Bangkok Thai Cooking Academy

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Thai Culinary Training School

Studentenvisa

Professioneel - Authentiek - Intensief - All-inclusive

Training voor jachtchef-koks, starters van nieuwe restaurants en mensen die willen leren hoe Thais te koken als een Thai.

We zijn in Bangkok, de hoofdstad van de Thaise culinaire keuken en de thuisbasis van wereldberoemde Thaise gerechten. Wie zou de Thaise keuken beter kennen dan wij, en waar zou je anders heen gaan om de Thaise keuken goed te leren? Onze Thaise keuken is geen fusie of bereid met vervangende ingrediënten. We gebruiken authentieke ingrediënten en leren je hoe Thaise gerechten moeten smaken. Doe mee met ons verfijnde en langlopende cursusprogramma voor chef-koks. Je kunt 1 week of maximaal 4 weken studeren. Oefening baart kunst, en dit is precies wat u met ons zult doen. Je leert wekelijks 40 professionele Thaise gerechten.

Tijdens je culinaire training kun je verwachten om te leren over:

  • Thaise ingrediënten - fruit, groenten, kruiden, specerijen, pasta's, sauzen, ...
  • Professionele voedselbereiding, kooktechnieken
  • Thaise kookgerei-woks, steamers, friteuses, ...
  • Curry pasta's (maakte de ouderwetse manier met mortel
  • Roerbakken, salades, soepen, voorgerechten, stomen, frituren, desserts
  • Dips, sauzen
Neem een ​​kijkje op onze FACEBOOK-pagina: https://www.facebook.com/BangkokThaiCooking/

ONZE CULINAIRE TRAININGSAANPAK

De beste manier om te leren koken is om het zelf te doen. In ons intensieve, praktische programma koken, koken en koken studenten. Met recepten in uw hand, legt uw chef-instructeur eerst elk gerecht uit en demonstreert. Je maakt notities en stelt vragen. Dan is het jouw beurt om te dupliceren wat is aangetoond. Door elk gerecht onafhankelijk te bereiden, leer je hoe je het kunt bereiden. Je "creatie" wordt vervolgens bekritiseerd en je instructeur vertelt je hoe je deze kunt verbeteren.
Doorgaans worden dagelijks 8 professionele Thaise gerechten uitgebreid behandeld (40 / week). Na een bevredigende voltooiing van de toegewezen gerechten, eindigt de les elke dag.

Locaties

Bangkok

Address
1940 Sukhumvit Road, Soi 60, Bang Chak
Phra Kanong, Bangkok, Thailand

Bangkok, Thailand

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden