AMIDEAST America-Mideast Educational & Training Services

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

AMIDEAST Is een toonaangevende Amerikaanse non-profit organisatie die zich bezighoudt met internationale opleidings-, trainings- en ontwikkelingsactiviteiten in het Midden-Oosten en Noord-Afrika. Opgericht in 1951, AMIDEAST In zijn vroege jaren gericht op het bevorderen van Amerikaanse studie aan studenten in het MENA-gebied en het beheren van Amerikaanse beurzen en uitwisselingen zoals het vlaggenschip Fulbright Foreign Student Programma. Terwijl deze belangrijke programma's doorgaan, is ons werk aanzienlijk uitgebreid.

Vandaag AMIDEAST Programma's en diensten raken het leven van een half miljoen individuen per jaar aan het verbeteren van educatieve mogelijkheden en kwaliteit, het versterken van lokale instellingen en het ontwikkelen van taal- en professionele vaardigheden die essentieel zijn voor succes in de wereldeconomie.

Missie

  • Het creëren van cross-cultureel begrip
  • Uitbreiding van educatieve mogelijkheden
  • Individuen voorbereiden op banen in de wereldeconomie
  • Versterking van instellingen en gemeenschappen
  • Empowering vrouwen en jeugd

Ons werk

Elk jaar, AMIDEAST Biedt training in het Engels en professionele vaardigheden, educatief advies en het testen van diensten aan honderdduizenden studenten en professionals in het Midden-Oosten en Noord-Afrika. We ondersteunen ook tal van institutionele ontwikkelingsprojecten in de regio en beheren enkele van de beste educatieve uitwisselingsprogramma's ter wereld.

Waar we werken

Hoofdkantoor in Washington, DC, de AMIDEAST NETWORK Strekt zich uit over het Midden-Oosten en Noord-Afrika - een regio van enorme diversiteit en rijk cultureel erfgoed. Van Marokko tot Oman en Irak naar Jemen, AMIDEAST Heeft meer dan 20 vestigingen in 11 MENA-landen en heeft ongeveer 1.000 dedicated professionals.

Individuele landelijke kantoren ondersteunen landspecifieke portefeuilles van programma's en diensten. Echter, elke dag werkt elke dag om de fundamentele missie van AMIDEAST uit te breiden om de kans uit te breiden via onderwijs, terwijl het wederzijds begrip tussen de Amerikanen en de mensen van het Midden-Oosten en Noord-Afrika wordt versterkt.

Jaarlijkse hoogtepunten

Empowering Jeugd en Vrouwen - het thema van ons 2016 jaarverslag - weerspiegelt de groeiende nadruk van onze programmering op deze twee belangrijke demografische groepen. De reden is simpel: wat gebeurt er vandaag om de toegang van jongeren en vrouwen tot onderwijs en opleiding te verbeteren, de toekomst van hun landen en de MENA-regio bepalen. Via onze programma's bouwen wij professionele en Engelse taalvaardigheden, verhogen inzetbaarheid, uitbreiding van de toegang tot het hoger onderwijs in de VS, verbetering van scholen, bevordering van globale perspectieven en vergemakkelijking van de betrokkenheid. De inspirerende verhalen in het rapport laten zien hoe je jeugd en vrouwen profiteert van deze programma's en hoe AMIDEAST deze belangrijke uitdaging tegemoet komt.

Locaties

Tunis

Address
Tunis, Tunis, Tunesië

Rabat

Address
Rabat, Rabat-Salé-Kénitra, Marokko

Amman

Address
Amman, Gouvernement Amman, Jordanië

Washington

Address
Washington, District of Columbia, Verenigde Staten

Cairo

Address
Cairo, Gouvernement Caïro, Egypte

Bagdad

Address
Bagdad, Gouvernement Bagdad, Irak

Koeweit Stad

Address
Koeweit Stad, Al Asimah Governate, Koeweit

Beiroet

Address
Beiroet, Gouvernement Beiroet, Libanon

Riyadh

Address
Riyadh, Provincie Riyad, Saoedi-Arabië

Abu Dhabi

Address
Abu Dhabi, Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten

Sana'a

Address
Sana'a, Hoofdstad, Jemen

Gaza

Address
Gaza, Staat Palestina