American English College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Op Amerikaans Engels College, onze missie is om Engels te verstrekken als Tweede Taal (ESL) studenten met een uitstekende, uitgebreide en betaalbaar onderwijs in het Engels voor hun persoonlijk succes.

PROGRAMMA'S

Op Amerikaans Engels College, worden programma's ontwikkeld om de behoeften van elke student vaardigheden en doelen te bereiken op alle niveaus van het Engels taalvaardigheid, van beginner tot gevorderde.

Alle cursussen hebben betrekking op de belangrijkste taalvaardigheden zoals: luisteren, spreken, lezen, schrijven, grammatica, woordenschat en uitspraak.

Huisvesting

Amerikaans Engels College kunnen bieden en vindt u een betrouwbare en veilige huisvesting dat is afgestemd op uw wensen door middel van home-verblijf en particuliere woningen.

Studiebegeleiding

Op Amerikaans Engels College willen we onze studenten om een ​​zinvolle academische stichting gedurende hun tijd hier te bouwen. Alle studenten zijn bevoegd om verantwoordelijkheid te nemen voor hun toekomst, en tijdens deze reis bieden wij persoonlijke aandacht en ondersteuning om hen te helpen hun carrière en het leven doelen te bereiken.

Onze student adviseurs hebben uitgebreide kennis over het onderwijs-programma's in de Verenigde Staten, en hebben een sterke partnerships met toonaangevende Amerikaanse hogescholen en universiteiten. Dit geeft onze studenten onder begeleiding en diverse educatieve mogelijkheden bij het zoeken naar een programma die specifiek zijn voor hun behoeften. Het is onze bedoeling om uitzonderlijke individuen vorm te geven door het aanbieden van de academische uitmuntendheid en persoonlijke groei die nodig zijn om een ​​wereldwijde leider te worden.

Ontdek onze programma's en zie hoe u uw reis kunt beginnen vandaag.

STUDEREN IN DE VERENIGDE STATEN

Amerikaans Engels College wordt onder de federale wetgeving bevoegd om non-immigrant buitenaardse studenten zich inschrijven. Die geïnteresseerd zijn in studeren in de Verenigde Staten met een diverse gemeenschap van internationale studenten?

ACCREDITATIES

Amerikaans Engels College is geaccrediteerd door ACCET, een agentschap erkend door het Amerikaanse ministerie van Onderwijs. We zijn ook goedgekeurd voor gebruik door de California Bureau voor Private Postsecondary Onderwijs (BPPE).

Locaties

Alhambra

American English College

Address
111 N. Atlantic Blvd.,
Suite 112
Monterey Park,
CA 91754

91754 Alhambra, Californië, Verenigde Staten
Telefoonnr.
+1 626-457-2800

Rowland Heights

Address
18888 Labin Court, Suite B211
Rowland Heights, CA 91748 USA

91748 Rowland Heights, Californië, Verenigde Staten