Charles University The Institute for Language and Preparatory Studies

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Welkom!

We hebben iets voor iedereen!

Het instituut voor taal- en voorbereidende studies Charles University in Praag biedt een grote selectie Tsjechische cursussen op verschillende moeilijkheidsgraden en intensiteiten. We verzorgen zowel diegenen die geïnteresseerd zijn in intensieve dagelijkse cursussen van verschillende lengte (een jaar / semester / zes weken), als ook diegenen die minder intensieve cursussen wensen. Voor studenten die de les niet kunnen bijwonen, bieden we taalcursussen aan via internet.

Wil je gratis studeren aan een van de meest prestigieuze Europese universiteiten? Schrijf je in voor een cursus bij ILPS CU!

Voor middelbare schoolverlaters bieden we intensieve jaarlange voorbereidende cursussen van Tsjechische taal en specialistische onderwerpen. Dankzij deze cursus zullen uw kansen op het behalen van de toelatingsexamens aan de door u gekozen universiteit in Tsjechië aanzienlijk toenemen.

Voorbereidende cursussen worden ook in het Engels aangeboden.

Studenten kunnen kiezen uit de volgende specialisaties:

  • Geesteswetenschappen
  • Economie
  • Technisch
  • Arts
  • Geneeskunde en wetenschap

We verwelkomen natuurlijk ook universitair afgestudeerden op onze cursussen, die willen studeren voor een master of PhD in Tsjechië.

Wij bieden hoge kwaliteit tegen een redelijke prijs - 36 weken collegegeld van 35 uur per week (voorbereidende cursussen van een jaar)!

Deadline voor studenten met een visumplicht is 30 juni 2015. We accepteren aanvragen voor het academisch jaar 2016-2017 vanaf september 2015.

Locaties

Praag

The Institute for Language and Preparatory Studies, Charles University in Prague (ILPS CU)

Address
The Institute for Language and Preparatory Studies, Charles University in Prague (ILPS CU)
Vratislavova 29/10

128 00 Praag, Praag, Tsjechië
Telefoonnr.
+420 224 990 420