Lees de Officiële Beschrijving

ONZE VISIE

Het hoofdkantoor is gevestigd in Canada sinds 1959, LaSalle College İstanbul is een private college bestaat uit een internationaal team van professionals gewijd aan het verstrekken kwaliteit van de opleiding voor onze studenten om hun volledige potentieel te bereiken. Gespecialiseerd in de mode, de visie van het college is om Istanboel op de kaart van de mode steden in de wereld te zetten. Door het voeden van innovatie en hoog kaliber ontwerp, onze afgestudeerden blijven internationale erkenning te krijgen. Wanneer het College voor het eerst geopend in 1993, we erkende de noodzaak om de lokale mode-industrie te ontwikkelen en zag een grote kans om onze studenten op te leiden om te worden wereldklasse ontwerpers in staat om hun merk zowel internationaal als het stimuleren van de mode-industrie in Turkije. Vandaag, onze mode programma's richten zich op het ontwerpen van unieke en toch verhandelbare modecollecties zodat onze studenten voorbereid op de eisen van de sector geconfronteerd met een ondernemende rand kan zijn.

CANADESE ONDERWIJS

Alle programma curricula aangeboden op LaSalle College İstanbul worden ontwikkeld door LCI Onderwijs in Montreal volgens de Canadese onderwijsnormen. Ons toegewijde team van docenten en professionals in Turkije werken nauw samen met de Canadese hoofdkantoor om te voldoen aan hoogste opleidingseisen. Pedagogische relevantie, coherentie en de toereikendheid van elk programma curriculum zijn drie factoren die formeel worden geëvalueerd binnen alle dochterondernemingen LCI Onderwijs. Van state-of-the-art training faciliteiten om gekwalificeerde instructeurs, LaSalle College İstanbul heeft een internationale reputatie voor het leveren van hoge kwaliteit van het onderwijs.

Van keizers aan sultans, dynastieën en rijken, heeft Istanbul van oudsher een economische hub voor land en zee handel. Omringd door de Gouden Hoorn estuarium, de Bosporus zeestraat, de Zwarte Zee en de Zee van Marmara, commuter veerboten zijn de ruggengraat van het dagelijks vervoer.

LaSalle College İstanbul is strategisch gelegen in het centrum van Istanbul, op loopafstand van musea, restaurants en winkelcentra. Studenten kunnen genieten mix van Romeinse, Byzantijnse en Ottomaanse architectuur van Istanbul, presentatie van de charme van de stad. De culturele diversiteit is ook te zien door te kijken naar zijn aantrekkelijke skyline van keizerlijke moskeeën, historische kerken en synagogen.

Onnodig te zeggen, Istanbul is een goudmijn voor cultuur en beeldende kunst. In feite, de Europese Unie, de naam van de stad de Culturele Hoofdstad van Europa voor het jaar 2010. Met een bevolking van meer dan 12.000.000, Istanbul is de enige bi-continentale stad in de wereld die deel uitmaken van zowel Azië en Europa en LaSalle College Istanbul is er trots op dat een student lichaam dat deze veelheid van culturen weerspiegelt hebben.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Diploma

LaSalle College Istanbul

Is het idee om de volgende top fashion designer in Turkije u inspireren? Als dat zo is, de Fashion Design Program van LaSalle College İstanbul is voor u! ... [+]

Fashion Design Diploma

Is het idee om de volgende top fashion designer in Turkije u inspireren? Als dat zo is, de Fashion Design Program van LaSalle College İstanbul is voor u! Van het produceren van een mode-concept om te zetten in een uitstekende kleding en het promoten van uw eigen modecollectie, zal dit programma u door elke fase van het ontwerp.

Onze docenten, die zijn professionals in het veld, train je aan de eisen van deze zeer concurrerende en klinken industrie geconfronteerd. Afgestudeerden zijn in staat om hun vaardigheden te tonen door het samenstellen van modeshows en het deelnemen aan zowel lokale als internationale mode-ontwerp wedstrijden.

Programma overzicht

Deze Fashion Design programma bestaat uit 6 semesters, 15 weken per semester voor een totaal van 90 weken.... [-]

Turkije Istanbul
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
LaSalle College Istanbul

Als u zaken-savvy, hebben een passie voor mode en een creatieve geest, zal LaSalle College İstanbul's Fashion Marketing Programma je talent te nemen naar het volgende niv ... [+]

Fashion Marketing Diploma

Als u zaken-savvy, hebben een passie voor mode en een creatieve geest, zal LaSalle College İstanbul's Fashion Marketing Programma je talent te nemen naar het volgende niveau.

Afgestudeerden van dit programma niet alleen kopen, verkopen en promoten van mode-producten, maar ook het grijpen van de fundamenten van de mode-industrie, manipuleren huidige computer software applicaties gebruikt in het veld en produceren van professionele visuele displays.

Leraren van dit programma zijn ook professionals in het veld en zijn in staat om studenten inzicht te geven in de huidige realiteit van de werkplek. Vanuit de lokale industrie aan de internationale arena, mode merchandisers werken voor kleding detailhandelaren of groothandelaren te ontwikkelen, te analyseren en implementeren van effectieve manier marketing strategieën.... [-]

Turkije Istanbul
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
LaSalle College Istanbul

De Interior Design Program bij LaSalle College İstanbul zal u de vaardigheden te geven aan een carrière als een interieur ontwerper na te streven! ... [+]

Interior Design Diploma

Ben je over het interieur gepassioneerde? Heeft u voldoende design concepten in gedachten hebben als je kijkt naar een ruimte? Als dat zo is, zal de Interior Design Program bij LaSalle College İstanbul u de vaardigheden te geven aan een carrière als een interieur ontwerper na te streven!

Dit programma zal u van de basisprincipes en de elementen van het ontwerp tot de volledige renderings in Photoshop en AutoCAD. Tijdens je studie werk je met verschillende vormen, kleuren, texturen, materialen en verlichting om interieurs te ontwerpen.

Deze interieur cursussen zal ook uw vaardigheden te ontwikkelen om het ontwerp theorie en materiaal en meubels specificaties om 2D- en 3D-plannen te maken te nemen. Afgestudeerden kunnen ervoor kiezen om een ​​van de weg drie carrièremogelijkheden volgen: particuliere, commerciële en institutionele vormgeving.... [-]

Turkije Istanbul
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands