LaSalle College Istanbul

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

ONZE VISIE

Het hoofdkantoor is gevestigd in Canada sinds 1959, LaSalle College İstanbul is een private college bestaat uit een internationaal team van professionals gewijd aan het verstrekken kwaliteit van de opleiding voor onze studenten om hun volledige potentieel te bereiken. Gespecialiseerd in de mode, de visie van het college is om Istanboel op de kaart van de mode steden in de wereld te zetten. Door het voeden van innovatie en hoog kaliber ontwerp, onze afgestudeerden blijven internationale erkenning te krijgen. Wanneer het College voor het eerst geopend in 1993, we erkende de noodzaak om de lokale mode-industrie te ontwikkelen en zag een grote kans om onze studenten op te leiden om te worden wereldklasse ontwerpers in staat om hun merk zowel internationaal als het stimuleren van de mode-industrie in Turkije. Vandaag, onze mode programma's richten zich op het ontwerpen van unieke en toch verhandelbare modecollecties zodat onze studenten voorbereid op de eisen van de sector geconfronteerd met een ondernemende rand kan zijn.

CANADESE ONDERWIJS

Alle programma curricula aangeboden op LaSalle College İstanbul worden ontwikkeld door LCI Onderwijs in Montreal volgens de Canadese onderwijsnormen. Ons toegewijde team van docenten en professionals in Turkije werken nauw samen met de Canadese hoofdkantoor om te voldoen aan hoogste opleidingseisen. Pedagogische relevantie, coherentie en de toereikendheid van elk programma curriculum zijn drie factoren die formeel worden geëvalueerd binnen alle dochterondernemingen LCI Onderwijs. Van state-of-the-art training faciliteiten om gekwalificeerde instructeurs, LaSalle College İstanbul heeft een internationale reputatie voor het leveren van hoge kwaliteit van het onderwijs.

Van keizers aan sultans, dynastieën en rijken, heeft Istanbul van oudsher een economische hub voor land en zee handel. Omringd door de Gouden Hoorn estuarium, de Bosporus zeestraat, de Zwarte Zee en de Zee van Marmara, commuter veerboten zijn de ruggengraat van het dagelijks vervoer.

LaSalle College İstanbul is strategisch gelegen in het centrum van Istanbul, op loopafstand van musea, restaurants en winkelcentra. Studenten kunnen genieten mix van Romeinse, Byzantijnse en Ottomaanse architectuur van Istanbul, presentatie van de charme van de stad. De culturele diversiteit is ook te zien door te kijken naar zijn aantrekkelijke skyline van keizerlijke moskeeën, historische kerken en synagogen.

Onnodig te zeggen, Istanbul is een goudmijn voor cultuur en beeldende kunst. In feite, de Europese Unie, de naam van de stad de Culturele Hoofdstad van Europa voor het jaar 2010. Met een bevolking van meer dan 12.000.000, Istanbul is de enige bi-continentale stad in de wereld die deel uitmaken van zowel Azië en Europa en LaSalle College Istanbul is er trots op dat een student lichaam dat deze veelheid van culturen weerspiegelt hebben.

Locaties

Istanbul

Address
LCI Istanbul
Gazeteciler Sitesi Dergiler Sok. No:4 - Esentepe Şişli

34394 Istanbul, Istanbul, Turkije