Microfusa

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Het leven op school

Elke dag op School Microfusa Het is verdeeld tussen lestijden: theorieën, praktijken, computerruimte en studie ... De lessen worden begeleid door gekwalificeerde docenten, die de methode van de school te volgen en hun ervaring bij te dragen. Ook door uren studie en praktijk uitgevoerd op school, adequate infrastructuur en een werkomgeving vol met studenten te popelen om hun zorgen, interesses, kennis, talent te delen ... altijd in een vriendelijke omgeving.

school

Studenten die gemakkelijk komen uit verschillende delen van de planeet. De mensen hier en daar met een gemeenschappelijk doel, te leren en maken het grootste deel van elke minuut te krijgen om hun droom te verwezenlijken, een beetje van uw tijd op te offeren en te genieten van alles.

school Microfusa Het heeft een breed scala aan cursussen en diploma's, elk met verschillende schema's en de duur. Binnenkort, studenten te ontmoeten collega's met diverse kennis en soortgelijke problemen met degenen die te delen en samen te werken op de huidige en, wie weet, toekomstige projecten.

In Microfusa je zal een ontmoeting met docenten goed voorbereid, met een hoge mate van relevante ervaring en enthousiast om les te geven. De studenten kunnen een zeer hoge opbrengst van de theoretische en praktische lessen waar ze goede uitleg en demonstraties te vinden te nemen.

Microfusa Het biedt veel extra tijd om studenten, zodat ze kunnen oefenen in hun klaslokalen en studio's, zo veel mogelijk. Ons doel is om de wens om te leren koesteren.

Daarnaast is gedurende het schooljaar, een aantal activiteiten worden uitgevoerd zoals: conferenties (masterclass), product demonstratie sessies, bezoeken ...

school

In Microfusa initiatieven en projecten ondersteunen / als onze / als, luisteren we naar mensen met voorstellen, werk ... Wij begrijpen dat start is niet eenvoudig, als we een kans om een ​​stage in bedrijven doen krijgen, een samenwerking, een baan ... zullen we verhuizen om verder te gaan. We kunnen geen garantie voor succes in de hele wereld, maar we kunnen garanderen dat vandaag zijn er veel / als professionals in onze industrie, die door middel van onze training systeem zijn gegaan.

De syllabus onderwezen in de klassen geleverde gedocumenteerd in de vorm van lesmateriaal, geleverd als een harde kaft en / of in een Virtual Campus. We willen ons geheugen is zo permanent als de opleiding die je je zal uitvoeren.

Het leven in Barcelona

Barcelona

milieu

Ons centrum vinden er elk jaar studenten en studenten uit verschillende landen en steden wereldwijd. Misschien is een van de redenen voor de beslissing om te studeren in Microfusa Barcelona, ​​is de charme van deze stad. Zonder afbreuk te doen naar alle andere steden waar de Microfusa heeft erkende centra voor onze cursussen, de waarheid is dat Barcelona is uitgegroeid tot een van de meest bezochte Europese steden.

De stad heeft een grote culturele diversiteit, tal van activiteiten, geweldige architectuur, festivals ... en bovenal een gastvrije en tolerante mensen. Onze / als studenten van buiten de stad, kunnen hun studie combineren met het ontdekken van Barcelona.

Eenmaal hier, zullen ze een oude stad waar edificos en architectuur hen kan nemen uit de Romeinse tijd om de werken van onder andere bekende architecten van de modernistische beweging, Antoni Gaudí, Lluís Domènech i Montaner, Puig i Cadafalch vinden .. . (La Sagrada Família, Parc Güell en Sant Pau Hospital zijn slechts enkele minuten van ons centrum).

Aan de andere kant culturele diversiteit geeft ons geweldige musea, culturele activiteiten (tentoonstellingen, theaters, concerten, enz.), In het bijzonder de productie van festivals van de internationale reikwijdte als het Festival van Electronic Music Festival Sonar en Primavera Sound.

Barcelona

Accomodatie

Een van de fundamentele eisen voor studenten / ace coming out is accommodatie. In Barcelona zijn er verschillende soorten accommodatie voor een student.

De meest voorkomende meestal een kamer te huur in een gedeelde flat voor deze optie zijn vele websites die ons in staat stellen om te kiezen. Komt vaak voor bij onze studenten vinden een appartement voor ons gebied, en tijdens de eerste maanden eindigend kennen andere vergelijkbare of betere functies en een betere economische omstandigheden, dankzij de interactie van andere / alumni / ae via het prikbord van school.

Andere keuzes zijn om een ​​student residence zoeken. Deze bieden doorgaans extra diensten zoals huur eigen; alimentatie, wasservice, huishoudelijke dienst ...

Vergunningen en visa

Als u niet uit eigen land of het land van de EU (Oostenrijk, België, Bulgarije, Kroatië, Cyprus, Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Nederland, Hongarije, Ierland, Italië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Polen, Portugal, Verenigd Koninkrijk, Tsjechië, Roemenië en Zweden) of Liechtenstein, IJsland, Noorwegen en Zwitserland, een cursus van minder dan zes maanden nodig om een ​​verblijfsvergunning te verkrijgen door studies (NIE).

Om dit document te bereiken is het noodzakelijk dat voordat je aankomt in het papierwerk Spanje in de consulaten van Spanje in uw land "visum student residence" met dit studentenvisum (type D), zodra u aankomt in Spanje, heeft u 30 dagen naar een politiebureau te passen voor de NIE te benaderen. Het NIE zal u toelaten om legaal te blijven en zelfs reizen met de EU-landen en al degenen die het verdrag inzake vrij verkeer met Spanje hebben ondertekend.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Spaans

Bekijk Diploma's » Bekijk cursussen » Bekijk Cursus - OnlineStudies » Bekijk Bachelors »

Programma's

Deze school biedt ook:

Cursus

Elektronische Muziekproductie

Campus Deeltijd 9 maanden October 2018 Spanje Barcelona Madrid +1 more

Deze cursus muziekproductie richt zich op elektronische muziek en geeft je de vaardigheden en kennis die je nodig hebt om de instrumenten voor creatieve muziekproductie onder de knie te krijgen. U krijgt de kans om te werken met toonaangevende audiosoftware zoals Ableton Live, Logic Audio en Reason. [+]

Beschrijving

Deze cursus muziekproductie richt zich op elektronische muziek en geeft je de vaardigheden en kennis die je nodig hebt om de instrumenten voor creatieve muziekproductie onder de knie te krijgen. U krijgt de kans om te werken met toonaangevende audiosoftware zoals Ableton Live, Logic Audio en Reason.

De cursus biedt essentiële kennis voor compositie, audiosynthese, mixen en verwerken, masteren en nog veel meer. De cursus is verdeeld in drie niveaus en heeft in totaal 220 lesuren, waarvan de meeste onder toezicht staan ​​van ons docententeam; allemaal ervaren op het gebied van productie en lesgeven.

Syllabus

Eerste deel

De studio opzetten. Keuze van apparatuur en audio- en MIDI-interfacesDAW-werkstations. Productie met behulp van loops. Sequencing en audiobewerkingMuziekcompositie. Tempo, pianobrood (gebeurtenismatrix / raster), drumpatronen en timbres van percussieMIDI-sequencing in de DAW- en drummachinesKennismaking met mix- en audioprocessorsElektronische instrumenten. Synths en SamplersProductie analyse. Muzikale genres en timbres in elektronische muziek... [-]

Muzikale Compositie En Geluidsontwerp Voor Videogames

Campus Deeltijd 9 maanden October 2018 Spanje Barcelona

De cursus voor muzikale compositie en geluidsontwerp voor videogames is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in het leren creëren van een soundtrack, van de studie van eenvoudig programmeren tot de opnamedag in een opnamestudio, zij het met een jazzcombo, een Great Orchestra, met elektronische geluiden of een andere klankrijke behoefte die het project kan vereisen. Gedurende de cursus zullen we heel speciale gasten hebben die hun ervaringen met ons zullen delen in Master Classes: Oscar Araujo, Eduardo de la Iglesia, Matías Lizana en Pep Terradas onder anderen. Daarnaast zullen studenten de mogelijkheid hebben om te kiezen voor samenwerking met erkende universiteiten van de sector [+]

Beschrijving

In de afgelopen jaren heeft zowel de productie van elektronische muziek als de evolutie van videogames een ongekende groei doorgemaakt, waardoor deze deel uitmaakt van de budgetten van de cinematografische industrie en inkomsten en inkomsten genereert.

Bovendien worden er miljoenen-projecten op de markt gebracht, waarop honderden professionals uit meerdere sectoren werken aan programmeurs, artiesten, marketingdeskundigen, grafische ontwerpers, technische ontwerpers van geluid ... enz.

De scène met de videogames kent een duidelijke behoefte aan gekwalificeerd personeel dat al het werk verricht dat is gemoeid met het creëren van de muziek en geluidseffecten van deze projecten.... [-]


Professionele DJ

Campus Deeltijd 6 maanden October 2018 Spanje Barcelona Madrid +1 more

Leer hoe je een professionele DJ kunt worden met onze twe trimester Pro DJ-cursus. De cursus zit vol met alle theorie en praktische kennis die je nodig hebt om in de industrie te werken; van de uitrusting en opstelling van de DJ-booth tot de muzikale structuur en de sleutel; geeft je de beste opties om geweldige klinkende en artistieke mixen te maken. [+]

Beschrijving

Leer hoe je een professionele DJ kunt worden met onze cursus. De cursus zit vol met alle theorie en praktische kennis die je nodig hebt om in de industrie te werken; van de uitrusting en opstelling van de DJ-booth tot muzikale structuur en sleutel; geeft je de beste opties om geweldige klinkende en artistieke mixen te maken.

Ontwikkel je kennis over verschillende stijlen en trends, leer alles over DJ-psychologie en hoe je jezelf professioneel kunt positioneren op sociale media.

Mix en maak je eigen sessies met behulp van ons assortiment: CD's (Pioneer CDJ-2000), digitale systemen (XDJ-1000), controllers voor Traktor, Serato en Rekordbox DJ en natuurlijk vinyl.... [-]


Diploma

Diploma In Sound Engineering

Campus Voltijd 2 jaar October 2018 Spanje Barcelona

Het Diploma in Geluidstechniek is een tweejarige cursus aangeboden door Microfusa en ontworpen om de studenten een zo breed mogelijk scala aan vaardigheden en kennis te bieden over opnemen, mixen, geluidstechniek en postproductie voor zowel audiovisuele als muzikale media. [+]

Beschrijving

Het Diploma in Sound Engineering is een cursus van twee jaar, aangeboden door Microfusa en ontworpen om de studenten een zo breed mogelijk scala aan vaardigheden en kennis te bieden over opnemen, mixen, geluidstechniek en postproductie voor zowel audiovisuele als muzikale media.

De best mogelijke training en voorbereiding is vereist om professioneel succesvol te zijn in de constant evoluerende wereld van muziek en audiovisuele technologieën, en de ervaring die we in de loop der jaren hebben opgedaan met het onderwijzen van audiotechnologie, stelt ons in staat om deze uitgebreide cursus aan te bieden aan deze behoefte.

Deze nieuwe technologieën hebben een revolutie teweeggebracht in de wereld van audiovisuele productie, met een steeds breder scala aan professionele mogelijkheden; van televisie en radio tot de steeds gevarieerder wordende technologieën van online content delivery-systemen en mobiele applicaties, om nog maar te zwijgen van de enorme en steeds groter wordende videogamemarkt. Het aantal en de omvang van deze domeinen vereisen hoog opgeleide en flexibele professionals die zich kunnen aanpassen aan veranderingen in de markt.... [-]


Videos

#UnDJcrea: Microfusa Making Djs & Producers

Contact
Bezoekadres
Ronda Guinardó, 65
Barcelona, Catalonië, 08024 ES
Bezoekadres
El Rompeolas
c/ Tarragona 18

Madrid, Madrid, 28045 ES
Bezoekadres
Spain Online, ES