Plató de Cinema

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

school

OVER ONS

DISH Cinema is een school waar je kunt het nemen film Diploma en de interpretatie Diploma. Daarnaast bieden we cursussen meer specifieke en concrete verhandelt Film workshops en geval Interpretatie. wij werken met zeer kleine groepen studenten, Om verlenen meer persoonlijke en geïndividualiseerde onderwijs onze studenten.

DISH Cinema, heeft een team van professionals, liefhebbers en leraarsberoep. Een school die geavanceerde studies biedt in beide disciplines afzonderlijk, maar dat brengt al haar studenten al zijn praktijken uit te voeren. Zo krijgen leerlingen van film- en audiovisuele praktijk met acteurs van de eerste opleiding en interpretatie studenten beginnen hun relatie met de camera, tekst en links met een audiovisueel project vanaf het begin.

we zijn allemaal verbonden door dezelfde passie: cinema.

school

FACILITIES

DISH Cinema heeft in een ruimte die nodig is om onze studenten tegemoet te komen, zowel filmische interpretatie en technische faciliteiten. Met een totaal van 650 vierkante meter en op grote schaal specifiek aangepast voor elk van de disciplines die we van harte welkom.

Van alle plaatsen die we hebben, hebben we aandacht voor de set van praktijken voor studenten van de cinema, met 90 vierkante meter en 6 meter hoog. In dit licht zowel praktijken als de bouw van verschillende decoraties die later zal dienen, zodat de student het kan gebruiken voor persoonlijke projecten en klasse, zoals verschillende huis binnenland, badkamers, een gevangenis werk etc.

Van haar kant, de montage en postproductie video en audio bestaat uit 7 computers Imac 1 MacPro Dual-core Intel Xeon, waaronder verbonden via glasvezel, die het verkeer van materiaal maakt hoge snelheid zelfs informatie HD. Kanalen ter beschikking op werkstations zijn: Final Cut, Beweging, Kleur, Soundtrack, DVD Studio, Compressor, ProTools, etc.

Deze kamer is gunstig verbonden met onze hut nasynchronisatie, waarin zowel studenten van de interpretatie en film bij elkaar komen.

Voor onze studenten interpretatie hebben we drie grote klaslokalen, een acustísticamente ondoorlaatbaar, en al uitdrukkelijk conditioning: parket, spiegels, meubels props ... gebied rekwisieten en kostuums acoje meubelen en kleding die nodig zijn voor studenten beschikbaar de noodzaak voor stages en kort, en in staat zijn om materiaal dus acclimatiseren rekening houdend met de noden van elk project.

Studenten kunnen ontmoeten en werken tussen de lessen in de lounge, waar koffie, drankjes en eten, evenals banken, stoelen en tafels biedt.

Waarom Barcelona?

school

Barcelona is een duidelijk kosmopolitische stad met een verleden en heden van grote culturele macht, zeker een van de benchmark disciplines, fotografie, design, architectuur en film als Europese steden.

Omringd door de Middellandse Zee, Barcelona is een creatieve kracht die passie en geestelijke gezondheid mengt.

Steeds meer multinationals kiezen voor deze stad om hun operationele centra te installeren vanwege zijn comfortabel klimaat en de kwaliteit van het leven. Op het gebied van cinema is geen uitzondering, zodat producenten uit de hele wereld naar Barcelona komen waardoor het een van de Europese steden meer acoje schieten, bereikt een recordniveau in het afgelopen jaar vele producties, waaronder films, commercials, documentaires films, etc.

Niet alleen de kwaliteit van het leven te maken Barcelona een toonaangevende stad in aantal schietpartijen, beïnvloeden ook de faciliteiten en filmen vergunningen die door verschillende entiteiten en de prachtige natuurlijke omgeving, dat is de stad zelf.

Zeker een perfecte stad om te wonen, maar ook om creatieve ervaringen uit te wisselen met mensen over de hele wereld, zijn grote verscheidenheid aan recreatie en cultuur maakt dit een onrustige stad en ideaal voor dynamische kunst studenten.

Sommige buitenlandse producties gefilmd in Barcelona:

 • Vicky Cristina Barcelona
 • Reporter (Michelangelo Antonioni)
 • Bedlam (Cédric Klapisch)
 • Biutiful (Alejandro Gonzalez Inarritu)
 • All About My Mother (pedro Almodovar)
 • Het parfum (Tom Tykwer)
 • Bilbao (Bigas Luna)
 • The Machinist (Brad Anderson)
 • Rec (Jaume Balaguero)
 • Manual of Love 2
 • Kaart van de Sounds of Tokyo (Isabel Coixet)
Deze school biedt programma's in:
 • Spaans

Bekijk Diploma's »

Programma's

Deze school biedt ook:

Diploma

Diploma in Filmmaking

Campus Voltijd 3 jaar October 2019 Spanje Barcelona

Tijdens de film Diplomatura plaat Cinema begeleiden de student in een leerproces en de ontdekking van de cinema, zowel vanuit een technisch perspectief als een kunst; allemaal in de handen van professionals die actief zijn in de filmindustrie. [+]

tijdens de Diplomatura film Cinema geleideplaat studenten in een proces van leren en ontdekken film, zowel technisch als artistiek optiek; allemaal in de handen van professionals die actief zijn in de filmindustrie.

In deze drie cursussen onderwerpen zijn gemeenschappelijk voor alle studenten, waardoor onze studenten komen weg met de grootste technische en narratieve mogelijk niveau en met een hoge mate van autonomie om te gaan met verschillende soorten producties en beter aan te passen aan eist van de markt.

De training aangeboden door de school is theoretisch en praktisch. Met dien verstande dat slechts één keer in praktijk te brengen, zal de student de kennis gezien in de klas te assimileren.... [-]


Diplomatura interpretatie

Campus Voltijd 3 jaar October 2019 Spanje Barcelona

Interpretatie, niet langer een RPG waar de gegeven omstandigheden te accepteren als echte. De tekst die een schrijver schrijft, als eigen woorden. Woorden die we ons verbonden voelen emotioneel, en we verven, kleur en gevoel, met het oog op te wekken, vermaken of om de kijker te reflecteren. [+]

De interpretatie, Niet langer een RPG waar de gegeven omstandigheden te accepteren als echte. De tekst die een schrijver schrijft, als eigen woorden. Woorden die we ons verbonden voelen emotioneel, en we verven, kleur en gevoel, met het oog op te wekken, vermaken of om de kijker te reflecteren.

Ons lichaam, onze stem en onze emoties; Zij zijn onze wapens aan de personage die een situatie dat een bestuurder voorgestelde woont creëren.

We zullen de nodige technische vak je gezicht te bieden. Met een educatief programma dat is ontworpen om het bewustzijn en veel van de praktijk en schieten te verslaan bereik je al je grenzen. Zet de camera in een schietpartij uw beste vriend. Onderzoekt mogelijk in al uw administratie door de waarheid. En bekend te maken door je lichaam en je stem. Wiel en aan de slag in het podium met ons.... [-]


Contact
Bezoekadres
C/Alhambra 12-14.
L'Hospitalet de Llobregat

Barcelona, Catalonië, 08902 ES
Social Media