. Alle instructeurs die A & P-cursussen geven, zijn volledig FAA-gecertificeerd vliegtuigraam en / of krachtwerktuigkundigen die jarenlange praktijkervaring hebben met het onderhouden van een lange lijst van zeer complexe vliegtuigen. Het curriculum dat door het Aviation Institute of Maintenance wordt onderwezen, berust sterk op vele uren werkelijke handen op training in de winkelgebieden. Tijdens deze instructie worden de studenten opgeleid met behulp van veel van de nieuwste apparatuur die door de vliegtuigindustrie wordt gebruikt. Ze worden geleerd op vliegtuigmotoren, variërend van de eerder gebruikte radials, tegen tegenovergestelde machtplanten, moderne turbo-rekwisieten en pure jetmotoren. Studenten werken vaak aan carburatoren, magnetos, turbo-opladers en andere complexe apparatuur die gewoonlijk op vliegtuigen voorkomt. AMT's zijn gecertificeerd door de FAA en werken voor een verscheidenheid aan industrieën die hooggeschoolde technici nodig hebben. De meest erkende onder deze zijn grote en regionale luchtvaartmaatschappijen, algemene luchtvaart, fabrikanten, industriële handel en de Amerikaanse overheid. Zij zijn getraind om de componenten en systemen van vliegtuigen te bedienen, te repareren en te herzien, waaronder de vliegtuig, zuigermotoren, turbine motoren, elektrische systemen, hydraulische systemen, propellers, instrumentatie, waarschuwings- en milieusystemen. Deze carrière... [-]

Videos

AIM | Who We Are

Federal Aviation Administration on aviation maintenance

You Can't Fly Without Us - The World of Aviation Maintenance

Aviation Institute of Maintenance Testimonial - Adrian Keirl

Paul Cirone | AIM Graduate

Contact
Bezoekadres
Other regions contact:
Deonne Facada
National Admissions Director
Aviation Institute of Maintenance (AIM National)
4525 South Blvd., Suite 301
Virginia Beach, Virginia, 23452 US
Office: 001-757-233-6542
Email: admdirnat@aviationmaintenance.edu

Virginia Beach, Virginia, 23452 US