Lees de Officiële Beschrijving

Over ons

Think in Spanish is een Spaanse talenschool met een uniek portfolio van cursussen voor studenten met voorkennis van Spaans die een immersiecursus nodig hebben die hen in staat stelt een hoog niveau van vloeiend Spaans te bereiken en een uitgebreide kennis van de Spaanse cultuur.

Wat we aanbieden

Intensieve cursussen van 2 tot 4 weken met een aangepast leerprogramma voor elke student dat door een mentor wordt gevolgd.

Spaans voor specifieke doeleinden: zaken, literatuur, geschiedenis en cultuur.

Intensieve zomercursussen voor studenten die van plan zijn om te studeren op undergraduate of postdoctorale niveau in Spanje.

Ons unieke verkoopargument

Elke cursus is ontworpen rond de volgende basisstructuur:

  • Ontbijt "In het Spaans", Facilitated By A Teacher, Discussing The Daily Political And Economic News in The Spanish Press.
  • Verschillende ochtendlessen volgens het door de student geselecteerde programma.
  • Taken in de dagelijkse praktijk in het echt.
  • Oefeningen op basis van zinvolle communicatieve situaties rond de stad.
  • Masterclasses over onderwerpen die van belang zijn in hun context in het echte leven, bijvoorbeeld oenologie in een wijnkelder, evenals gesprekken, rondetafels en drama- en uitspraakworkshops.
  • Weekendsportactiviteiten zoals skiën in het skiresort San Isidro, wandelen, bezoeken van biosfeerreservaatgebieden en dorpen.
  • De kloosterroute
  • Diner en gesprek in restaurants met traditionele of creatieve gerechten.

Zakelijk Spaans

Als u een professional bent die uw Spaans moet leren of verbeteren omdat u in een Spaanssprekend land werkt of zaken met een Think in Spanish kan Think in Spanish u een volledig programma aanbieden dat is afgestemd op uw behoeften.114971_NEGOCIOS_557186104.jpg

Spaanse cultuur

Als je persoonlijke doelen en interesses te maken hebben met het verzamelen van essentiële en specifieke kennis over aspecten van de Spaanse cultuur, zoals kunst, literatuur, geschiedenis of film, biedt Think in Spanish algemene cursussen om je te helpen.

114970_exterior-catedral.jpg

Zomercursussen

Als je van plan bent om te studeren aan een Spaanse universiteit op een undergraduate of postdoctoraal niveau, zullen onze zomercursussen je helpen om je Spaans te verbeteren. Think in Spanish biedt intensieve cursussen die uw communicatievaardigheden maximaliseren.

En veel veel meer.

We leren meer wanneer het leerproces vermakelijk, verrassend, stimulerend en motiverend is.

We leren een tweede taal beter wanneer het leerproces een unieke ervaring impliceert.

Wanneer u vrijblijvend een offerte aanvraagt, vertel ons dan uw redenen om Spaans en uw interesses te willen leren, en we zullen een videoconference-interview regelen om meer informatie te geven en eventuele vragen te beantwoorden. We zullen met plezier met je praten.

Opleidingen te volgen in:
  • Spaans

Deze school biedt ook:


Think in Spanish

Twee weken Spaanse Crash Cursussen 2019-2020. Spaanse taal en cultuur. Sommige sessies zullen plaatsvinden in de stad. Ze worden gemonitord door een leraar en ze zijn ont ... [+]

Twee weken Spaanse Crash Cursussen 2019-2020Vanaf september 2019.Startniveau: A1 (basisgebruiker).Grootte groep: 6-10 studenten.Duur: 2 wekenBeginnend met de eerste werkende maandag van elke maand.

60 sessies (55 min. Per les)

52 lessen: Spaanse taal en cultuur. Sommige sessies zullen plaatsvinden in de stad. Ze worden gemonitord door een leraar en ze zijn ontworpen als leren in echte situaties.8 lessen: Spaanse uitspraak en accent gecoördineerd door een acteur en dramadocent.

Educatief materiaal inbegrepen.

Volgens de doelstellingen van de student kunnen 52 van de lessen specifiek voor Spaans worden gebruikt: zakelijk Spaans.

Centrum van León: Palacio de los Guzmanes en Gaudi´s Casa Botines ... [-]

Spanje León
Open Inschrijving
Engels,Spaans
Voltijd
2 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Think in Spanish

Intensief Algemeen Spaans. Spaanse taal en cultuur. Spaanse uitspraak en accent. Sommige sessies zullen plaatsvinden in de stad. Ze worden gemonitord door een leraar en z ... [+]

Intensief Algemeen SpaansVanaf september 2019Duur: van 1 tot 6 maanden.Startniveau: A1 (basisgebruiker).Startdatum: Elke eerste maandag van de maand.Grootte groep: 6-10 studenten.

20 sessies per week (minimaal 55 per les).

Spaanse taal en cultuur.Spaanse uitspraak en accent.

Sommige sessies zullen plaatsvinden in de stad. Ze worden gemonitord door een leraar en ze zijn ontworpen als leren in echte situaties.

Educatief materiaal inbegrepen.

Culturele activiteitenLezingen, conferenties, etc.Concerten, tentoonstellingen, toneelstukken, enz.Musea: MUSAC (Museum voor Hedendaagse Kunst), Romaans museum van San Isidoro, de kathedraal, Fundación Sierra Pambley, enz.Ronde van Riaño, Las Médulas, Astorga of andere plaatsen van natuurlijke schoonheid in de provincie León.... [-]
Spanje León
Open Inschrijving
Engels,Spaans
Voltijd
1 - 6 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Think in Spanish

Interne cursussen Spaans voor bedrijven. Specifieke cursussen die ter plaatse op het bedrijf worden gegeven en zijn bedoeld voor werknemers van het bedrijf die Spaans moe ... [+]

Interne cursussen Spaans voor bedrijven

Think in Spanish ontwerpt cursussen op maat in samenwerking met het HR-team van elke klant. Als gevolg hiervan omvatten onze programma's niet alleen het algemene en zakelijke Spaans, maar ook andere aspecten die erop gericht zijn te zorgen dat werknemers een vloeiende en effectieve beheersing van het Spaans verwerven met betrekking tot de belangrijkste interessegebieden, verantwoordelijkheden en bedrijfscultuur van elk bedrijf.

Onze op maat gemaakte cursussen leggen ook bijzondere nadruk op het belang van interculturele competentie, wat een cruciale vaardigheid is voor professioneel en zakelijk succes in een geglobaliseerde zakelijke omgeving.... [-]

Spanje León
Open Inschrijving
Engels,Spaans
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Address
Alférez Provisional, 2, 4ºC
24001 León, Castilië en León, Spanje