Lees de Officiële Beschrijving

Le Cordon Bleu is geëvolueerd van een Parijse kookschool naar een culinaire kunstacademie met een groot internationaal netwerk. De reputatie van Le Cordon Bleu blijft stijgen dankzij haar programma's die voortdurend worden verbeterd en aangepast aan de huidige en toekomstige behoeften van de gastronomische industrie, evenals hooggekwalificeerde chef-instructeurs, die elk uitgebreide kennis hebben op hun vakgebied.

Theoretische technische Culinary Arts-cursussen worden gegeven in een auditorium uitgerust met een moderne keuken en audiovisuele systemen, waardoor studenten eenvoudig de chefs kunnen bekijken en vragen kunnen stellen in een klaslokaal. Na de theoretische cursussen oefenen de studenten de technieken in de culinaire lessen, onder begeleiding en toezicht van hun chef-instructeurs.

Le Cordon Bleu Istanbul biedt haar programma's aan met een team van internationale chef-instructeurs. Alle cursussen worden in het Engels gegeven en demonstratieklassen worden tegelijkertijd in het Turks vertaald. Aan het einde van deze programma's studeren studenten af ​​in zowel de Engelse als Franse gastronomische terminologie en beschikken ze over de nodige technische en materiële kennis om hun eigen recepten te creëren.

Le Cordon Bleu Istanbul ligt op een terrein van 3650 m² en biedt ook een demonstratiegebouw

getiteld "The Centre of Excellence". De school wil studenten niet alleen voorzien van theoretische kennis, maar ook

ook met alle vereiste professionele kennis en vaardigheden voor hun toekomstige loopbaan.

Het Center of Excellence biedt plaats aan;

• Gastro - Auditorium

• Keuken, patisserie en multifunctionele keukens

• Sensorisch analyselaboratorium

• 200 m² grote keuken

• The Practice Restaurant: L'Atelier Bleu

• privé-eetzaal

• Banketzaal

• Hoofdproductiekeuken

• Keukens, vlees, gevogelte, vis en groente bereiden

Onze studenten worden ook altijd aangemoedigd om hun kennis en vaardigheden in talloze te demonstreren en te testen

nationale en internationale wedstrijden, onderzoek doen naar lokale en wereldkeuken; en review

lang vergeten gerechten.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Diploma

Le Cordon Bleu Istanbul

Het hooggewaardeerde Diplôme de Cuisine-programma van Le Cordon Bleu is ontworpen om u te helpen de nodige vaardigheden te beheersen om uitstekende gerechten te bereiden, ... [+]

Overzicht

Het hooggewaardeerde Diplôme de Cuisine-programma van Le Cordon Bleu is ontworpen om u te helpen de nodige vaardigheden te beheersen om uitstekende gerechten te bereiden, door een combinatie van praktische sessies, demonstraties en theorielessen. Studenten zullen alle professionele technieken leren die nodig zijn om vooruitgang te boeken met een reeks opwindende carrièremogelijkheden en zullen worden gegeven door ons team van klassiek geschoolde leskoks, die allen ervaring hebben op topposities in 's werelds beste keukens en restaurants met Michelin-sterren.

Studenten die de basis-, middel- en hogere keukenniveaus voltooien, die elk 6 uur per dag, 3 dagen per week en in totaal 180 uur duren, krijgen het "Diplôme de Cuisine".... [-]

Turkije Istanboel
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
33 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Le Cordon Bleu Istanbul

Het Diplôme de Pâtisserie van Le Cordon Bleu is een van de meest gerespecteerde culinaire kwalificaties ter wereld. Studenten die onze pâtisserie-kwalificaties met succes ... [+]

Overzicht

Het Diplôme de Pâtisserie van Le Cordon Bleu is een van de meest gerespecteerde culinaire kwalificaties ter wereld. Studenten die onze pâtisserie-kwalificaties met succes voltooien, zullen alle professionele technieken leren die nodig zijn om vooruitgang te boeken in een reeks spannende carrièrekansen. Studenten worden gegeven door ons team van klassiek geschoolde leskoks, die allemaal ervaring hebben op senior posities in 's werelds beste hotels, patisserieën en restaurants met een Michelin-ster.

Studenten die de niveaus Basic, Intermediate en Superior Pâtsserie voltooien, die elk 6 uur per dag, 2 dagen per week en in totaal 120 uur duren, worden beloond met "Diplôme de Pâtisserie".... [-]

Turkije Istanboel
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
33 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Le Cordon Bleu Istanbul

De Grand Diplôme® van Le Cordon Bleu wordt door de hele culinaire en horecasector als een teken van uitmuntendheid beschouwd en is een invloedrijke kwalificatie die klass ... [+]

De Grand Diplôme® van Le Cordon Bleu wordt door de hele culinaire en horecasector als een teken van uitmuntendheid beschouwd en is een invloedrijke kwalificatie die klassieke training combineert in zowel de keuken als de patisserie. Studenten worden eerst fundamentele culinaire vaardigheden aangeleerd voordat ze deze kennis toepassen op hoogwaardige producten en specialistische ingrediënten.

Dit diploma wordt uitgereikt na de succesvolle afronding van zowel het Diplôme de Cuisine als het Diplôme de Pâtisserie, dat gelijktijdig gedurende een periode van 9 tot 12 maanden kan worden bestudeerd.

Wereldwijd erkend als een teken van uitmuntendheid, is Le Cordon Bleu Grand Diplôme uw sleutel tot de deuren van de culinaire wereld.... [-]

Turkije Istanboel
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
33 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Address
Nişantepe District,Orman Street, 34794 Çekmeköy
Istanboel, Istanbul, Turkije