Lees de Officiële Beschrijving

Thai Culinary Training School

Professioneel - Authentiek - Intensief - All-inclusive

TRAINING VOOR YACHT CHEFS, NIEUWE START-UPS VAN RESTAURANT, EN DIE DIE WILLEN WETEN HOE TE KOKEN THAI ALS EEN THAI

We zijn in Bangkok, de hoofdstad van de Thaise culinaire keuken en het huis van wereldberoemde Thaise gerechten. Wie zou Thais koken beter leren kennen dan wij, en waar anders zou je de Thaise keuken goed leren leren? Onze Thaise keuken is geen fusion of bereid met vervangende ingrediënten. We gebruiken authentieke ingrediënten en we leren je hoe Thaise gerechten moeten smaken. Kom bij ons verfijnde en langlopende chef-cursusprogramma. Je kunt 1 week of maximaal 8 weken studeren. Oefening baart kunst, en dit is precies wat u met ons zult doen. Je leert wekelijks 25-30 professionele Thaise gerechten.

Tijdens je culinaire training kun je verwachten om te leren over:

  • Thaise ingrediënten - fruit, groenten, kruiden, specerijen, pasta's, sauzen, ...
  • Professionele voedselbereiding, kooktechnieken
  • Thaise kookgerei-woks, steamers, friteuses, ...
  • Curry pasta's (maakte de ouderwetse manier met mortel
  • Roerbakken, salades, soepen, voorgerechten, stomen, frituren, desserts
  • Dips, sauzen
  • Thais fruit snijwerk
Neem een ​​kijkje op onze FACEBOOK-pagina: https://www.facebook.com/BangkokThaiCooking/

ONZE CULINAIRE TRAININGSAANPAK

De beste manier om te leren koken is om het zelf te doen. In ons intensieve, hands-on programma, studenten - koken, koken en koken. Met recepten in uw hand legt uw chef-kok eerst elk gerecht uit en laat het zien. Je maakt aantekeningen en stelt vragen. Dan is het jouw beurt om te dupliceren wat is aangetoond. Door elk gerecht afzonderlijk te bereiden, leert u hoe u het moet bereiden. Uw "creatie" wordt vervolgens bekritiseerd en uw instructeur vertelt u hoe u deze kunt verbeteren.
Doorgaans worden dagelijks 5-6 professionele Thaise gerechten diepgaand behandeld (25-30 / week). Na een bevredigende voltooiing van de toegewezen gerechten, eindigt de les elke dag.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Cursus

Bangkok Thai Cooking Academy

We bieden trainingsprogramma's in het Engels voor beginners en ervaren culinaire professionals. We kunnen u zeker meenemen van waar u nu bent naar hogere niveaus van culi ... [+]

Internationale culinaire trainingsprogramma's

"Leer koken als een Thaise chef-kok"

STUDIE VAN 1 WEEK TOT 6 MAANDEN

We bieden trainingsprogramma's in het Engels voor beginners en ervaren culinaire professionals. We kunnen je zeker meenemen van waar je nu bent naar hogere niveaus van culinaire vaardigheden.

Culinaire trainingsschool

Training voor jachtchefs, starters van nieuwe restaurants en mensen die Thais willen leren koken zoals een Thai.

Onze Academie

Onze professionele culinaire trainingslokalen zijn nieuw en volledig voorzien van airconditioning. Elke chef-kok heeft zijn eigen trainingsstation, compleet met gasfriteuses, een ruimte voor het bereiden van graniet, een gootsteen en een eethoek. Aan het hoofd van de training is het station het instructeurs demonstratie station waar alle recepten eerst worden voorbereid en gedemonstreerd door de chef-instructeur.... [-]

Thailand Bangkok
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 8 weken
Campus
Lees meer in Nederlands