Anomalia - Professional Training in 3D Animation

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over ons

ANOMALIA is een professionele opleiding in de animatie serveren jonge kunstenaars en werkende professionals sinds 2008 als een exclusieve kans om hun artistieke en technische vaardigheden te verbeteren in het zijn van de moderne animatie film en kunst.

ANOMALIA gastheer is van de beste professionele kunstenaars uit de industrie en studio's zoals Pixar Valve, Aardman Animations, Blue Sky Studios en anderen Elk jaar hebben we een reeks van high-end animatie (computer-based) cursussen om kunstenaars en professionals te ondersteunen in hun strijd constant groeien in een harde en uitdagende animatie-industrie. Animatie is hard. Om te overleven als animator in een zeer uitdagende wereldwijde industrie, moet men altijd groeien en beter worden.

Wij bieden deze intensieve en toegewijde mogelijkheid om grote stappen voorwaarts te zetten voor animatoren uit de industrie of aspirant junior animators, maar in een kortere tijd dan andere beschikbare middelen (zoals zelfstudie, leren op een echt project, online onderwijs, klassieke opleidingen) . Waarom wij u helpen sneller vooruit te helpen? Omdat onze instelling is een afgelegen, prachtige plek, mensen inspireert, is toegewijd en zeer intens, alleen de tijd voor animatie en plezier. En het beste animators houden jaarlijks komen om het te ervaren en te helpen animators ook.

Kom en doe mee, en de beste professionele animators zal u helpen om uw carrière te stimuleren. Hard werken en te studeren onder het genot van heerlijke zomer met de gelijkgestemde mensen en topartiesten uit de beste studio's in de wereld. Er is geen andere plek als Litomysl. Er is geen ander programma zoals ANOMALIA.

ANOMALIA is in TOP 20 internationale animatie scholen door Animation Career Review.

ONZE VISIE

Boost carrières van jonge talenten en professionals in de animatie-industrie door middel van verbetering van hun artistieke en technische vaardigheden in het zijn van de moderne animatie film en kunst.

ANOMALIA GESCHIEDENIS

2008

Productie van Animated Projecten met een president van de Franse producenten Christian Davin (FR) en een ervaren producer Mike Robinson (UK) Creative Production met Isaac Kerlow, lange tijd directeur bij Disney Character Animation Masterclass met Kyle Balda van PIXAR

2009

Storytelling met Isaac Kerlow van Disney Making of Animated Projecten presentaties van 5 studio's uit Denemarken, Polen, Frankrijk, Tsjechië

2010

3D karakter animatie baan met Dripha Benseghir (Les Gobelins), Andy Schmidt (Pixar), Rich Quade (Pixar) Programmeren in Maya golfbaan met Aaron Walsman (Blue Sky) Productie Praktijken baan met BZ Petroff (LucasArts)

2011

3D Character Animation met Michelle Meeker (Animation Mentor), Andy Schmidt (Pixar), Rich Quade (Pixar) Tips en trucs voor Animators met Keith Lango (ventiel) Wanten voor een speelfilm met Victor Vinyals (Aardman Animations)

2012

3D karakter animatie met Keith Lango (ventiel), Matt Majers (Pixar), Royce Wesley (Pixar) Character design voor 3D Film met Jonny Duddle (Aardman Animations) Studio Pipeline met Kay Delventhal Pantomime voor Animators cursus met Robert Bennett (Les Gobelins) Animeren een Short Film I. met Kenny Roy (Acronyx, Animation Mentor)

2013

3D Character Animation met Keith Lango (ventiel), Andy Schmidt (Pixar), Rich Quade (Pixar) Geavanceerde Cartoon Rigging met Josh Carey (SPOEL FX) Storytelling met Isaac Kerlow (voorheen Disney) Animeren een Short Film II. Met Anthony Wong (Pixar)

2014

Workflow en Personal Improvement met Mike Belzer (ventiel) Duidelijkheid in Animatie met Neil Helm (Pixar) High-End Poolse en details met Jason Schleifer (DreamWorks) Animeren een Short Film III. Met Keith Lango (ventiel)
Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Summer courses »

Programma's

Deze school biedt ook:

Zomercursussen

Zomer Animatieprogramma

Campus Voltijd 10 - 40 dagen July 2018 TsjechiĆ« Praag

ANOMALIA is een professionele opleiding in de 3D-animatie serveren jonge kunstenaars en werkende professionals sinds 2010 als een exclusieve kans om hun artistieke en technische vaardigheden te verbeteren in het zijn van de moderne animatie film en kunst. Programma wordt gehost door de beste professionele kunstenaars uit de industrie en studio's zoals Pixar Valve, Aardman Animations, Blue Sky Studios en anderen. [+]

NU TOEPASSEN

ANOMALIA programma maakt een gerichte omgeving voor het ontwikkelen van vaardigheden die nodig zijn in animatie projecten onder begeleiding van een ervaren mentoren. Toch is de sleutel tot het succes van de moderne animatie projecten is niet alleen in het hebben van kennis van de principes en methodes, maar ook weten hoe te werken in een team. ANOMALIA streeft naar een dergelijke bonus kansen voor teamwerk tussen de deelnemers.

Elke cursus van het programma kan afzonderlijk worden genomen.

Houdt u er rekening mee dat de cursussen in de eerste plaats gericht zijn op het gemiddelde tot geavanceerde animatie kunstenaars!

Word lid van onze programma op www.anomalia.eu... [-]