Lees de Officiële Beschrijving

ZubiGune Fundazioa is een non-profitorganisatie die in 2011 is opgericht door CIFP Usurbil LHII Beroepsonderwijs en ZubiGune Fundazioa (VET), lokale bedrijven en technologiecentra in Baskenland die zich inzetten voor het verbeteren van de samenwerking tussen deelnemers aan technologische en sociale ontwikkeling.

ZubiGune ligt in Usurbil-San Sebastian, op slechts 10 minuten. met de auto vanuit San Sebastian, de hoofdstad van de regio Gipuzkoa, Baskenland, Noord-Spanje.

In het bijzonder is ZubiGune het referentiecentrum voor hernieuwbare energie en energie-efficiëntie in Baskenland.

98120_98105_trabajandoplacas.JPG

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Zomercursussen

ZubiGune Fundazioa

Het zomerprogramma van twee weken (40 uur) biedt u interdisciplinaire kennis op het gebied van energie-efficiëntie en hernieuwbare energie. ... [+]

Waarom deelnemen aan de Renewable Energy Summer Course in Spanje?

De ZubiGune Foundation maakt deel uit van de Usurbil's Vocational Training School, Referral Centre in haar Regio voor hernieuwbare energie en energie-efficiëntie (Spanje).

De ZubiGune Foundation neemt deel aan verschillende nationale en internationale projecten met betrekking tot hernieuwbare energie en ontwikkelt en voert tevens technologische en innovatieprojecten uit voor lokale KMO's.

In 2018 werd ZubiGune bekroond met de "Awards of Excellence" in Australië, door de World Federation of Colleges and Polytechnics (WFCP), een internationaal netwerk van hogescholen en verenigingen van universiteiten voor hernieuwbare energie.... [-]

Spanje Usurbil
Vraag informatie aan
Engels,Spaans
Voltijd
2 weken
Campus
Lees meer in Nederlands

Presentation of Our Center