European Summer School Prague

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

EUROPEUM Institute for European Policy is een non-profit, niet-partijgebonden, en onafhankelijke denktank gericht op Europese integratie. EUROPEUM draagt ​​bij aan de democratie, veiligheid, stabiliteit, vrijheid en solidariteit in heel Europa, alsmede de actieve betrokkenheid van de Tsjechische Republiek in de Europese Unie. EUROPEUM doet onderzoek, publiceren en educatieve activiteiten en formuleert nieuwe ideeën en adviezen om de beleidsvorming van de EU en de Tsjechische.

Wij nemen deel aan de organisatie van diverse langlopende projecten gericht op het vergroten van het bewustzijn over de Europese Unie en het versterken van de internationale samenwerking. Onder onze belangrijkste projecten zijn de Europese Top van Praag, een educatieve wedstrijd voor middelbare scholieren Europa Secura, een nationale identiteit conferentie CEE Identiteit en de European Summer School.

We organiseren ook regelmatig seminars en debatten gericht op de actuele Europese thema's, die openstaan ​​voor de academische gemeenschap en het grote publiek. Verder organiseren we een aantal conferenties, workshops en rondetafelgesprekken over specifieke geselecteerde Europese kwesties.

Ons team van research fellows publiceert regelmatig artikelen te reageren op een aantal van de meest urgente kwesties in verband met de Europese integratie en nog veel meer. In de artikelen sectie kan je dus op zoek naar de meest up-to-date blogs, analyses, rapporten en het beleid briefs door onze experts.

Lees meer op www.europeum.org

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Tsjechisch

Bekijk Summer courses »

Programma's

Deze school biedt ook:

Zomercursussen

Uitgedaagd unie: het begrijpen van de onruststokers (of op zijn minst proberen te)

Campus Voltijd 10 dagen July 2019 Tsjechië Praag

De European Summer School in Praag is een intensieve 10 dagen learning programma gericht op Europese integratie. Het wordt georganiseerd door één van de toonaangevende denktanks in Praag, EUROPEUM Instituut voor Europees beleid, in samenwerking met Praag College, de Charles Universiteit Faculteit der Sociale Wetenschappen en onder auspiciën van de Vertegenwoordiging van de Europese Commissie in de Tsjechische Republiek. [+]

De European Summer School in Praag is een intensieve 10 dagen learning programma gericht op Europese integratie. Het wordt georganiseerd door één van de toonaangevende denktanks in Praag, EUROPEUM Instituut voor Europees beleid, in samenwerking met Praag College, de Charles Universiteit Faculteit der Sociale Wetenschappen en onder auspiciën van de Vertegenwoordiging van de Europese Commissie in de Tsjechische Republiek. Dit jaar is de European Summer School is getiteld "Uitgedaagd Unie: Making Sense van de Troublemakers (of op zijn minst proberen te)".

Hoe worden de huidige uitdagingen het veranderen van de dynamiek van de Europese integratie? Wie zijn de eurosceptici en wat willen ze? Ontdek het in Praag, tijdens de 15e jaarlijkse European Summer School!... [-]