Universidad de Alicante - Centro Superior de Idiomas

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

AlicanteLogos

UNIVERSIDAD DE ALICANTE / CENTRO Superior de IDIOMAS

Universiteit van Alicante / LANGUAGE CENTRE

Spaanse Cursussen en Content cursussen sinds 1995, in een van Spanje's meest moderne en innovatieve universiteiten, met zo'n 30.000 studenten in een prachtige campus van de Middellandse Zee.

De universiteit van Alicante Talencentrum (Centro Superior de Idiomas de la Universidad de Alicante) is een van Spanje's meest populaire bestemmingen om Spaans te leren sinds 1995. Het Talencentrum is onderdeel van een universiteit met 30.000 studenten één van de 32 universitaire diploma's worden aangeboden door de faculteiten en de universiteit scholen. De campus beschikt over een uitgestrekt terrein, met tuinen, beboste gebieden en een kunstmatig meer, op slechts 4 km van het centrum van de stad. De universiteit van Alicante biedt een uitstekende omgeving om Spaans te leren, met faciliteiten zoals een museum, kunstgalerie, indoor en outdoor sporten stadion, restaurants en banken, waardoor het een van de mooiste en meest complete campussen in Europa.

Escuela102

Geniet en leren door de Middellandse Zee.

Alicante is een levendige stad aan de Middellandse Zeekust van Spanje, met een uitstekende nationale en internationale travel links, en is gelegen in het hart van de Costa Blanca, een van de meest geprezen toeristische gebieden in Spanje. De stad, de provincie en de universiteit biedt een scala aan culturele, academische en sportieve activiteiten, (met inbegrip van water sport), dat het een zeer populaire bestemming voor studenten van het Spaans als vreemde taal te maken.

Onze Talencentrum

Afgezien van de verscheidenheid van de Spaanse programma's (Intensive Program, Semester Cursussen, Interculturele communicatie Program, Spaans + directe inschrijving in Bachelor opleidingen, enz.) Bieden wij Engels, Frans, Italiaans Duits en Arabisch taalcursussen, ontwikkelen we Europese onderzoeksprojecten en bieden een verscheidenheid aan diensten die nodig zijn voor de internationalisering van de universiteit: Translation service, Huisvesting, Visa counseling, academische begeleiding en het beheer van "een bezoek aan" / directe inschrijving studenten aan de Universiteit van Alicante ...

Escuela101

Meer dan alleen klassen

Onze lessen zijn actiegericht, duidelijk gericht op het maken van het leren van een leuke en verrijkende ervaring die je met studenten van over de hele wereld te delen. Maar we hebben ook willen dat je buiten de klas leren: om het beste uit uw verblijf, bieden wij ook een breed scala van culturele, sportieve en recreatieve activiteiten in het Spaans en andere internationale studenten te ontmoeten en genieten van de levensveranderende ervaring van de studie Buitenland. Watersporten zijn duidelijk onze meest populaire activiteit, maar kookcursussen, uitstapjes, excursies, taal uitwisselingen, wijnproeverijen, culturele bezoeken, deelname aan lokale feesten en tradities, ze leiden allemaal tot het leven van de Spaanse leven op zijn best en met een effectief real onderdompeling ervaring.

Escuela103

Locaties

Alicante

Address
Centro Superior de Idiomas.
Universidad de Alicante.
Edificio Germán Bernácer.
San Vicente del Raspeig

03690 Alicante, Valenciaanse Gemeenschap, Spanje

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden