Le Cordon Bleu Dusit Culinary School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Le Cordon Bleu Dusit Culinaire School geopend in 2007, is een joint venture tussen Le Cordon Bleu International en Dusit International - een van Thailand's grootste hotel merken.

De school is gelegen in het hart van de beroemde wijk Silom van Bangkok, naast het Dusit Thani Hotel, en is gemakkelijk bereikbaar door de MRT metro of BTS. De school is een moderne state-of-the-art faciliteit biedt alle standaard Le Cordon Bleu-programma's, evenals een professionele Thai Cuisine programma uniek aan Le Cordon Bleu Dusit. Alle lessen worden gegeven in het Engels en de school accepteert zowel Thaise als internationale studenten van over de hele wereld.

Overwegen om tot verbazingwekkende Thailand - het land van de glimlach - om het beste van het Frans en het beste van de Thaise culinaire kunsten opleiding ervaren.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Diploma's »

Programma's

Deze school biedt ook:

Diploma

Franse keuken diploma programma

Campus Voltijd Deeltijd 3 - 5 maanden April 2019 Thailand Bangkok +1 more

Le Cordon Bleu Keuken cursussen bieden de studenten met de fundamentele culinaire vaardigheden uit het gebruik van culinaire apparatuur aan de planning en uitvoering van uitgebreide gerechten. Aangezien de cursus vordert, technieken lagen op elkaar [+]

Le Cordon Bleu Keuken cursussen bieden de studenten met de fundamentele culinaire vaardigheden uit het gebruik van culinaire apparatuur aan de planning en uitvoering van uitgebreide gerechten. Aangezien de cursus vordert, technieken gelaagd op elkaar en steeds ingewikkelder. De demonstraties worden meer menu-georiënteerde, waarin aspecten van de organisatie, voorbereiding, balans en timing. De focus ligt op het aanleren van de technieken die door de beroemde Le Cordon Bleu recepten.

Le Cordon Bleu Basic Cuisine Cursus opent de deur naar de avonturen en de tradities van de Franse keuken. Studenten leren ook hoe ze te gebruiken en te integreren specerijen, kruiden en specerijen in hun recepten produceren van een verscheidenheid van smaken die de bereide gerechten aan te vullen.... [-]


Professionele Thaise keuken diploma programma

Campus Voltijd 9 maanden April 2019 Thailand Bangkok

Le Cordon Bleu Dusit Culinaire School is een Frans-Thaise joint venture. Wij zijn de eerste school in het wereldwijde netwerk van Le Cordon Bleu scholen dat is het aanbieden van een professionele Thaise kookcursus. We zijn erg trots op dit initiatief [+]

Le Cordon Bleu Dusit Culinaire School is een Frans-Thaise joint venture. Wij zijn de eerste school in het wereldwijde netwerk van Le Cordon Bleu scholen dat is het aanbieden van een professionele Thaise kookcursus. We zijn erg trots op dit initiatief.

Deze innovatieve Professionele Thaise Kookcursus is gemaakt door deskundige Thaise koks en wordt onderwezen op dezelfde manier dat de Franse keuken is: met behulp van de - Watch, Learn & Do methode - waar studenten zich aan een Thaise kookdemonstratie door onze deskundige Chefs - gevolgd door handen -op de praktijk in onze praktische keukens voor elk recept.

De cursus biedt een uitgebreide professionele Thai Cuisine curriculum met meer dan 200 recepten van traditionele, regionale, koninklijke en moderne eigentijdse Thaise gerechten - met af en toe een gast demonstratie door bekende hedendaagse moderne Thaise keuken chef-koks. Het programma omvat ook instructie in de delicate kunst van groenten en fruit snijden. Onze Thaise keuken klassen ook elementaire inleidende modules in het restaurant van het management onderwerpen die ideaal is voor degenen die willen een Thaise keuken chef-kok te worden of om een ​​Thais restaurant in Thailand of in het buitenland te openen.... [-]


Pâtisserie diploma programma

Campus Voltijd 3 - 9 maanden April 2019 Thailand Bangkok

Le Cordon Bleu Pâtisserie cursussen bieden een krachtige en spannende les zodat de studenten om de technieken van de klassieke pâtisserie meester terwijl ze kennis met alle aspecten van de keuken. De studenten geleidelijk leren om te bereiden [+]

Le Cordon Bleu Pâtisserie cursussen bieden een krachtige en spannende les zodat de studenten om de technieken van de klassieke pâtisserie meester terwijl ze kennis met alle aspecten van de keuken. De studenten geleidelijk leren om een ​​brede selectie van gebak geserveerd in restaurants, Pattisserie winkels en tearooms via de klassieke en hedendaagse Franse desserts, geavanceerde technieken voor te bereiden in chocolade en sugarwork.

BASIC Pâtisserie

Deze spannende cursus introduceert de verschillende combinaties, eigenschappen en toepassingen van Pâtisserie als studenten geleidelijk leren om een ​​brede selectie van taarten, desserts en gebak te bereiden.

Studie Modules: - Frans gebak termen en definities - Basis deeg - Inleiding tot crèmes en vullingen - Traditionele desserts en gebak, klassieke technieken en simpele inrichting - Masking en glaçage... [-]