AMIDEAST America-Mideast Educational & Training Services

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

AMIDEAST Is een toonaangevende Amerikaanse non-profit organisatie die zich bezighoudt met internationale opleidings-, trainings- en ontwikkelingsactiviteiten in het Midden-Oosten en Noord-Afrika. Opgericht in 1951, AMIDEAST In zijn vroege jaren gericht op het bevorderen van Amerikaanse studie aan studenten in het MENA-gebied en het beheren van Amerikaanse beurzen en uitwisselingen zoals het vlaggenschip Fulbright Foreign Student Programma. Terwijl deze belangrijke programma's doorgaan, is ons werk aanzienlijk uitgebreid.

Vandaag AMIDEAST Programma's en diensten raken het leven van een half miljoen individuen per jaar aan het verbeteren van educatieve mogelijkheden en kwaliteit, het versterken van lokale instellingen en het ontwikkelen van taal- en professionele vaardigheden die essentieel zijn voor succes in de wereldeconomie.

Missie

  • Het creëren van cross-cultureel begrip
  • Uitbreiding van educatieve mogelijkheden
  • Individuen voorbereiden op banen in de wereldeconomie
  • Versterking van instellingen en gemeenschappen
  • Empowering vrouwen en jeugd

Ons werk

Elk jaar, AMIDEAST Biedt training in het Engels en professionele vaardigheden, educatief advies en het testen van diensten aan honderdduizenden studenten en professionals in het Midden-Oosten en Noord-Afrika. We ondersteunen ook tal van institutionele ontwikkelingsprojecten in de regio en beheren enkele van de beste educatieve uitwisselingsprogramma's ter wereld.

Waar we werken

Hoofdkantoor in Washington, DC, de AMIDEAST NETWORK Strekt zich uit over het Midden-Oosten en Noord-Afrika - een regio van enorme diversiteit en rijk cultureel erfgoed. Van Marokko tot Oman en Irak naar Jemen, AMIDEAST Heeft meer dan 20 vestigingen in 11 MENA-landen en heeft ongeveer 1.000 dedicated professionals.

Individuele landelijke kantoren ondersteunen landspecifieke portefeuilles van programma's en diensten. Echter, elke dag werkt elke dag om de fundamentele missie van AMIDEAST uit te breiden om de kans uit te breiden via onderwijs, terwijl het wederzijds begrip tussen de Amerikanen en de mensen van het Midden-Oosten en Noord-Afrika wordt versterkt.

Jaarlijkse hoogtepunten

Empowering Jeugd en Vrouwen - het thema van ons 2016 jaarverslag - weerspiegelt de groeiende nadruk van onze programmering op deze twee belangrijke demografische groepen. De reden is simpel: wat gebeurt er vandaag om de toegang van jongeren en vrouwen tot onderwijs en opleiding te verbeteren, de toekomst van hun landen en de MENA-regio bepalen. Via onze programma's bouwen wij professionele en Engelse taalvaardigheden, verhogen inzetbaarheid, uitbreiding van de toegang tot het hoger onderwijs in de VS, verbetering van scholen, bevordering van globale perspectieven en vergemakkelijking van de betrokkenheid. De inspirerende verhalen in het rapport laten zien hoe je jeugd en vrouwen profiteert van deze programma's en hoe AMIDEAST deze belangrijke uitdaging tegemoet komt.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Summer courses » Bekijk cursussen »

Programma's

Deze school biedt ook:

Cursus

Courses in Area & Arabic Language Studies in Jordan (Semester/Academic Year)

Campus Voltijd 1 - 2 semesters September 2019 JordaniĆ« Amman

[+]

[-]

Courses in Area & Arabic Language Studies in Morocco (Semester/Academic Year)

Campus Voltijd 1 - 2 semesters September 2019 Marokko Rabat

[+]

[-]

Courses in Regional Studies in French (Semester/Academic Year)

Campus Voltijd 1 - 2 semesters September 2019 Marokko Rabat

[+]

[-]

Zomercursussen

Summer Course: Intensive Arabic in Amman, Jordan

Campus Voltijd 4 weken July 2019 JordaniĆ« Amman

[+]

[-]

Summer Course: Intensive Arabic in Rabat

Campus Voltijd 4 weken July 2019 Marokko Rabat

[+]

[-]

Summer Course: Learn & Serve in Tunisia

Campus Voltijd 5 weken September 2019 TunesiĆ« Tunis

[+]

[-]