Universidad Nebrija Centro de Estudios Hispánicos

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Spaans als vreemde taal, ons handelsmerk

Spaans als vreemde taal (E / LE) is een van de belangrijkste kenmerken van de Universidad Antonio de Nebrija. Met de deelname van zowel het Centro de Estudios Hispánicos als de afdeling Toegepaste Talen, beslaat de Spaanse taal in Nebrija drie gebieden: onderwijs, opleiding en onderzoek.

Onze toewijding aan kwaliteit heeft van ons een van de meest prestigieuze Spaanse taalleerkrachten en E / LE-lerarenopleidingcentra in Spanje en het buitenland gemaakt.

Dezezelfde toewijding aan kwaliteit heeft Nebrija ertoe gebracht om samenwerkingsovereenkomsten aan te gaan met prestigieuze particuliere en openbare instellingen op zowel nationaal als internationaal niveau.

Het Centro de Estudios Hispánicos wordt geassocieerd met CERCLES (Europese confederatie van taalcentra in het hoger onderwijs) en ACLES (Asociación de Centros de Lenguas en la Enseñanza Superior).

Toen het Centro de Estudios Hispánicos 30 jaar geleden voor het eerst werd geopend, werd het Spaans vooral alleen bestudeerd door specialisten en liefhebbers van de taal en de Spaanse cultuur. Tegenwoordig is Spaans een van 's werelds meest gesproken talen.

Als gevolg hiervan is het huidige profiel van onze studenten een veel gevarieerder, naast studenten van taal en geesteswetenschappen. Je kunt in onze klaslokalen ook studenten van over de hele wereld studeren die zaken, journalistiek, politicologie, geneeskunde en engineering studeren.

Deze diversiteit aan nationaliteiten en studiegebieden heeft de horizon van het Centro de Estudios Hispánicos verbreed en het dagelijks leven aan onze universiteit verrijkt.

Dankzij deze vele contactpunten hebben we een van de belangrijkste doelstellingen van onze programma's kunnen ontwikkelen: om studenten te helpen intercultureel competent te worden. Dit is een van de meest gevraagde vaardigheden en attributen in onze geglobaliseerde samenleving.

Waarom studeren in Nebrija?

Veel meer dan studeren in het buitenland.

Bij Nebrija zijn we ervan overtuigd dat een studie in het buitenland in Spanje veel meer is dan een reis of een taalcursus. Je tijd bij Nebrija kan en zal een fundamenteel onderdeel worden van je ontwikkeling als een toekomstige professional. Onze programma's zorgen ervoor dat didactisch onderwijs en praktische ervaring hand in hand gaan, zodat onze studenten een volledig begrip van het cursusmateriaal en de wereld als geheel kunnen krijgen .

Laten we uitleggen hoe:

  1. Deze toplocatie in het centrum van Madrid stelt ons in staat om onze lesactiviteiten buiten het klaslokaal uit te breiden.
  2. Internationale studenten uit meer dan 30 landen delen de Madrid-Princesa Campus met Spaanse studenten. Dit creëert een omgeving waarin studenten gemakkelijk kunnen communiceren en nieuwe relaties kunnen opbouwen.
  3. De structuur en de organisatie van onze studieprogramma's zijn innovatief en flexibel. Deze programma's zijn ontworpen om aan te passen aan de behoeften van elke student, of je nu alleen in het Spaans wilt lesgeven, of dat je cursussen in het Engels ook in je schema wilt opnemen.
  4. Nebrija geeft studenten individuele aandacht - jij bent onze prioriteit.
  5. We hebben een team van hooggekwalificeerde en ervaren professoren. Je leren is hun prioriteit. Ze gebruiken een praktische manier van lesgeven en oriënteren de ervaring tijdens het leerproces voor elke student.
  6. Onze interactieve methodologie garandeert een effectieve, vermakelijke, leerervaring. Deze methodologie maakt ons onderdeel van de internationale voorhoede in de wereld van het Spaans als vreemde taal.
  7. Wilskracht alleen is niet genoeg om met succes in een nieuwe cultuur te integreren op een snelle en effectieve manier. We bieden interculturele training door middel van verschillende seminars, workshops en individuele sessies om het aanpassingsproces te vergemakkelijken en u te helpen optimaal van uw ervaringen in het buitenland te genieten. Deze training zal ook helpen om je interculturele competentie te ontwikkelen, een zeer veel gevraagd kenmerk in de wereld van vandaag.
  8. Ons gevarieerd aanbod van excursies en culturele ervaringen zal je ogen openen voor een andere cultuur, je toestaan ​​om je te integreren in het leven in Nebrija en je veel kansen geven om vrienden te maken.
  9. Madrid, een van de meest vitale steden in Europa, is ook een stad die tot de nok toe gevuld is met een cultureel en sociaal aanbod.
  10. Onze medewerkers van de afdeling Studenten Services zorgen ervoor dat uw verblijf zo soepel mogelijk verloopt. Zij zullen u voorzien van internettoegang, bibliotheekinformatie, huisvesting, enz.

Locaties

Madrid

Address
Calle Santa Cruz de Marcenado, 27-31
28015 Madrid, Gemeenschap van Madrid, Spanje