University of Almería

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Officiele verklaring

Ongeacht de huidige pandemie, blijft het STUDY ABROAD-team werken aan het vieren van een succesvolle zomerprogramma-editie in juli 2020.

We willen studenten ook informeren dat de situatie in Almería onder controle is en dat de regio van Almeria één is met het laagste aantal besmette mensen met COVID-19.

Een zee van kennis

De University of Almería (UAL), opgericht in 1993, is een openbare onderzoeksuniversiteit die bekend staat om haar R&D op het gebied van zonne-energie, landbouw en waterbeheer. Gerangschikt in de Top 40 nationaal en top 1000 wereldwijd, is het een aantrekkelijke bestemming geworden voor internationale studenten, die nu 12% van de studentenpopulatie uitmaken. Afgezien van zijn academische excellentie, is een van de meest aantrekkelijke kenmerken de locatie, aangezien het de enige Spaanse campus is met uitzicht op de Middellandse Zee.

132135_BANCOUAL.png

¿Waarom voor UAL kiezen?

Het is de enige universiteit in Europa naast de Middellandse Zee.

Er zijn veel redenen om voor UAL te kiezen. De faciliteiten en uitrusting zijn ongetwijfeld de modernste en meest innovatieve in Europa. Onze hooggekwalificeerde leraren genieten van de meest geavanceerde technologie om hun vakken te onderwijzen. De programma's zijn zorgvuldig ontworpen om een uitgebreide training van de hoogste kwaliteit te bereiken, gebaseerd op de eisen van de deelnemers en de behoeften van de huidige samenleving.

Op de voorgrond van kennis

Belangrijkste kennisgebieden:

• Engineering (landbouw, industrieel, mechanisch, elektrisch, chemisch, computer)

• Wetenschap (milieu, chemie, hernieuwbare energiebronnen)

• Sociale wetenschappen (bedrijfskunde, economie, financiën, boekhouding, internationale marketing, toerisme, recht, openbaar bestuur)

• Gezondheidswetenschappen (verpleegkunde, fysiotherapie, psychologie)

• Geesteswetenschappen en onderwijs (geschiedenis, moderne talen, Spaanse filologie, Engelse studies, basis- en secundair onderwijs, speciaal onderwijs)

De University of Almería is de derde universiteit van Andalusië op het gebied van wetenschappelijke productie met meer dan 300 onderzoeksovereenkomsten met bedrijven, ongeveer 20 patenten, meer dan 900 gepubliceerde werken en de uitgave van meer dan 6 wetenschappelijke tijdschriften

132136_10990803_765211853571797_3947666054271627669_n.png

De zomercursussen STUDY ABROAD van UAL zijn cursussen ontworpen door de meest prestigieuze experts in de meest geavanceerde gebieden van onze universiteit, gegeven door professoren met erkende ervaring.

Programma's vinden plaats in de maand juli van elk jaar. Ze omvatten onder meer accommodatie en maaltijden, een voucher voor lokaal vervoer, een medische verzekering en andere diensten.

De universiteit van Almeria begrijpt dat het belang van leren verder gaat dan de muren van de klas. Om de Europese geschiedenis en Spaanse passie volledig te begrijpen, zullen ze een scala aan culturele activiteiten aanbieden die zijn ontworpen om de kennis van studenten te helpen vergroten. Er zijn geplande bezoeken zoals een stadstour, een uitstapje naar het natuurpark Cabo de Gata en naar Granada en Alhambra.

De programma's duren 22,5 uur (1 week) tot 80 uur (4 weken) en kunnen worden erkend voor maximaal 10,6 ECTS-credits aan de thuisuniversiteit. Er zijn cursussen die alleen in het Engels worden gegeven, of alleen in het Spaans of die kunnen worden gegeven in het Engels en / of Spaans, afhankelijk van de taal die de studenten kiezen.

132137_ACTIVIDADESSABROAD.png

Diensten inbegrepen in de programma's

• Collegegeld, officieel certificaat en transcript of records.

• Accommodatie in een en-suite tweepersoonskamer in Halls of Residence (gebouwd in 2016), met eigen badkamer, airconditioning, tv, handdoeken, kledingkast en bureau en schoonmaakservice.

• Volpension (maandag-vrijdag: ontbijt, lunch en diner; zaterdag: ontbijt; zondag: diner).

• Gratis wifi-verbinding op de campus en in de residentie.

• Volledige toegang tot gemeenschappelijke verblijfsruimtes en studiezalen in de Halls of Residence.

• Bezoeken aan vakgebonden bedrijven en experimentele centra

• Training op locatie en laboratorium

• Gratis toegang tot universitaire voorzieningen: bibliotheek, studiezalen, computercentrum, etc.

• Gratis toegang tot het uitgebreide sportpaviljoen op de campus, inclusief gymzaal, binnenzwembad en volledig uitgeruste spa.

• Lokale buskaart (voor een maand) te gebruiken in alle stadsbuslijnen

• Culturele en sociale activiteiten

• Uitstapjes naar de hoogtepunten van de stad en provincie Almeria en omgeving.

• Ziektekosten-, reis- en burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering.

Groepen van 15+ studenten kunnen (gratis) een begeleidende docent van de thuisuniversiteit omvatten, met dezelfde accommodatie en halfpension als de studenten.

132138_CIVITAS.pngCivitas Halls of Residence

Locaties

Almería

Address
Universidad de Almería
Vicerrectorado de
Internacionalización
Edificio PITA
Planta 2, Despacho 2.34 Ctra.
Sacramento s/n
La Cañada de San Urbano
04120 Almería

Almería, Andalusië, Spanje

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden