Lees de Officiële Beschrijving

European Centre for Career Education verzorgt praktisch onderwijs in een vorm van unieke zomerprogramma's op het gebied van recht, internationaal zakenleven en architectuur. ECCE heeft twee hoofddoelen: jonge en getalenteerde studenten opleiden over hoe de professionele wereld echt werkt en tegelijkertijd zakelijke kansen creëren voor de bedrijven waarmee we samenwerken.

De theoretische basis van de programma's wordt gedekt door lezingen gegeven door experts in het gekozen vakgebied, de praktijkervaring wordt opgedaan door een stage in een van de bekende bedrijven zoals Siemens, Unicredit, Huawei, T-Mobile, DLA Piper of Lego , zowel in Praag als in andere steden over de hele wereld. De zomerprogramma's van ECCE zijn geschikt voor universitaire studenten en afgestudeerden die hun kennis willen verruimen en meer ervaring willen opdoen voordat ze aan hun carrière beginnen.

Zomerprogramma's

ECCE is opgericht om een langetermijnoplossing te bieden voor de ontoereikende praktijken van verouderde onderwijssystemen en loopbaanadvies zonder praktisch nut. We overbruggen de academische kennis met de real-life ervaring, samen met de waardering voor de theoretische foothold universiteiten bieden. Wij geloven dat de combinatie van theoretische kennis en praktische vaardigheden een essentiële voorwaarde is voor de studenten om succesvol te worden in hun toekomstige vakgebied. Onze twee maanden durende zomerprogramma's zijn gericht op rechten, internationale zaken en architectuur. De programma's bestaan uit drie weken intensieve praktijkcursussen en vier weken stage in een van de 250 internationale bedrijven rondom het Schengengebied.

De afgelopen jaren is het zomerprogramma Law van de ECCE het grootste juridisch onderwijsproject tussen Europa en China geworden. In 2018 ontvingen we meer dan 650 aanmeldingen uit 50 landen over de hele wereld en verwelkomden ongeveer 200 studenten die werden toegelaten tot het programma en een prachtige zomer doorbrachten in Praag. Vanwege aanhoudend succes is ECCE van plan haar programma's uit te breiden naar andere regio's met twee nieuwe locaties die in 2019 in New York en Warschau worden geopend.

Lezingen en stages

Elke zomer leren we onze studenten 30 hedendaagse praktische onderwerpen in drie weken over actuele kwesties die voornamelijk niet zijn opgenomen in academische studieprogramma's. Alle onderwerpen worden gegeven door 30 verschillende sprekers die worden beschouwd als experts en professionals in hun respectievelijke vakgebieden. Onder onze sprekers zijn er namen als Padden Guy Murphy (Global Head of Policy

Stages door ECCE

ECCE-programma's gaan niet alleen over het doorbrengen van tijd in de klas. Na drie weken intensieve praktijkcursussen krijgen onze studenten de kans om hun vers verworven kennis in een echte werkomgeving te gebruiken en te verbeteren door een vier weken durende stage te lopen bij een van de topbedrijven in hun sector.

We kunnen rekenen op bedrijven als Siemens, UniCredit Bank, T-Mobile, Lego of advocatenkantoren zoals DLA Piper, Clifford Chance, Allen

Al onze partners zijn zich terdege bewust van de enorme kloof tussen traditioneel onderwijs en reële situaties; daarom kwamen ze graag overeen om samen te werken met ECCE om die kloof te overbruggen en om deel te nemen aan de voorbereiding van onze studenten om succesvolle toekomstige leiders en goed erkende deskundigen op hun respectieve gebieden te worden.

OBOR professioneel trainingsprogramma (nieuw project)

Het Professional Training Programme richt zich op het helpen van elite jonge Chinese advocaten om waardevolle ervaring en wereldwijde zakelijke praktijken uit de Europese juridische omgeving te verkrijgen en hen de mogelijkheid te bieden deel uit te maken van een juridisch team in toonaangevende Europese advocatenkantoren. De prioriteit van dit programma is het opbouwen van relaties tussen Europese en Chinese advocatenkantoren, die vervolgens door onze partners kunnen worden gebruikt om hun connectiviteits- en verwijzingsnetwerk uit te breiden, en om een betrouwbare en wederzijds voordelige samenwerking tot stand te brengen die lang zal duren . Samen kunnen ze leren van de uiteenlopende werkomgevingen en culturen en elkaar helpen de verschillen tussen hen te begrijpen.

Het programma is verdeeld in twee delen en duurt in totaal vijf tot acht weken. Het begint in China de eerste week met de geschillenbeslechtingstraining georganiseerd door de Internationale Kamer van Koophandel, gevolgd door in Europa door de op maat gemaakte ontworpen lezingen over specifieke juridische onderwerpen georganiseerd door ECCE. Het belangrijkste onderdeel van het programma is de stage bij toonaangevende Europese advocatenkantoren.

Chinees gemeenschapsgebouw

ECCE heeft een solide voet aan de grond, niet alleen in de high-end juridische sector, maar ook in contacten met de boutique advocatenkantoren in verschillende rechtsgebieden. Daarom zijn we in staat om onze partners te helpen met een wereldwijde standaard en een specialiteit binnen de Chinese markt. We leren diepgaand in de specialiteiten van onze partners en kennen hun bedrijven goed. Door vergaderingen voor onze Chinese partners met de advocatenkantoren in de EU te introduceren en te organiseren, kunnen onze partners hun netwerk uitbreiden, hun merkbewustheid efficiënt verbeteren en hun activiteiten rechtstreeks op dat specifieke gebied op internationaal niveau ontwikkelen.

De belangrijkste prioriteit van het Chinese partnerschapsproject is het opbouwen van een sterke gemeenschap. Dit zal onze partners helpen bij hun bedrijfsgroei, vooral door ze te introduceren en met elkaar te verbinden
naar de meest succesvolle bedrijven en ondernemers uit verschillende regio's en sectoren. Door een deel van deze gemeenschap te zijn, geeft dit hen een kans om een potentiële, wederzijds voordelige samenwerking te ontmoeten en te bespreken.

Voor onze partners zijn we niet alleen "op papier", maar staan we ook klaar om hen op elk moment te helpen.

Officieel te lanceren in Shenzhen in het voorjaar van 2019.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:


European Centre for Career Education

Het hoofddoel van de architectuur ... [+]

Het hoofddoel van de architectuur

Architectuur, ontwerp, landontwikkeling, onroerend goed

Aanvankelijk wordt het werk van een jonge architect uitgevoerd onder leiding van senior architecten. Naarmate junior architecten vooruitgang boeken in hun loopbaan, worden ze zelf de leiders van verschillende projecten. Het ECCEDU-programma is erop gericht studenten voor te bereiden op hun toekomstige loopbaan en leiders te worden binnen hun beroep. De unieke ECCEDU-architectuur

Algemene structuur van het programma

Deel I - Hoorcolleges (3 weken, 8 juli tot 26 juli)

De lezingen worden uitgevoerd over een periode van 3 weken.

De colleges worden in de klas gegeven, maar we gaan naar buiten als de stad zelf de classrom wordt. De lezingen volgen een zakelijk gericht curriculum en draaien rond carrière-georiënteerde onderwerpen zoals het architectonisch ontwerp van commerciële gebouwen vanuit een zakelijk perspectief, de planning en het beheer van de groei van steden, het werken met klanten, leiderschap of samenwerking tussen architecten, landontwikkelaars en makelaars in onroerend goed. We zullen ingaan op landontwikkelingsprocessen en bespreken hoe verschillende markttrends van invloed zijn op het ontwerp- en ontwikkelingsproces.... [-]

Tsjechië Praag
Juli 2019
Engels
Voltijd
6 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
European Centre for Career Education

Ervaar ons innovatieve concept 'Business in Context' en neem deel aan ons International Business Global Career Summer-programma, dat plaatsvindt van 8 tot 20-2019. ... [+]

Het concept van "Leren door ervaring"

Uitgebreide kennis van iemands veld is essentieel, maar echte bedrijfsleiders moeten die kennis in de praktijk kunnen toepassen. Door hen te leren om van theorie naar praktijk over te gaan, is ons doel om ECCEDU-afgestudeerden een extra voordeel te bieden en hen te helpen onderscheiden van hun leeftijdsgenoten. Succesvolle afgestudeerden krijgen 4 ECTS.

We willen dat de ECCEDU-studenten ervaring opdoen op het gebied van internationale zakelijke transacties en hun vaardigheden verder vergroten door zich zowel op hun persoonlijke als professionele ontwikkeling te richten. Onderwerpen die tijdens ons programma worden behandeld, worden elk jaar zorgvuldig geselecteerd om aan te sluiten bij de steeds veranderende wereld van zaken.... [-]

Tsjechië Praag
Juli 2019
Engels
Voltijd
3 - 7 weken
Campus
Lees meer in Nederlands