Lees de Officiële Beschrijving

Reinventing de universiteit

Wij zijn van mening dat het hoger onderwijs niet alleen een proces dat eindigt met een officiële kwalificatie kan zijn. Het hoger onderwijs moet een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van individuen, bedrijven, instellingen en de maatschappij in het algemeen. Het onderwijs moet worden voorzien in de vaardigheden en kennis die waarde kan worden bijgedragen aan de maatschappij. We hebben het opnieuw uitvinden van de universiteit sinds 1995, toen de UOC werd opgericht als 's werelds eerste online universiteit.

Missie

De UOC is een innovatieve universiteit dat is geworteld in Catalonië en open voor de wereld. Het biedt mensen een leven lang leren voor hen en de samenleving vooruit te helpen, bij de uitvoering van onderzoek naar de kennismaatschappij. Het educatieve model is gebaseerd op personalisatie en begeleidende studenten met behulp van e-learning.

Visie

De UOC wil een universiteit zijn dat, door zich aangesloten op het netwerk van de universiteiten van de wereld, drijft de oprichting van een wereldwijde kennis ruimte en cutting-edge onderzoek in de kennismaatschappij. De UOC heeft een innovatief onderwijsmodel dat zich richt op de student. De universiteit biedt hen een top kwaliteit en persoonlijke onderwijs dat hen helpt om meer concurrerend te zijn en draagt ​​bij tot de vooruitgang van de samenleving.

Waarden

De vijf waarden die de activiteiten van de UOC leidraad zijn:

Inzet voor studenten, afgestudeerden en de samenleving; kwaliteit van de dienstverlening, en voortdurende innovatie binnen de organisatie.
Respect voor mensen, ideeën, culturen en de wereld.
Transparantie in de informatie, gegevens en processen.
Professionaliteit, aan de mensen die deel uitmaken van de organisatie, om onze successen te herkennen en te leren van onze fouten te vormen machtigen.
Duurzaamheid, zowel op economisch, sociaal en milieugebied, van de activiteiten van de organisatie activiteiten.
Opleidingen te volgen in:
  • Engels
  • Spaans