Lees de Officiële Beschrijving

Op Amerikaans Engels College, onze missie is om Engels te verstrekken als Tweede Taal (ESL) studenten met een uitstekende, uitgebreide en betaalbaar onderwijs in het Engels voor hun persoonlijk succes.

PROGRAMMA'S

Op Amerikaans Engels College, worden programma's ontwikkeld om de behoeften van elke student vaardigheden en doelen te bereiken op alle niveaus van het Engels taalvaardigheid, van beginner tot gevorderde.

Alle cursussen hebben betrekking op de belangrijkste taalvaardigheden zoals: luisteren, spreken, lezen, schrijven, grammatica, woordenschat en uitspraak.

Huisvesting

Amerikaans Engels College kunnen bieden en vindt u een betrouwbare en veilige huisvesting dat is afgestemd op uw wensen door middel van home-verblijf en particuliere woningen.

Studiebegeleiding

Op Amerikaans Engels College willen we onze studenten om een ​​zinvolle academische stichting gedurende hun tijd hier te bouwen. Alle studenten zijn bevoegd om verantwoordelijkheid te nemen voor hun toekomst, en tijdens deze reis bieden wij persoonlijke aandacht en ondersteuning om hen te helpen hun carrière en het leven doelen te bereiken.

Onze student adviseurs hebben uitgebreide kennis over het onderwijs-programma's in de Verenigde Staten, en hebben een sterke partnerships met toonaangevende Amerikaanse hogescholen en universiteiten. Dit geeft onze studenten onder begeleiding en diverse educatieve mogelijkheden bij het zoeken naar een programma die specifiek zijn voor hun behoeften. Het is onze bedoeling om uitzonderlijke individuen vorm te geven door het aanbieden van de academische uitmuntendheid en persoonlijke groei die nodig zijn om een ​​wereldwijde leider te worden.

Ontdek onze programma's en zie hoe u uw reis kunt beginnen vandaag.

STUDEREN IN DE VERENIGDE STATEN

Amerikaans Engels College wordt onder de federale wetgeving bevoegd om non-immigrant buitenaardse studenten zich inschrijven. Die geïnteresseerd zijn in studeren in de Verenigde Staten met een diverse gemeenschap van internationale studenten?

ACCREDITATIES

Amerikaans Engels College is geaccrediteerd door ACCET, een agentschap erkend door het Amerikaanse ministerie van Onderwijs. We zijn ook goedgekeurd voor gebruik door de California Bureau voor Private Postsecondary Onderwijs (BPPE).

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Cursus

American English College

Op Amerikaans Engels College, onze missie is om Engels te verstrekken als Tweede Taal (ESL) studenten met een uitstekende, uitgebreide en betaalbaar onderwijs in het Enge ... [+]

INTENSIVE ENGELS PROGRAMMA

Wie is dit programma voor

Op Amerikaans Engels College (http://www.aec.edu/), onze missie is om Engels te verstrekken als Tweede Taal (ESL) studenten met een uitstekende, uitgebreide en betaalbaar onderwijs in het Engels voor hun persoonlijk succes. Het meest geschikt voor studenten die willen hun Engels zo snel mogelijk te verbeteren. Dit geldt ook voor studenten op zoek naar fluency voor toegang tot een Amerikaanse hogeschool, universiteit of conversatie gebruik in een professionele setting.

Programma omvat alle belangrijke taalvaardigheden, waaronder: grammatica, woordenschat, conversatie, uitspraak, luistervaardigheid, lezen en schrijven.... [-]

Verenigde Staten Rowland Heights Monterey Park Alhambra
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
12 - 48 weken
Campus
Lees meer in Nederlands