Native Language College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over Native Language College

Ons college ligt op de best mogelijke plek in Madrid, net in Puerta del Sol, omringd door de levendigste en jongste wijken van de stad. Waarschijnlijk Plaza Puerta del Sol is de meest bekende, bekende en toeristische gebieden in Madrid, veel pubs, winkels, restaurants en met de beste openbaarvervoersverbindingen per trein, metro, bus en taxi's.

Het college is gehuisvest in een historisch gebouw waar je een klaslokaal vindt dat erg ruim is, goed uitgerust, met overal wifi op school, toegankelijkheid voor gehandicapte studenten en vol internationale studenten. Native Language College is zich ervan bewust dat de accommodatie een essentieel onderdeel is van uw verblijf in Madrid. Om deze reden biedt Native Language College je de mogelijkheid om in hetzelfde gebouw te verblijven als waar de school is gevestigd, iets exclusiefs in Madrid.

Ook moedigen de meest enthousiaste Spaanse docenten je aan om je perfecte kennis van Spaanse taaluitwisselingservaringen te bereiken met studenten van over de hele wereld, inclusief Spaans-sprekenden die onze Spaanse bedrijfscursus volgen.

Om deze reden is Native Language College de beste plek om Spaans te leren en jezelf onder te dompelen in de Spaanse cultuur.

Locaties

Madrid

Address
Plaza Puerta del Sol 11, Second Floor
28013 Madrid, Gemeenschap van Madrid, Spanje