Aviation Institute of Maintenance

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Bij de Aviation Institute of Maintenance, Het is onze missie om volwassenen te helpen de vaardigheden en attitudes te behalen die nodig zijn voor een zinvolle carrierepositie op het binnenvaartniveau. Wij streven ernaar om aandacht te schenken aan de behoeften van onze studenten, bedrijfstakken, industrieën en overheid. We zijn toegewijd aan hoge academische normen in al onze curriculaire aanbiedingen, en wij zijn toegewijd aan het leveren van de diensten die het succes van onze studenten ondersteunen.

Wij bieden de volgende programma's aan bij onze luchtvaartcarrièrescholen die u kunnen helpen om te beginnen op het spannende gebied van luchtvaartonderhoud.

  • Aviation Maintenance Technician (AMT)
Technische ingenieur voor luchtvaartonderhoud (AMTE)

Aviation Maintenance Technician Helikopter (AMTH) Avionics Technician Vliegtuig Dispatcher Combinatieslassen Verwarming, Ventilatie en Airconditioning (HVAC)

De Aviation Institute of Maintenance (AIM) Maakt deel uit van een succesvolle groep bedrijven die in 1969 voor het eerst in Norfolk, Virginia, begonnen. We hebben al meer dan vier decennia een traditie van uitmuntendheid in het onderwijs door onze uitbreiding van de carrièrescholen voor luchtvaart gehandhaafd.

De FAA eist de hoogste en strengste normen ter wereld voor de opleiding van luchtvaartprofessionals. De training die onze graden ontvangen, voldoet niet alleen aan, maar overschrijdt deze normen. Wij zijn trots op de technici die we door de jaren heen hebben gezet met bedrijven over de hele wereld.
De manier waarop we ons merk, zijn stijl en kwaliteit presenteren, is een directe vertegenwoordiging van onze instelling. Consistentie met onze identiteit is de basis voor een betere herkenning, respect en bewustzijn van ons merk op lokale en mondiale markten.

Bij AIM zijn wij toegewijd aan het bouwen van een sterk en vertrouwd merk. Met deze gids hopen we marketing- en communicatiematerialen aan te moedigen die AIM bevorderen om op een consistente en nauwkeurige manier te worden ontworpen en geïmplementeerd - lokaal en globaal.
Internationaal Onderwijsbeurs
Technicus voor luchtvaartonderhoud (ingenieur)
Het Aviation Maintenance Technology Scholarship wordt toegekend aan studenten die een 3.0 GPA onderhouden, goed aanwezig zijn en goed in staat zijn met de school. Beurs wordt toegekend tijdens het laatste semester van de student voor afstuderen. (Vergoedingen in verband met reizen, kamer en boord, visum en reiscriteria, en toelatingsvergoedingen zijn niet bij de beurs inbegrepen.) Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

India contact:
Deepti Jain
Landadviseur
Aviation Institute of Maintenance (AIM)
Mobiel: +91 (971) 700-2261
E-mail: CountryAdviserIndia@AviationMaintenance.edu
Gebaseerd in New Delhi, India

Azië contact:
Yee Pei K'NG 康 依 佩 강 이페이
Regionale Specialist - Azië-Pacific
Skype: AIM_YeePei
WeChat: AIM_YeePei
Mobiel: 6012-3310427
E-mail: RRS@AviationMaintenance.edu
Gebaseerd in Kuala Lumpur, MY

Andere regio's contact:
Deonne Facada
National Admissions Director
Aviation Institute of Maintenance (AIM National)
4525 South Blvd., Suite 301
Virginia Beach, Virginia, 23452 US
Kantoor: 001-757-233-6542
E-mail: admdirnat@aviationmaintenance.edu

Neem een virtuele rondleiding naar AMN

  • Facebook: https://www.facebook.com/AIM.edu
  • Twitter: https://twitter.com/AviationAIM
  • YouTube: https://www.youtube.com/user/AIMschools

Locaties

Virginia strand

Address
Other regions contact:
Deonne Facada
National Admissions Director
Aviation Institute of Maintenance (AIM National)
4525 South Blvd., Suite 301
Virginia Beach, Virginia, 23452 US
Office: 001-757-233-6542
Email: admdirnat@aviationmaintenance.edu

23452 Virginia strand, Virginia, Verenigde Staten