Lees de Officiële Beschrijving

Biedt een volledig assortiment professionele helikopterdiensten, van passagiersvervoer en sling load-activiteiten tot luchtfotografie en fotografie. Onze Helicopter Flight Academy is toegewijd aan het leveren van hoogwaardige helikopterpiloot en drone-operatorcursussen via onze trainingscentra in Madrid - Cuatro Vientos en Malaga - Costa del Sol.

Bij World Aviation Helicopter Flight Academy begrijpen we dat al onze toekomstige piloten individuen met verschillende achtergronden zijn en daarom zullen de vlieginstructie en theorielessen worden aangepast aan een tempo dat het beste werkt voor elke student. Extra collegegeld is beschikbaar en onze instructeurs en medewerkers helpen u graag op elk gewenst moment met vragen en vragen.

Helikoptervluchttraining van topkwaliteit, gecombineerd met uitgebreide theoretische instructie en compromisloze veiligheid tijdens de vlucht, zijn de principes die World Aviation Helicopter Flight Academy ATO definiëren.

Bent u op zoek naar helikopterdiensten maar hebt u in plaats daarvan de vliegschool gevonden?

Met World Aviation Helicopters zorgen we voor transfers en luchtreizen naar luchtfoto's en fotografie.

De school

De World Aviation Helicopter Flight Academy ATO is gecertificeerd door de Spaanse luchtvaartautoriteit (AESA) met registratie E-ATO-272. Wij zijn het enige trainingscentrum voor helikopterpiloten op het vasteland van Spanje en bieden cursussen Engels aan. Met onze eigen helikopters voor trainingsdoeleinden is het programmeren van uw praktische trainingssessies eenvoudig en kan worden aangepast aan de student en de beschikbare tijd. Theoretische instructie wordt gegeven volgens een gepland studieprogramma met een afstandsonderwijsoptie die beschikbaar is voor een deel van de cursus.

Bij World Aviation Helicopter Flight Academy zijn onze student-pilots vooral onze klanten en zullen altijd de prioriteit zijn. We streven ernaar de studieplanningen en vliegtraining aan te passen om de meest kosteneffectieve resultaten in de industrie te bieden.

World Aviation Helicopters heeft tot doel de meest complete training voor helikopters te bieden, of je nu voor plezier vliegt of als een toegangspoort tot een elite-carrièrepad.

Opleidingen te volgen in:
Engels
Spaans

Deze school biedt ook:

Cursus

World Aviation Helicopters Flight Academy

Deze cursus is bedoeld voor de student om de nodige vaardigheden en ervaring op te doen om te werken als een commerciële helikopterpiloot die éénmotorige helikopters onde ... [+]

Deze cursus is bedoeld voor de student om de nodige vaardigheden en ervaring op te doen om te werken als een commerciële helikopterpiloot die éénmotorige helikopters bedient onder VFR-omstandigheden.

Na afronding van de cursus ontvangt u een EASA CPL (H) -helikopterpilotenvergunning waarmee u als een betaalde professional een helikopter kunt besturen. Hierdoor kan de houder als piloot werken in taken zoals passagiersvervoer, beveiligingsservicevluchten inclusief kustwacht, opsporing en redding, bewaking, brandbestrijding, sling-operaties, en luchtfoto's en fotografie om er maar een paar te noemen.

Het geïntegreerde programma neemt de student zonder voorafgaande kennis of ervaring helemaal mee naar het vereiste competentieniveau om de CPL (H) te bereiken.... [-]

Spanje Málaga Madrid
Open Inschrijving
Voltijd
281 - 497 uur
Campus
Lees meer in Nederlands
World Aviation Helicopters Flight Academy

Deze Drone Operator cursus is bedoeld voor mensen zonder eerdere vliegervaring om de nodige vaardigheden en kennis te verwerven voor een Advanced Drone Operator Certifica ... [+]

Algemeen

Deze Drone Operator cursus is bedoeld voor mensen zonder eerdere vliegervaring om de nodige vaardigheden en kennis te verwerven voor een Advanced Drone Operator Certificate.

Dit is een officieel EASA-certificaat waarmee de houder kan optreden als exploitant van RPAS (Remotely Piloted Aircraft Systems) tot een gewicht van 25 kg voor commerciële, professionele, sportieve of vrijetijdsdoeleinden binnen het Spaanse nationale grondgebied of binnen de EU. De cursus stelt de student in staat om geavanceerde kennis en vaardigheden te verwerven om complexe drones te bedienen, ook diegene die in staat zijn om uit de visuele gezichtslijn te vliegen. Deze cursus heeft het allemaal om de student voor te bereiden op een professionele carrière in het groeiende veld van drone en RPA-diensten.... [-]

Spanje Málaga Madrid
Open Inschrijving
Voltijd
70 uur
Campus
Online
Online en Campus gecombineerd
Lees meer in Nederlands
World Aviation Helicopters Flight Academy

Het doel van onze Private Pilot License PPL (H) -cursus is om de student te trainen om veilig en efficiënt te vliegen onder Visual Flight Rules, hetzij voor recreatieve d ... [+]

Het doel van onze Private Pilot License PPL (H) -cursus is om de student te trainen om veilig en efficiënt te vliegen onder Visual Flight Rules, hetzij voor recreatieve doeleinden of als onderdeel van een commerciële pilootopleiding. Deze cursus omvat alles wat een nieuwe piloot nodig heeft om privépilootpiloot te worden.

Het PPL (H) -programma bestaat uit 112 uur theorie-instructie en de volgende vliegopleiding:

45:00 uur vliegtraining in de R22 of CABRI G2

Basisschool: op de vliegschool of een onafhankelijke studie. Online-instructies zijn beschikbaar.

[-]
Spanje Málaga Madrid
Open Inschrijving
Deeltijd
157 uur
Campus
Online en Campus gecombineerd
Lees meer in Nederlands
Address
Carretera del Aeroclub s/n Terminal General, FBO Oficina 13 29004
29004 Málaga, Andalusië, Spanje
Address
Aeropuerto de Madrid - Cuatro Vientos. Carretera Barrio de la Fortuna, s/n,
28054 Madrid, Madrid, Spanje