Berlitz Praha

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Geschiedenis van de Berlitz-onderneming

Maximilian D. Berlitz Maximilian Berlitz groeide op in de Duitse regio van het Zwarte Woud - hij kwam uit een familie van leraren en wiskundigen. In het jaar 1870 emigreerde hij naar de VS. Hier gaf Maximiliaan, als taalenthousiast, Grieks, Latijn en 6 andere Europese talen. Hij gebruikte dezelfde strenge traditionele methode met een focus op grammatica en vertaling.

Na enige tijd van geslaagde privéles, trad hij toe tot de technische universiteit van Werner in Providence, waar hij hoogleraar Frans en Duits werd. De eminentie van deze middelbare school was echter verre van bevredigend. Berlitz werd snel de eigenaar, de decaan, een senior docent en een lid van de faculteit.

Omdat hij hulp nodig had om Frans te onderwijzen, huurde Berlitz een jonge Franse man in, genaamd Joly, die de beste referenties kreeg. Toen Joly in Providence aankwam, ontdekte hij dat zijn werkgever uitgeput was, koorts had en erg ziek was. Deze situatie werd nog erger toen Berlitz erachter kwam dat zijn nieuwe assistent geen woord Engels kon spreken. Berlitz probeerde wanhopig een manier te vinden om Joly te gebruiken voor zijn pedagogische praktijk en zo leerde hij hem objecten met behulp van gebaren en uitdrukkelijke woorden het best te beschrijven. Daarna keerde hij weer terug naar zijn bed.

De geboorte van de Berlitz-methode®

Toen hij, ongeveer 6 weken later, in zijn klas verscheen, wachtte een groep wanhopige studenten op hem. In plaats daarvan haalde hij ze op in een zeer levendige uitwisseling van vragen en antwoorden in een elegante Franse uitspraak. De gebruikelijke en oude sfeer in het traditionele klaslokaal is verdwenen. Zijn studenten verbeterden ook veel meer dan ze met Berlitz in dezelfde periode zouden hebben. Berlitz kwam tot de conclusie: deze 'noodoplossing' werd het volledige fundament van de nieuwe leermethoden. Deze strikte lesmethode moest zich terugtrekken in het opwindende ontdekkingsproces.

De wereld veranderen

Al vanaf de oprichting van het bedrijf in het jaar 1878, richtte Berlitz zich over het algemeen op reizigers en privé-personen. In 50 jaar tijd veranderden de eisen van klanten echter. Berlitz werd als bedrijf geconfronteerd met een groeiend aantal zakenmensen, deskundigen en technici die zich voorbereidden op werk in het buitenland en die taalvaardigheid nodig hadden voor hun nieuwe werk. Grote bedrijven begonnen cursussen te bestellen voor hun werknemers en ook voor hun gezinnen - en ze moesten allemaal heel snel leren.

De Berlitz Company heeft een nieuw programma gemaakt en zijn activiteiten gestart met traditioneel taalonderwijs. Na vele jaren kwam een ​​uitdaging met een sensationele nieuwigheid: met het leerprogramma Total Immersion. Total Immersion was een extreem snelle methode om taalvaardigheden door te geven, bijvoorbeeld voor zakenmensen die in het buitenland gaan werken.

Dit snellere leertempo dat studenten nodig hadden, leidde er ook toe dat Berlitz een nieuwe toepassing van deze basisleermethode ontwikkelde. Het is ook het geval geweest voor het introduceren van ander hulpmateriaal, bijvoorbeeld voor de behoefte aan trainingswoordenschat en uitspraak. Dat was de vooruitgang die studenten van de Berlitz-onderneming tot vandaag nog steeds genieten.

Het Berlitz-talencentrum in Praag werd opgericht in 1898.

De Berlitz-methode®

De Berlitz-methode® - vanaf het begin ondergedompeld

Taalstudenten over de hele wereld zijn erg blij met de Berlitz-methode®. Of het nu voor zaken of voor plezier is, geanimeerd, actief leren met Berlitz is een van de meest succesvolle methoden om effectief een taal te leren.

Al onze cursussen zijn gebaseerd op de volgende hoofdelementen van de Berlitz-methode®:

 • De behoeften van cursisten staan ​​voorop
  We voeren een duidelijke analyse uit van uw behoeften: wat uw doelen zijn, welke situaties u wilt beheersen en welke vaardigheden u nodig heeft om op voort te bouwen. Dit betekent dat het onderwijs is afgestemd op uw persoonlijke taaldoelen.
 • Praat en denk vanaf het begin in uw doeltaal
  Door voortdurend de nieuwe taal te gebruiken en interactie te hebben met native speaker-instructeurs en andere studenten op de cursus, wordt u onmiddellijk ondergedompeld in uw nieuwe taal. Je leert sneller en je leertijd is aanzienlijk groter dan in tweetalige onderwijssessies.
 • Zeer hoog percentage spreektijd
  De dialoog vormt de kern van het Berlitz-taalonderwijs. Alleen deze actieve, levendige vorm van leren garandeert dat je snel en zonder remmingen in je nieuwe taal kunt communiceren.
 • Gerichte lesgeven
  Om een ​​balans te vinden tussen vloeiendheid en nauwkeurigheid van expressie, geven we u de mogelijkheid om de taal vrijelijk te oefenen. Terwijl je dat doet, geven we je tips en tips over hoe je kunt verbeteren en krijg je het essentiële vertrouwen dat nodig is om structuren te gebruiken en jezelf uit te drukken.
 • Intuïtieve grammatica
  Grammatica wordt gecorrigeerd op een manier om een ​​balans te bereiken tussen nauwkeurigheid en vloeiendheid. Saaie grammatica-oefeningen behoren tot het verleden, in plaats daarvan leer je grammatica correct te gebruiken door actief te spreken - "intuïtief", om zo te zeggen.
 • Passend leren
  Met behulp van praktische hulpmiddelen voor oriëntatie, werken we met u samen tijdens de lessen om erachter te komen hoe u het liefste leert en hoe u het meest effectief leert. Uw persoonlijke leerstrategie wordt zo onderdeel van de cursus. De keuze van de cursusmaterialen volgt ook dit principe en is gebaseerd op uw behoeften.

Niemand is overweldigd of ondergewaardeerd op onze cursussen; in plaats daarvan is elke student altijd betrokken bij de lessen op basis van zijn eigen persoonlijke leerniveau. Dit garandeert een snelle vooruitgang en dus een hoge mate van motivatie.

De 10 Berlitz-niveaus bieden de optimale voorwaarden voor een perfecte toegang tot de baan. Ze stellen uw taalpotentieel in staat om nauwkeurig te worden beoordeeld.

Berlitz-taalniveaus

97649_Clipboard03.jpg

Deze school biedt programma's in:
 • Engels

Bekijk Summer courses » Bekijk cursussen » Bekijk Online Cursus »

Programma's

Deze school biedt ook:

Cursus

Engelse taalcursussen

Online Campus September 2019 Tsjechië New Town

Talenscholen bieden tegenwoordig verschillende cursussen Engels aan voor individuen of gespecialiseerde cursussen Engels, zoals zakelijk Engels. Wat is het verschil tussen Engelse lessen die worden aangeboden door gewone taalscholen en Engelse cursussen die het Berlitz Education Center aanbiedt? In tegenstelling tot taalcursussen op klassieke taalscholen, worden cursussen volgens de Berlitz-methode afgestemd op de behoeften van de klant. [+]

Over

Individuele en groepslessen Engels voor iedereen

Talenscholen bieden tegenwoordig verschillende cursussen Engels aan voor individuen of gespecialiseerde cursussen Engels, zoals zakelijk Engels. Wat is het verschil tussen Engelse lessen die worden aangeboden door gewone taalscholen en Engelse cursussen die het Berlitz Education Center aanbiedt? In tegenstelling tot taalcursussen op klassieke taalscholen, worden cursussen volgens de Berlitz-methode afgestemd op de behoeften van de klant.

Bieden taalscholen in uw omgeving geen taalcursussen aan gericht op onderwerpen die u zou gebruiken voor uw werk of studie? Laat maar! Anders dan gewone taalscholen, zijn taalcursussen die zijn ontworpen volgens de Berlitz-methode volledig aangepast aan de behoeften van de klant.... [-]


Onderdompelingscursus winter / zomer

Campus 2 weken September 2019 Tsjechië New Town

Immersion Crash Courses zijn een zeer effectieve en snelle manier om vreemde talen te leren. De methode is ontwikkeld in samenwerking met het Institute of Psychology van de McGill University of Montreal. [+]

Crashcursus voor dynamisch leren

Immersion Crash Courses zijn een zeer effectieve en snelle manier om vreemde talen te leren. De methode is ontwikkeld in samenwerking met het Institute of Psychology van de McGill University of Montreal.

Voor wie is de koers bedoeld?

Iedereen die zijn winter of zomer wil doorbrengen om proactief zijn kennis van vreemde talen te leren of te verbeteren. We hebben een speciaal, face-to-face taalinstructieprogramma opgesteld met de naam Winter / Summer Immersion. Het concept is het resultaat van het exclusieve face-to-face taalinstructieprogramma, Total Immersion®, dat snelle vooruitgang in een korte tijd garandeert.

Voordelen:Snel lerend succes binnen 1 tot 2 weken.Intensieve taalinstructie volgens een vast tijdschema (4-8 uur per dag).Concentratie op de spreektijd van de student (geen gesprekstijd van de docent), die goed is voor minstens 60% van alle leertijd.Je zult vanaf het begin spreken en denken in de doeltaal.Belangrijke discussie-thema's volgens uw behoeften / verzoeken.Uw kinderen krijgen een korting voor Berlitz Summer Kids Camp.talen:EngelsDuitseFransSpaansItaliaansTsjechischRussischHongaarsRoemeenseen anderenDe onderzoekalternatieven:... [-]

Russische taalcursussen

Online Campus September 2019 Tsjechië New Town

Talenscholen bieden tegenwoordig verschillende Russische cursussen aan die zijn ontworpen voor individuen. Wat is het verschil tussen Russische lessen die worden aangeboden door gewone taalscholen en Russische cursussen die het Berlitz Education Center aanbiedt? In tegenstelling tot taalcursussen op klassieke taalscholen, worden cursussen volgens de Berlitz-methode afgestemd op de behoeften van de klant. [+]

Over

Individuele en groepscursussen Russisch voor iedereen

Talenscholen bieden tegenwoordig verschillende Russische cursussen aan die zijn ontworpen voor individuen. Wat is het verschil tussen Russische lessen die worden aangeboden door gewone taalscholen en Russische cursussen die het Berlitz Education Center aanbiedt? In tegenstelling tot taalcursussen op klassieke taalscholen, worden cursussen volgens de Berlitz-methode afgestemd op de behoeften van de klant.

Bieden taalscholen in uw omgeving geen taalcursussen aan gericht op onderwerpen die u zou gebruiken voor uw werk of studie? Laat maar! Anders dan gewone taalscholen, zijn taalcursussen die zijn ontworpen volgens de Berlitz-methode volledig aangepast aan de behoeften van de klant.... [-]


Taalcursus Tsjechisch voor buitenlanders

Online Campus September 2019 Tsjechië New Town

Talenscholen bieden tegenwoordig verschillende Tsjechische cursussen aan die zijn ontworpen voor individuen. Wat is het verschil tussen Tsjechische lessen die worden aangeboden door gewone taalscholen en Tsjechische cursussen die het Berlitz Education Center aanbiedt? In tegenstelling tot taalcursussen op klassieke taalscholen, worden cursussen volgens de Berlitz-methode afgestemd op de behoeften van de klant. [+]

Over

Individuele en groeps-Tsjechische cursussen voor iedereen

Talenscholen bieden tegenwoordig verschillende Tsjechische cursussen aan die zijn ontworpen voor individuen. Wat is het verschil tussen Tsjechische lessen die worden aangeboden door gewone taalscholen en Tsjechische cursussen die het Berlitz Education Center aanbiedt? In tegenstelling tot taalcursussen op klassieke taalscholen, worden cursussen volgens de Berlitz-methode afgestemd op de behoeften van de klant.

Bieden taalscholen in uw omgeving geen taalcursussen aan gericht op onderwerpen die u zou gebruiken voor uw werk of studie? Laat maar! Anders dan gewone taalscholen, zijn taalcursussen die zijn ontworpen volgens de Berlitz-methode volledig aangepast aan de behoeften van de klant.... [-]


Zomercursussen

Jazykové Kurzy Winter / zomer onderdompeling

Campus September 2019 Tsjechië New Town

Individuele winter / zomer Immersion-cursussen zijn bedoeld voor diegenen die om persoonlijke of zakelijke redenen de nieuwe taal zo snel mogelijk willen gebruiken. Het belangrijkste aspect van het trainingsprogramma is het verbeteren van de orale expressie. [+]

Over

Individuele winter / zomer Immersion-cursussen zijn bedoeld voor diegenen die om persoonlijke of zakelijke redenen de nieuwe taal zo snel mogelijk willen gebruiken. Het belangrijkste aspect van het trainingsprogramma is het verbeteren van de orale expressie.

Winter en zomer Immersion zijn de meest effectieve manier om snel in een vreemde taal te verbeteren of om een ​​nieuwe taal te leren. In de winter of zomer kunt u uw taalvaardigheden uitbreiden

met de hulp van docenten uit moedertaalsprekers. Deze taalcursus is ontwikkeld in samenwerking met het Institute of Psychology aan de McGill University in Montreal.

Cursuslocatie: Praag - Talencentrum Berlitz of uw gekozen locatieDocent: 2 moedertaalsprekersEngelsDuitseFransHongaarsSpaansItaliaansTsjechisch voor buitenlanders en anderenRoemeensevoordelenHet snelste studiesucces dankzij intensief privé-taalonderwijs met moedertaalsprekers.Binnen 2 tot 3 weken kunt u communiceren in de vereiste werk- en privésituaties.Je praat, luistert en denkt de hele dag in een vreemde taal.In individuele taalcursussen werkt de leraar alleen voor jou.U spreekt minstens 60% van uw onderwijstijd.Jij bepaalt je leertempo.Total Immersion-cursus... [-]

Contact

Adres Na Poříčí,26
110 00 New Town, Prague, Tsjechië